KÄ…cik pakera.
też bym pocwiczyl kiedys rok mi sie udawało przy dobrym treningu postepy byly kosmiczne
Niestety aktualnie czasu nie mam i alkohol mi smakuje 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
KAPELA911 nie jestem trenerem więc nie będę się wymądrzał. Ja po 2-3 miesiącach tego treningu bym odpadł bez regeneracji.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
masz racje to prawda, czasami mam dzień przerwy, teraz np 4 dni byłem chory jakiś virus, to nie ćwiczyłem na maksa, odstawiłem bieganie bo z gorączką i bólem głowy nie za dobrze ale to co mogłem to robiłem. może z dwadzieścia dni opuściłem przez ten rok tak że nie ćwiczyłem bo coś się stało albo coś wypadło. Trzeba dbać o dietę delikatnie o suplementacje. Wszsytko zależy od zdolnośći regeneracyjnych organizmu, nie każdy jest w stanie to wytrzymać.
-
KAPELA911 - Bywalec
-
-
Dziś pierwszy dzień A6W. Ale jak przystało na koksa, jestem za głupi żeby pojąć piąte ćwiczenie. Mianowicie w ćwiczeniach 1,2,3,4,6 wiadomo jak liczyć powtórzenie, ale jak liczyć w nożycach (ćwiczenie 5)? Jedna noga do góry i na dół = jedno powtórzenie? Czyli w sumie jak mam zrobić 6 powtórzeń to nogi muszą być podniesione 12 razy, 6 lewa i 6 prawa?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
KAPELA911, ja aeroby robię na rowerku stacjonarnym co drugi dzień 50min, miałem kontuzję nogi i ciężko mi się biega
Czasami tylko dla urozmaicenia.
ASR1927, zdecydowanie po 6 dla każdej nogi, tak samo jak robisz np. 12 powtórzeń na biceps to i jeden i drugi po 12

ASR1927, zdecydowanie po 6 dla każdej nogi, tak samo jak robisz np. 12 powtórzeń na biceps to i jeden i drugi po 12

-
motoluka napisał(a):ASR1927, zdecydowanie po 6 dla każdej nogi, tak samo jak robisz np. 12 powtórzeń na biceps to i jeden i drugi po 12
No właśnie i tak myślałem. A kumpel mi miesza że po 3 na nogę

Popróbuje to trochę, tak dla urozmaicenia dni treningowych. A w ogóle, to każdy z nas na wiosnę chyba nowy kombinezon będzie musiał kupić

-
ASR1927 - Moderator
Hehe o tak nowe ubranko będzie, ale nie ze względu na rozrost
Tak odnośnie treningu to polecam forum kfd.

-
-
-
Przebiegłem sobie dzisiaj 6km zmiennym tempem. Po ostatnim bieganiu nogi odżyły, bo teraz juz nie bolą
I łatwiej sie biegało. Planuję sobie tak biegać w poniedziałki, środy i soboty.
ASR, A6W robi sie dzień w dzień. Powiem Ci, ze jak chcesz robić to dokładnie, to po kilku dniach chodzisz z obolałymi mięśniami brzucha... Przynajmniej tak było u mnie i wysiadłem ;/ Przerzuciłem sie wiec na ABS II i jest dobrze. Robię 3-4 razy w tygodniu. Cały cykl zajmuje nie wiecej niz 7 minut, a efekty są naprawdę dobre. Gdyby nie to, ze ostatnio nabrałem dużo masy(4 kg w miesiac. Głównie wartosciowe rzeczy, ale u mnie w domu dużo smażonych rzeczy sie je i lipną dietę mam), to pokazałbym Ci efekty po 2 miesiacach
Ale najpierw muszę spalić tłuszcz z brzucha
Dodam jeszcze ze jadę ciąglę na Poziomie 1. Nie mam warunków do kolejnych poziomów, ale muszę zwiększyć liczbe powtórzeń lub jakoś to urozmaicić coby dalszy postęp był 

ASR, A6W robi sie dzień w dzień. Powiem Ci, ze jak chcesz robić to dokładnie, to po kilku dniach chodzisz z obolałymi mięśniami brzucha... Przynajmniej tak było u mnie i wysiadłem ;/ Przerzuciłem sie wiec na ABS II i jest dobrze. Robię 3-4 razy w tygodniu. Cały cykl zajmuje nie wiecej niz 7 minut, a efekty są naprawdę dobre. Gdyby nie to, ze ostatnio nabrałem dużo masy(4 kg w miesiac. Głównie wartosciowe rzeczy, ale u mnie w domu dużo smażonych rzeczy sie je i lipną dietę mam), to pokazałbym Ci efekty po 2 miesiacach

-
Arturo925 - Stały bywalec
Spróbuję dokończyć A6W, to tylko 42 dni. Arturo, ale to dzień w dzień bez przerwy? Bo siłkę się robi też dzień w dzień ale z dniem na regenerację. A A6W bez dnia wolnego? W sumie to też kolo 10-15 minut zajmuje. Dzis akurat koło7-8minut bo po jednej serii tylko, ale potem będzie więcej
-
ASR1927 - Moderator
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości