kącik alkoholika
C-bool napisał(a):A ja od kiedy studiuje w ogóle nie mam czasu na picie. Czasami się tylko zdarzyło nie więcej niż 2 piwa. Poza tym bez tego mogę żyć, nie jestem z tych jarających się z tego ile wypili. Zależy od imprezy, czasami i wcale nie muszę pić.
Łał. Ja tam nie znam studentów, którzy nie piją

Szuma_ napisał(a):Te 10 piw i litra to chyba tak sobie liczył
http://www.youtube.com/watch?v=9gFJFUYy92s
Mi wystarczą często 3 i już brzuch pęka ;P
Mniam!

-
Atlantis - Świeżak
Bój sie boga
U mnie w lodówce ledwo sie schlodzic zdaży i leci
Raciborskie Ciemne,miodzio 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
najlepszy jest mój kumpel, koneser. Ostatnio stwierdził w knajpie, żeby za bardzo wódki nie chłodzili, bo traci BUKIET
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
maciejka69 napisał(a):najlepszy jest mój kumpel, koneser. Ostatnio stwierdził w knajpie, żeby za bardzo wódki nie chłodzili, bo traci BUKIET
O K.

Mówi się, że wódka nie powinna smakować, w przeciwnym razie jest się już alkoholikiem

-
Atlantis - Świeżak
-
maciejka69 - Stały bywalec
maciejka69 napisał(a):najlepszy jest mój kumpel, koneser. Ostatnio stwierdził w knajpie, żeby za bardzo wódki nie chłodzili, bo traci BUKIET
Wiesz co, coś jednak w tym jest. Mam takiego kumpla który non stop przechowuje wódę w zamrażalniku kilkanaście godzin przed każdym chlaniem. Powszechnie wiadomo że zimna wóda jest najlepsza, ale jak jest taka przemarznięta, to czuję się jakbym połykał kostki lodu, zaraz boli mnie gardło i w ogóle tracę ochote do picia wódy

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Szuma_ napisał(a):Te 10 piw i litra to chyba tak sobie liczył
http://www.youtube.com/watch?v=9gFJFUYy92s
Ciekawe co by było gdyby ta laska nie zabrała tego piwa... MOże z jednego zrobiły by sie dwa piwa ?
-
k9aro3l - Stały bywalec
maritni z wodka, fajne klepie. Ale preferuje 50g czystego alkoholu.
Ostatnio tez bawilem sie w brazowe trunki. Jakc Daniels (bardzo mi podzsedl), Jim Beam podszedl mi jeszcze bardziej niz jack. Ballantines - scierwo. Red Stag bylby dobry, gdyby nie to ze jest cholernie slodki, tego nie da sie pic
. Johny walker czarny, ujdzie. Z tych wszystkich Jim beam wychodzi najlepiej bo jest tanszy i lepszy (moim zdaniem)
Ostatnio tez bawilem sie w brazowe trunki. Jakc Daniels (bardzo mi podzsedl), Jim Beam podszedl mi jeszcze bardziej niz jack. Ballantines - scierwo. Red Stag bylby dobry, gdyby nie to ze jest cholernie slodki, tego nie da sie pic

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Stock Cranberry + cola
Sobieski Mandarin + Mirinda
Sobieski Mandarin + Mirinda
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
A ja lubię likier pomarańczowy + cytrynówka + sok ananasowy
Chociaż dobrze schłodzoną lodem szklanką z wódką też raczej nie gardzę
Cytryna pasuje do wszystkiego

Cytryna pasuje do wszystkiego

-
froeverfree - Świeżak
Mój numer 1 w klasie "ekonomicznej" to Whisky Bell's. Z piw to głównie ciemne - najczęściej Portery, a najlepszy jest Grand Imperial Porter. Z czystych - tylko Finlandia i Stumbras Century. Z ziołowych likierów - cała gama litewskich trunków - Sutkinis (mega kac gwarantowany), Starka, 999 w wersji "wytrawnej" i takie czarne cholerstwo na kwasie chlebowym robione (http://stumbras.eu/PL/Napoje/Nalewki/Malunininku) . Bardzo też lubię Jagertee z lidla i "Herbatę góralską z rumem".
-
Angler - Bywalec