rodzina i scigacz
GROSIK...... no musisz jakiegoś sprzęcika skąbinować  kobiecie trzeba dogodzić  tylko uważaj bo może sie okazać że śmiga lepiej niż Ty
 tylko uważaj bo może sie okazać że śmiga lepiej niż Ty  
ja musze jeszcze na taką ( która lubi śmigać ma moto ) poczekać 

PS: pozdrowienia dla wybranki serca:)
ja musze jeszcze na taką ( która lubi śmigać ma moto ) poczekać

PS: pozdrowienia dla wybranki serca:)
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
			- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
mimo ze z rodzicami nie mieszkam od 5 lat to jak sie dowiedzieli ze kupuje motocykl byli mocno nie pocieszeni... standardowe texty typu: po co ci to? zabijesz sie. jezdzij powoli.... etc 
Ojcu przeszlo jak sie przejechal... geba mu sie cieszyla jak 4 latkowi na nowe klocki
kupuje, jezdze i nie zamierzam przestac czy to sie komus podoba czy nie...

Ojcu przeszlo jak sie przejechal... geba mu sie cieszyla jak 4 latkowi na nowe klocki
kupuje, jezdze i nie zamierzam przestac czy to sie komus podoba czy nie...
- 

lowlo
- VIP Åšcigacz.pl
Moi rodzice zawsze mi zabraniali motocykli. Koledzy mieli komary, motorynki, wski, a nie nic. Jak robilem prawko na moto powiedzialem dopiero po fakcie. Motocykl kupilem i powiedzialem po fakcie. Taka metoda jest najlepsza, terapia szokowa. Jak ktoś mi mówi "zabijesz sie" to mam ochote powiedzieć "spier...." bo juz słyszałem to zbyt wiele razy i ciągle żyje!

- 

hefron
- VIP Åšcigacz.pl
ja tez swoich rodziców postawiłam przed faktem, że kupuję motocykl... mama zla, ale ojciec zadowolony bo sam ma prawko, więc śmiga czasami 

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
			się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
- 

Twins2
- VIP Åšcigacz.pl
Ja ostatnio próbowałem jakoś podpuścić/namuwic rodziców na zmiane sprzęta. Odrazu usłyszałem napewno nie ścigacz to sie pytam czemu? i oczywiście usłyszałem standard tzn.: " nie ścigacz bo chce mieć syna" to sie troche zdenerwowałem ale draże temat dalej pytam sie: jak nie ścigacz to co? - nie wiem ( no poprostu witki opadają  ) więc na poczekaniu wymyśliłem sztański plan
 ) więc na poczekaniu wymyśliłem sztański plan  ukazania innych rodzai motocykli w złym świetle ( oczywiście ja uwielbiam każdy rodzaj moto ale czego sie nie robi...) mówie: może crossa ale napewno sie połamie bo na tym nie da sie jeździć normalnie nie skacząc itp. chopper jest nie praktyczny bo sie w korku stoi i jest ciężki ( acha przypomniało mi sie jednym z argumętów na nie było to że ścig jest ciężki i nie dam sobie z nim rady ) podałem w sumie te dwa przykłady bo jak ktoś nie odróżnia sporta od turystyka to wybaczcie
 ukazania innych rodzai motocykli w złym świetle ( oczywiście ja uwielbiam każdy rodzaj moto ale czego sie nie robi...) mówie: może crossa ale napewno sie połamie bo na tym nie da sie jeździć normalnie nie skacząc itp. chopper jest nie praktyczny bo sie w korku stoi i jest ciężki ( acha przypomniało mi sie jednym z argumętów na nie było to że ścig jest ciężki i nie dam sobie z nim rady ) podałem w sumie te dwa przykłady bo jak ktoś nie odróżnia sporta od turystyka to wybaczcie  A postawić rodziców przed faktem dokonanym też nie moge bo nie mam wystarczająco kasy ale mówili że sie dołożą a i jeszcze uczyć sie mam dobrze i prawko zdać ( prawko to raczej nie ażtaki duży problem ) I co tu począć jak wszyscy są na NIE?
 A postawić rodziców przed faktem dokonanym też nie moge bo nie mam wystarczająco kasy ale mówili że sie dołożą a i jeszcze uczyć sie mam dobrze i prawko zdać ( prawko to raczej nie ażtaki duży problem ) I co tu począć jak wszyscy są na NIE?
				 ) więc na poczekaniu wymyśliłem sztański plan
 ) więc na poczekaniu wymyśliłem sztański plan  ukazania innych rodzai motocykli w złym świetle ( oczywiście ja uwielbiam każdy rodzaj moto ale czego sie nie robi...) mówie: może crossa ale napewno sie połamie bo na tym nie da sie jeździć normalnie nie skacząc itp. chopper jest nie praktyczny bo sie w korku stoi i jest ciężki ( acha przypomniało mi sie jednym z argumętów na nie było to że ścig jest ciężki i nie dam sobie z nim rady ) podałem w sumie te dwa przykłady bo jak ktoś nie odróżnia sporta od turystyka to wybaczcie
 ukazania innych rodzai motocykli w złym świetle ( oczywiście ja uwielbiam każdy rodzaj moto ale czego sie nie robi...) mówie: może crossa ale napewno sie połamie bo na tym nie da sie jeździć normalnie nie skacząc itp. chopper jest nie praktyczny bo sie w korku stoi i jest ciężki ( acha przypomniało mi sie jednym z argumętów na nie było to że ścig jest ciężki i nie dam sobie z nim rady ) podałem w sumie te dwa przykłady bo jak ktoś nie odróżnia sporta od turystyka to wybaczcie  A postawić rodziców przed faktem dokonanym też nie moge bo nie mam wystarczająco kasy ale mówili że sie dołożą a i jeszcze uczyć sie mam dobrze i prawko zdać ( prawko to raczej nie ażtaki duży problem ) I co tu począć jak wszyscy są na NIE?
 A postawić rodziców przed faktem dokonanym też nie moge bo nie mam wystarczająco kasy ale mówili że sie dołożą a i jeszcze uczyć sie mam dobrze i prawko zdać ( prawko to raczej nie ażtaki duży problem ) I co tu począć jak wszyscy są na NIE?www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
			- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Otuż to musze czegoś na wakacje poszukać.
				www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
			- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
a ja nie mam ani prawka a ni nic i zawsze miałem moto chocby komara na pedaly (zawsze ma sie kumpli gdzie trzymalem moto i trzymam) a starzy wiedza tylko o squterze (kupili bo trułem im ponad 3 lata)

- mateo Fazer 600
- Świeżak
Moja mama się teraz pogodziła, czasami tylko jak słyszy o jakimś wypadku, bądź reportażu w telewizji to mi przypomina. Ogólnie mam spokój, jak kupiłem NSR to nawet tata się w domu skusił, żeby się przejechać. Stwierdził jednak, że nie będzie sobie genitalii obijał o bak, poza tym stwierdził, że te pozycje to są ale dla garbatych  i od tego czasu miałem problem z jazdą taty z głowy
 i od tego czasu miałem problem z jazdą taty z głowy  Teraz jak będzie DT, to pewnie jak wstanę w sobotni ranek, wejdę do garażu to nie będzie, ani taty ani moto
 Teraz jak będzie DT, to pewnie jak wstanę w sobotni ranek, wejdę do garażu to nie będzie, ani taty ani moto 
				 i od tego czasu miałem problem z jazdą taty z głowy
 i od tego czasu miałem problem z jazdą taty z głowy  Teraz jak będzie DT, to pewnie jak wstanę w sobotni ranek, wejdę do garażu to nie będzie, ani taty ani moto
 Teraz jak będzie DT, to pewnie jak wstanę w sobotni ranek, wejdę do garażu to nie będzie, ani taty ani moto 
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
			- 

Manhatan
- VIP Åšcigacz.pl
Był sobie chłopak ostrożny co to motocykli się bał a samochody omijał szerokim łukiem
żył sobie w bezpiecznym azylu- swoim mieszkaniu- na motor nie wsiadał- wrażeń z jazdy nie poczuł, bo bał sie potęgi prędkości..
pewnego razu wyszedł z domu i zabiła go doniczka- bo babcia bez okularów kwiatki podlewała....
A tak serio- w instynkcie mamy zakodowany pociąg do prędkości i to zawsze musi znaleźć jakiś upust
Potrzebujemy silnych wrażeń
Lepiej się wyżyć na motorze niż na człowieku?
Zwłascza ze jest to bardzo przyjemne
				żył sobie w bezpiecznym azylu- swoim mieszkaniu- na motor nie wsiadał- wrażeń z jazdy nie poczuł, bo bał sie potęgi prędkości..
pewnego razu wyszedł z domu i zabiła go doniczka- bo babcia bez okularów kwiatki podlewała....
A tak serio- w instynkcie mamy zakodowany pociąg do prędkości i to zawsze musi znaleźć jakiś upust
Potrzebujemy silnych wrażeń
Lepiej się wyżyć na motorze niż na człowieku?
Zwłascza ze jest to bardzo przyjemne
MOTO-POWER
Poczuj tÄ… moc
			Poczuj tÄ… moc
- 

szybki99
- Świeżak
Thrillco napisał(a): Ba...potem zostałem takim "rodzinnym kosmita":DAtrakcją wszelkich rodzinnych spędów...fajnie było:)
Też tak mam na każdym większym spotkaniu muszę tego słuchać a jak jeszcze dowalą o stalowych linkach i dawcach to najczęściej wychodzę, nie idzie im wytłumaczyć. U mnie rodzice zgodzili się odrazu, w sumie nawet ich nie pytałem o zdanie tylko powiedziałem ,że chcę kupić i nie było żadnego sprzeciwu tylko tekst "wolelibyśmy gdybyś kupił samochód". Mój ojciec kiedyś śmigał na jakiś jawkach i innych podobnych sprzętach ale nawet nie myśli żeby się przejechać moim. Po moim ostatnim upadku Mama się trochę przestraszyła i teraz jeżdżąc biore to pod uwagę bardziej niż kiedyś.
- 

Meciek
- VIP Åšcigacz.pl
radze przeczekac, nowy nabytek w rodzinie (syn) wlaczyla sie opiekunczosc itp. wszystko pisze w dobrym slowa znaczeniu.
Smigalem na moto wy....em sie porzadnie moja dziewczyna powiedziala albo ja albo moto, minelo kilka miesiecy i jej przeszlo heh
napewno zrozumie.
pozdro

Smigalem na moto wy....em sie porzadnie moja dziewczyna powiedziala albo ja albo moto, minelo kilka miesiecy i jej przeszlo heh
napewno zrozumie.
pozdro
- kondzior1410
- Świeżak
Problemy z rodzina wynikaja z ich opiekunczosci. Ja przymierzam sie do kupnakonktetnego motorka i dziekczyna mi mowi ok bo widzi jak o tym marze ale powiedziala ze jedna wizyta w szpitlu i sprzedaje wszystko  . Mama natomiast nie daje sobie przegadac i mysli ze jaja sobie robie jak o tym gadam i mowi "nie wierze zebys byl taki glupi"
. Mama natomiast nie daje sobie przegadac i mysli ze jaja sobie robie jak o tym gadam i mowi "nie wierze zebys byl taki glupi" 
				 . Mama natomiast nie daje sobie przegadac i mysli ze jaja sobie robie jak o tym gadam i mowi "nie wierze zebys byl taki glupi"
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

- 

paq
- Świeżak
paq napisał(a):...Mama natomiast nie daje sobie przegadac i mysli ze jaja sobie robie jak o tym gadam i mowi "nie wierze zebys byl taki glupi"
mama to taki niedowiarek
 , moja tez nie wierzyla do czasu jak nie zobaczyla heh
, moja tez nie wierzyla do czasu jak nie zobaczyla heh- kondzior1410
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości