Bashan - relacja z użytkowania :)
ja mowie o tej konkretnej firmie Bashan:) znam pare osob ktore tez maja bashany i sprawoja sie im tak samo jak mi dobrze a to ze ludzie nie potrafia zadbac, dokrecic itp o pojazd to inna sprawa. I nie mow ze takie rzeczy dzieja sie tylko w chinczykach ze kolo odlecialo itp bo slyszalem o takich przypadlkach w markowych kladach lub motorach no ale o tym sie nie mowi.... bo po co przeciez to marka... najlepej stwierdzic ze jak chinskie to lipa
(Bashan 200 to dobry sprzet pod warunkiem ze sie o niego dba:)

- Raba
- Świeżak
witam
mam problem kupilem nie dawno bashana 200cc i nie chodzi licznik
nie pokazuje predkosci oraz nie nabija km
moze wy wiecie co jest nie tak sprawdzalem juz instalac
je i kbelki sa podlaczone. moze ten czujnik przy tarczy jest za daleko lub za blisko. 2 problem czy u was tez sie ciagle swieci kontrolka rezerwy, chociarz mam pelny bak to i tak sie swieci:Pjak narazie tylko lewe tylnie kolo mi sie raz poluzowalo:P

je i kbelki sa podlaczone. moze ten czujnik przy tarczy jest za daleko lub za blisko. 2 problem czy u was tez sie ciagle swieci kontrolka rezerwy, chociarz mam pelny bak to i tak sie swieci:Pjak narazie tylko lewe tylnie kolo mi sie raz poluzowalo:P
- matixxx199292
- Świeżak
Mam bashana 1 dzień
sprawuje się ok swego kopa ma , co do licznika też mi przestał własnie działać to przeczytałem ze trzeba kostki dopiąć spsikać jakimś wd czy czymś takim , ogólnie bardzo fdajny sprzęt jak na 1 dwuślad bardzo ciekawy , miał być to pojazd do nauki , nie chciałem blastera czy raptora bo było by mi szkoda tak fajnego sprzętu
jak narazie po dokreceniu wszytskich śrób naładowaniu aku i zalaniu jest spox 

- Creative50
- Świeżak
Co to jest 1000 km ludzie, ja motorkiem hondą o pojemności 250 zrobiłem 98 tys przebiegu, jak zrobicie tym bashanem 20-30 tys to możecie się wypowiadać czy jest dobry
:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
tysiaka to ja potrafiłem senda w 3-4tyg zrobic ;d i to jeżdząc w wolnych chwilach tylko
tu nie liczą sie km tylko mth jeśli chodzi o teren a jeśli chodzi o swobodną jazde po terenach prostych to jak najbardziej km
tu nie liczą sie km tylko mth jeśli chodzi o teren a jeśli chodzi o swobodną jazde po terenach prostych to jak najbardziej km
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
edytuj posty po 1
nie mam quada zamierzam smigac crossem
a jeździłem rożnymi quadami i chinskim 200 tez.. to sqrwysynstwo ledwo kółkami obraca....
nigdy nie kupuj chinszczyzny.. poczytaj co tu piszą i weś sobie to do głowy że za tydzien ,2 rozpadnie Ci się on
lepiej używanego markowca niz nowego szrota...
nie mam quada zamierzam smigac crossem
a jeździłem rożnymi quadami i chinskim 200 tez.. to sqrwysynstwo ledwo kółkami obraca....
nigdy nie kupuj chinszczyzny.. poczytaj co tu piszą i weś sobie to do głowy że za tydzien ,2 rozpadnie Ci się on
lepiej używanego markowca niz nowego szrota...
-
Bostorn - Moderator
krótko mówiąc to jest gówno
a gówna się nie tyka
no to tyle
chcesz pogrzebac? kupuj warriora 350 blastera 200 i tam się baw
a w to nawet strach 1zł wsadzic..
a gówna się nie tyka
no to tyle
chcesz pogrzebac? kupuj warriora 350 blastera 200 i tam się baw
a w to nawet strach 1zł wsadzic..
-
Bostorn - Moderator
Witam mam BASHANTA :]
Ja wolę mowić BANSZITA od 6 miesięcy .zROBIŁEM na tym códzie chińskiej inżynierji ok 2 tyś km :]
nIEŻLE prawda :]
Ale pojawił się wielki problem ... zaczeło mi odbijać i jeżdziłem na bocznych kołach przezco pękła mi ośka :[
Jak ją naprawiś czy da się ja zastąpić inną lepszą ...
Drugi problem ... gdy dodaję gazy nic niestuka i nietrzeszcze ale w momęcie puszczęnia gazu zaczyna coś trzeszczeć zgrzytać jak by metal tarł o metal ... Wcisnę sprzegło i cisza ... dodam gazy tesz ..
Co to może być !??!
Pozdrawiam
Ja wolę mowić BANSZITA od 6 miesięcy .zROBIŁEM na tym códzie chińskiej inżynierji ok 2 tyś km :]
nIEŻLE prawda :]
Ale pojawił się wielki problem ... zaczeło mi odbijać i jeżdziłem na bocznych kołach przezco pękła mi ośka :[
Jak ją naprawiś czy da się ja zastąpić inną lepszą ...
Drugi problem ... gdy dodaję gazy nic niestuka i nietrzeszcze ale w momęcie puszczęnia gazu zaczyna coś trzeszczeć zgrzytać jak by metal tarł o metal ... Wcisnę sprzegło i cisza ... dodam gazy tesz ..
Co to może być !??!
Pozdrawiam
- BodzioStunt87
- Świeżak
skrzynia?? Ci siada?? albo coś się psuje??
ten sprzęt tak maa
ośkę musisz pomierzyc, pomierzyc wszystkie jej wymiary, szerokosc długosc i tak dalej i poszukac na algiero
ten sprzęt tak maa
ośkę musisz pomierzyc, pomierzyc wszystkie jej wymiary, szerokosc długosc i tak dalej i poszukac na algiero
-
Bostorn - Moderator