Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
sopel_95 miałbym pytanko do Ciebie , bo widziałem jak na jakimś forum pisałeś ze w papierach pisze Ci ze 110 jedzie i jak to jest jedzie 110 czy ciągnie swoje 120-125?
Bo ja tez tak mam w swoim i jedzie właśnie 110 , ale zaczęło sie to dziać po wymianie filtra powietrza nie było regu. gaźników i zaworów i jeszcze jest pod stary filtr wyregulowany wiec podejrzewam ze jest to kwestia za ubogiej mieszanki.
wdzięczny bym był za odpowiedz ;p
Bo ja tez tak mam w swoim i jedzie właśnie 110 , ale zaczęło sie to dziać po wymianie filtra powietrza nie było regu. gaźników i zaworów i jeszcze jest pod stary filtr wyregulowany wiec podejrzewam ze jest to kwestia za ubogiej mieszanki.

- Gonskin2
- Świeżak
Gonskin2 gdzie widziałeś ? nie przypominam sobie, żebym coś takiego znalazł w papierach. Moje Viadro kręci do końca na 5 biegu łapie spokojnie 120-125 km/h
skoro zauważyłeś, że po wymianie filtra nie łapie v-maxa to zrób synchro gaźników i reg. zaworów i powinno być dobrze 

-
sopel_95 - Świeżak
sopel_95 a proszÄ™ CiÄ™ bardzo
http://gilera.com.pl/topic/5132-honda-varadero-xl125/ Trzeci post od góry ;] pozdrawiam

- Gonskin2
- Świeżak
Od szwabów lepiej nie brać, raz kupiłem skuter to później żałowałem. Viadro wziąłem od prywatnego właściciela, który z Niemiec sobie przywiózł, nie byłem pewny ale śmiga do dziś i jestem bardzo zadowolony
u nich ogólnie jakoś dziwnie, po co 125-tki blokować ?? nie rozumiem tego xD 50-tki to tak

-
sopel_95 - Świeżak
No powiem Ci ze ja też od prywatnego gościa brałem motor był z niemiec zprowadzony przez niego i jeżdżony juz 2 lata w polsce ;p a czemu szwaby blokują to nie wiem sensu to jakiegoś nie ma , ale bynajmniej sprzęty typu nsr , rs , mito sie tam jakos 125 nie sprawdzaja ;p
- Gonskin2
- Świeżak
Mam pytanie ponieważ jestem nowym posiadaczem Hondy Varadero XL 125 2001r. i mam problem ponieważ przepaliła mi się lewa żarówka mijania i myślałem o xenonach ale nie jestem pewien, do moto pasowały by niebieskie światła, ponieważ cały jest niebieski i jeszcze ma niebieską szybkę akcesoryjną wyższą, fajnie by się prezentował. Polecacie jakieś żarówki? Chciałbym też mieć lepszą widoczność w nocy. I jak dostać się do żarówek żeby nic nie uszkodzić po prostu od przodu zdjąć tą gumę z za reflektora?
- olomos
- Świeżak
http://allegro.pl/zarowki-zarowka-h6-12 ... 35265.html , ja mam takie, też mi się lewa przepaliła i zamówiłem, super żaróweczki 

-
sopel_95 - Świeżak
Nie miałem w tym sprzęcie innych żarówek, ale kumpel też ma Viadro i te żarówki świecą mocniej od zwykłych, chociaż to też jest 35/35. Polecam do tych żarówek założyć postojówki LED, super efekt. W nocy jak jeździłem to naprawdę jest różnica w porównaniu ze zwykłymi, oczy się tak nie męczą.
-
sopel_95 - Świeżak
olomos, nie mam pojęcia u mnie wszystko działa. A wcześniej na zwykłych Ci działały ? Może coś z włącznikiem, bo na moje myślenie to żarówki nie mają z tym nic wspólnego. A jakie wziąłeś ??? 18 czy 35 ??
-
sopel_95 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości