KÄ…cik pakera.
No niestety dzień w dzień... Ludzi piszą, ze daja radę to przećwiczyć  Mi brzuch wysiadl. Wolałem sobie odpuścić niz chodzić jak padaka. Poczytaj sobie o ABS'ie
 Mi brzuch wysiadl. Wolałem sobie odpuścić niz chodzić jak padaka. Poczytaj sobie o ABS'ie  Robisz go kiedy chcesz, nie zajmuje to wiecej niż 7-8 minut (przy czym A6W na dalszych poziomach moze zająć 30min lekko), wg mnie jest skuteczny no i nie chodzi sie z oblolałym brzuchem
 Robisz go kiedy chcesz, nie zajmuje to wiecej niż 7-8 minut (przy czym A6W na dalszych poziomach moze zająć 30min lekko), wg mnie jest skuteczny no i nie chodzi sie z oblolałym brzuchem  
motoluka, a Ty robiłeś coś na brzuch? Bo kiedyś chyba wrzucałeś swoją fotę i brzuch wyglądał nieźle

Mi brzuch wysiadl. Wolałem sobie odpuścić niz chodzić jak padaka. Poczytaj sobie o ABS'ie
 Mi brzuch wysiadl. Wolałem sobie odpuścić niz chodzić jak padaka. Poczytaj sobie o ABS'ie  Robisz go kiedy chcesz, nie zajmuje to wiecej niż 7-8 minut (przy czym A6W na dalszych poziomach moze zająć 30min lekko), wg mnie jest skuteczny no i nie chodzi sie z oblolałym brzuchem
 Robisz go kiedy chcesz, nie zajmuje to wiecej niż 7-8 minut (przy czym A6W na dalszych poziomach moze zająć 30min lekko), wg mnie jest skuteczny no i nie chodzi sie z oblolałym brzuchem  
motoluka, a Ty robiłeś coś na brzuch? Bo kiedyś chyba wrzucałeś swoją fotę i brzuch wyglądał nieźle

- 

Arturo925
- Stały bywalec
Nie ja brzuch utrzymuje w stanie jakby to powiedzieć płaskim  Foty nie wrzucałem, za mało tu samic
 Foty nie wrzucałem, za mało tu samic 

- 

motoluka
- VIP Åšcigacz.pl
Ja właśnie staram się zniwelować lata "treningu piwnego"  Dziś był czwarty dzień a6w, w niedzielę znów basen i sauna
 Dziś był czwarty dzień a6w, w niedzielę znów basen i sauna  
A i właśnie pytanie dot. a6w. Jak jestem już na etapie robienia dwóch serii, a potem trzech itp. to w jakiej kolejności to robić? Przykładowo, 1,1,2,2,3,3,4,4,5,5,6,6 czy 1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6? Cyferki to oczywiście numery ćwiczeń
A i właśnie pytanie dot. a6w. Jak jestem już na etapie robienia dwóch serii, a potem trzech itp. to w jakiej kolejności to robić? Przykładowo, 1,1,2,2,3,3,4,4,5,5,6,6 czy 1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6? Cyferki to oczywiście numery ćwiczeń

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Ćwiczenia od 1 do 6 to cała seria. Wiec robisz dwie/trzy serie. Czyli po prostu 1,2,3,4,5,6 - 1,2,3,4,5,6 - 1,2,3,4,5,6  
Pomiędzy seriami można chyba robić jakaś tam przerwę, tylko żeby nie trwała za długo

Pomiędzy seriami można chyba robić jakaś tam przerwę, tylko żeby nie trwała za długo

- 

Arturo925
- Stały bywalec
Arturo925 napisał(a):Powiem Ci, ze jak chcesz robić to dokładnie, to po kilku dniach chodzisz z obolałymi mięśniami brzucha... Przynajmniej tak było u mnie i wysiadłem ;/ Przerzuciłem sie wiec na ABS II i jest dobrze.
Fakt, prędzej nabawię się jakiejś przepukliny niż płaskiego brzucha
 Naprawdę do dupy te A6W, a robię systematycznie i prawidłowo (filmiki)
  Naprawdę do dupy te A6W, a robię systematycznie i prawidłowo (filmiki)They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Nie ma co ukrywać - 6w, to nie super magiczne ćwiczenie, po którym każdemu wyjdą mięśnie brzucha. Jeśli ktoś naprawdę chce mieć silny brzuch, ten musi włączyć pracowanie nad nim w normalny plan treningowy. Po prostu nie da się w tak krótkim odstępie czasu zbudować stosunkową do wagi ciała, masę mięśniową. 6w jest skuteczne jeśli jakiś suchar chce wyciągnąć na wierzch sweet kaloryfer. W sumie zrobiłem 2,5 wejdery. Efekt - odczuwalne wzmocnienie brzucha, praktycznie brak wizualnych efektów ( waga robi swoje ). Niestety bardzo szybko spada wytrzymałość, gdyż brzuch jest przyzwyczajony do takich, a nie innych bodźców i powrót do normalnych ćwiczeń powoduje kolejne cofnięcie w rozwoju. Niestety nie mam czasu miesiąc w miesiąc, dzień w dzień stosować się do rad pana Weidera ; )
				Sprzedam haykÄ™!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior
- Stały bywalec
Panowie odkurze troche temat  Kupmel niedawno polecil mi MRM CLA 1250 dokladnie to: http://www.bodybuilding.com/store/mrm/cla.html na zbicie masy tluszczowej. Mial ktos z tym do czynienia. Ogolnie chodzi mi o CLA czy jest jakis lepszy produkt od tego co robi MRM. Nakrecilem sie troche zwlaszcza ze kumpel po 6 miesiacach stosowania tego naprawde zmienil sie nie do poznania
 Kupmel niedawno polecil mi MRM CLA 1250 dokladnie to: http://www.bodybuilding.com/store/mrm/cla.html na zbicie masy tluszczowej. Mial ktos z tym do czynienia. Ogolnie chodzi mi o CLA czy jest jakis lepszy produkt od tego co robi MRM. Nakrecilem sie troche zwlaszcza ze kumpel po 6 miesiacach stosowania tego naprawde zmienil sie nie do poznania 
				 Kupmel niedawno polecil mi MRM CLA 1250 dokladnie to: http://www.bodybuilding.com/store/mrm/cla.html na zbicie masy tluszczowej. Mial ktos z tym do czynienia. Ogolnie chodzi mi o CLA czy jest jakis lepszy produkt od tego co robi MRM. Nakrecilem sie troche zwlaszcza ze kumpel po 6 miesiacach stosowania tego naprawde zmienil sie nie do poznania
tea who you yea bunny
			- 

zxer
- Stały bywalec
czy interwałowy, to kwestia dyskusyjna
2-3 razy w tygodniu powolny bardzo lajtowy bieg na min. 35 min
przy interwałach będziesz szybko wypalał glikogen a chodzi o to by palić przede wszystkim tłuszcz
				2-3 razy w tygodniu powolny bardzo lajtowy bieg na min. 35 min
przy interwałach będziesz szybko wypalał glikogen a chodzi o to by palić przede wszystkim tłuszcz
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
Ja rozumiem ze dieta i ruch. Sam cwicze na skakance. Sa jednak obszary gdzie strasznie ciezko pozbyc sie nadmiaru. Ja nie chce schudnac  Chce sie pozbyc pewnych partii tluszczowych tu i tam. Znalazlem to cale CLA na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Conjugated_linoleic_acid.
 Chce sie pozbyc pewnych partii tluszczowych tu i tam. Znalazlem to cale CLA na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Conjugated_linoleic_acid. 
Kupiesobie suple na 3 miesiace i zobacze co i jak.
				 Chce sie pozbyc pewnych partii tluszczowych tu i tam. Znalazlem to cale CLA na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Conjugated_linoleic_acid.
Kupiesobie suple na 3 miesiace i zobacze co i jak.
tea who you yea bunny
			- 

zxer
- Stały bywalec
zxer ja dużo biegam i trenuje i po roku czasu jest mi ciężko przytyć jak miesiac siedziałem na dupie to złapałem 1 kg, myśle że to kwestia 5 miesięcznego przeroania się a potem tylko z górki przy trzymaniu r,,zeźby"

- 

KAPELA911
- Bywalec
zastanów się
chcesz zgubić niemal selektywnie korzystając z preparatu transportowanego przez krew a przecież ta dociera wszędzie
				chcesz zgubić niemal selektywnie korzystając z preparatu transportowanego przez krew a przecież ta dociera wszędzie
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
dietÄ™?
chyba mimowolnie paleo
czyli żryj wszystko, mało choć często, nawet do 10 posiłkoprzegryzek na dobę
na ile siÄ™ da tylko eliminujÄ™ cukry proste
a żeby palić tłuszcz trzeba jeść węglowodany, tyle, że złożone
po co jeść 4 kawałki ciasta skoro smakują tak samo jak 1? 
a na zbicie tkanki tłuszczowej stosowałem program Gallowaya do półmaratonu bez reżimu czasowego (byle ukończyć) 
i z lekka zmodyfikowany stosuję dalej (2 x w tygodniu po 35 min. bardzo luźnego biegu i 1 x na tydzień równie wolno 90 min.)
stosownie do zasady, że każde wybiegane 55-60 km przekłada się na spalenie 0,5 kg tłuszczu
				chyba mimowolnie paleo

a na zbicie tkanki tłuszczowej stosowałem program Gallowaya do półmaratonu bez reżimu czasowego (byle ukończyć)

i z lekka zmodyfikowany stosuję dalej (2 x w tygodniu po 35 min. bardzo luźnego biegu i 1 x na tydzień równie wolno 90 min.)
stosownie do zasady, że każde wybiegane 55-60 km przekłada się na spalenie 0,5 kg tłuszczu
			- 

madcap
- Administrator
dietÄ™?
chyba mimowolnie paleo
				chyba mimowolnie paleo

- 

madcap
- Administrator
No wlasnie chodzilo mi o to zeby nie mieszac weglowodanow prostych (czyli cukry proste) z miesem. 
Jeszcze pytanko o plyny ? Zwykla woda ? Bo rozumiem ze soki nie sa wskazane. No chyba ze te warzywne ?
Ok zrobie sobie miesiac diety z weglowodanow zlozonych i zobacze jaki bedzie efekt.
				Jeszcze pytanko o plyny ? Zwykla woda ? Bo rozumiem ze soki nie sa wskazane. No chyba ze te warzywne ?
Ok zrobie sobie miesiac diety z weglowodanow zlozonych i zobacze jaki bedzie efekt.
tea who you yea bunny
			- 

zxer
- Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości