kÄ…cik alkoholika
suhy-19 napisał(a):pochwale sie. ostatnio robiąć porządki w pokoju znalazlem za szafą chyba ostatniego istniejącego KELERISAi teraz mam dylemat czy go wypic czy zostawic na pamiątke
Wypij niezwłocznie bo się jeszcze zmarnuje.
Pocieszę Cię, bo jakoś z początkiem lutego wracając z Poznania wstąpiłem do marketu Netto w Szamotułach i zdziwiłem się nieziemsko widząc na półce KELERISA !!!

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
to jak się za młodu nie upiłeś tanim winem to nie możesz tu dalej pisać, brak Ci doświadczenia i pijesz na kwadratowo. zamiast zacząć jak przystało od piwa, przez jabola wina do wódki i spiryta to ty od razu na wódę albo spiryt i do odciny. zero techniki picia, zero doświadczenia i od razu na mocne sprzęty. potem się dziwią że padają jeden po drugim. Pić trza umić, to nie woda brzozowa. Niestety z tego co słyszałem to Unia zablokowała produkcję turboptysiów i już nie będziesz miał ciągu ewolucyjnego w technice. czy mam jakieś złe info?
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Ja tam w piciu jestem jak Chuck Norris. Nie mam szacunku do kielicha, to kielich ma miec szacunek do mnie
Krwa, smaka mi tylko robicie z tymi Jabluszkami Sandomierskimi a tego trunku prozno u mnie szukac. A ponoc takie dobre...
Kravec, bimbru Ci u nas dostatek, do wyboru, do koloru. Polecam debowy, kawowy i czekoladowy. Przepyszne i sponiewieraja dobrze. No i kaca nie uswiadczysz.

Krwa, smaka mi tylko robicie z tymi Jabluszkami Sandomierskimi a tego trunku prozno u mnie szukac. A ponoc takie dobre...
Kravec, bimbru Ci u nas dostatek, do wyboru, do koloru. Polecam debowy, kawowy i czekoladowy. Przepyszne i sponiewieraja dobrze. No i kaca nie uswiadczysz.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Walenty napisał(a):ASR1927 napisał(a):Znowu pono czeski alkohol skażony... a absynt mają wyborny
Znów "chodźmy do domu, bo się ciemno robi"?
- "Czesiek, nie pij czeskiej wódy bo oślepniesz!"
- "W sumie to ja już w życiu wszystko widziałem..."

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Znowu pono czeski alkohol skażony... a absynt mają wyborny
Nie tylko absynt. Jednym z obowiązkowych punktów każdej wycieczki w kierunku czech jest zakup na granicy czekolady studenckiej, Vegety (6-9zł za kilogram) piwa i oczywiście rumu, który też mają wyborny. I osobiście w tym miesiącu wk&^%y jestem nie na żarty. Mój punkt zaopatrzenia w ciemne piwo został zamknięty i już niestety Primatora Stouta nie kupię w Rawiczu.
-
Angler - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości