Egzamin na moto- ÓSEMKA I SLALOM
w WORD Lublin sezon kończy się wraz z ostatnim dniem października, a zaczyna się z pierwszym dniem kwietnia, ale niektóre OSK prowadzą kursy przez cały rok jak np. OSK Klasa. Oczywiście trzeba liczyć się z tym że warunki atmosferyczne mogą przeszkodzić nam i wtedy trzeba poczekać na lepszą pogodę. Ale warto.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
WORD Jastrzebie i WORD Bielsko Biala Niestety juz nie przyjmuja zapisow na A praktycznie od poczatku wrzesnia, a egzaminowanie koncza koncem pazdziernika i rozpoczynaja w kwietniu. Takiej informacji mi udzielili i niestety mosze czekac do kwietnia ...
- jajko215
- Świeżak
No niestety jak bylem sie pytac we wrzesniu to i w jastrzebiu i w bielsku powiedzieli mi ze juz nie przyjmuja zapisow na A bo maja tyle ludzi ze nie wiadomo czy sie wogule wyrobia a koncem pazdziernika koncza egzaminowanie. A te nowe zasady to tylko wiecej pytan czy jeszcze jakies inne niedogodnosci ? Bo jezeli mtych pytan duzo wiecej to zapisze sie na teorie jeszcze w grudniu egz. teoretyczny wazny pol roku wiec jak bym zdal w grudniu to spokojnie mam 6 miesiecy na praktyke, liczac ze zaczynaja egzaminowanie od kwietnia mam 2 miesiace 

- jajko215
- Świeżak
jezeli sprawdze moto swiatelka i plyny i mam sie zabrac za pchanie moto, to jestem juz w kamizelce a kask dopiero zakladam jak postawie spowrotem moto czy juz przy pchaniu? prosze o szybka odpowiedz ;p
bo jutro mam egzamin i stresa mam ;p
-
jogurtt - Świeżak
po pchaniu - kask zakladasz przed wykonywaniem manewrow w ruchu, egzaminator powie ci kiedy masz zalozyc skorupe
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
jogurtt napisał(a):jezeli sprawdze moto swiatelka i plyny i mam sie zabrac za pchanie moto, to jestem juz w kamizelce a kask dopiero zakladam jak postawie spowrotem moto czy juz przy pchaniu? prosze o szybka odpowiedz ;p
Jak ja zdawałem to najpierw sprawdziłem płyny ,przepchnąłem go itp. itd.Po tych czynnościach poszedłem z egzaminatorem do kantorku i się ubierałem w kamizelkę i kask ,a dalej to już wiesz co...Pozdro.
-
mahomet84 - Świeżak
-
-
mahomet84 napisał(a):jogurtt napisał(a):dzieki wielkie
mam nadzieje ze stres mnie nie zje jutro ;p
choc 7 rano to przynajmniej dlugo nie bede czekac
Dasz radę przecież to jest proste jak ....
no niestety nie udalo sie

najpierw sie zamotalem ze swiatlami, bo widac starszy model maja i sie pozycyjne wlaczaly same przy zaplonie to ja szukalem jak glupi przelacznika, ale luzik egzamin trwa no i dalej jade na jednej z 8 przychamowac musialem lekko no i widac noge na hamulcu zostawilem albo co, bo podobno swiatlo hamulca sie non stop palilo i mnie uwalil za to :/
-
jogurtt - Świeżak
No szkoda....mysle ze cie stres zjadl.
A co do za malo dynamicznej jazdy to slyszalem o tym wiec jak ja zdawalem to przyspieszalem w miare dynamicznie i nie mial zastrzezen
A co do za malo dynamicznej jazdy to slyszalem o tym wiec jak ja zdawalem to przyspieszalem w miare dynamicznie i nie mial zastrzezen

Motorynka>Skuter>Simson>Suzuki rg80>obecnie GPZ 500s
-
Urbud - Świeżak
Dzisiaj ostatni termin w WORD Kielce. Na 9 zdajacych 4 osoby zdaly (w tym JA!). Pozostali albo nie umieli uruchomic motocykla, wlaczyc swiatel , sprawdzic lancucha i prowidlowo osemki. Zajebisty egzaminator. Wyrozumialy i pomagal. Po egzaminie powiedzial mi , ze dalem po "garach" ich motongowi
W zwiazku z deszczowa pogoda i bezpieczenstwem awaryjnego hamowania nie bylo.

W zwiazku z deszczowa pogoda i bezpieczenstwem awaryjnego hamowania nie bylo.
- KUTEL
- Świeżak
jogurtt napisał(a):mahomet84 napisał(a):jogurtt napisał(a):dzieki wielkie
mam nadzieje ze stres mnie nie zje jutro ;p
choc 7 rano to przynajmniej dlugo nie bede czekac
Dasz radę przecież to jest proste jak ....
no niestety nie udalo sie
najpierw sie zamotalem ze swiatlami, bo widac starszy model maja i sie pozycyjne wlaczaly same przy zaplonie to ja szukalem jak glupi przelacznika, ale luzik egzamin trwa no i dalej jade na jednej z 8 przychamowac musialem lekko no i widac noge na hamulcu zostawilem albo co, bo podobno swiatlo hamulca sie non stop palilo i mnie uwalil za to :/
Błąd ze światłami jest taki, że w WORD Wrocław maja 2 rodzaje motocykli.
Jeden który włącza światła po przekręceniu kluczyka i już masz pozycyjne chyba, po włączeniu maszyny dopiero włączają się mijania i można włączyć długie, w drugim typie motocykla przekrecasz kluczyk bez włączania motocykla obok manetki masz przełącznik na światła pozycyjne, później mijania i obok tego przełącznika kolejny z przełączeniem na długie i wrócenie na mijania, wszystko bez włączania motocykla.
-
patryk83 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość