Kącik pakera.
Dj Luzer napisał(a):Olo a powiedz mi
- z czego Ty zyjesz, bo tyle trenujesz, i tak punktualnie sie odzywiasz, ja nieraz nie zdaze zjesc zadnego posilku do 13 lub 14 taki zajob w robocie ?
- masz dziewczyne ? powiedz mi, czy taki styl zycia ulatwia czy utrudnia stosunki z kobitkami
- i co trzeba jesc, zeby zwiekszyc mase ciala a miec dalej plaski brzuch, czy to wogle jest mozliwe ?
niczym ciekawym, naprawdę.
Jak jesteś dobrze zbudowany to kobiety bardzo chcą się z tobą przespać, generalnie związek utrudnia koncentracje na treningu, ponadto brak zrozmienia drugiej strony, wole trenować i wyglądać jak wyglądam niż być pie.......pantoflarzem, chuderlaczkiedm o wyglądzie brada pitta.
co do ostatniego punktu, ryz, banany, kasza, platki owsiane,
mowie wam sukces tkwi w diecie. albo w koksach, ale je trzeba umiec brac i miec spora wiedze.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
właśnie, co do koksów mam znajomego co wziął coś i zamiast być szerszym to poszedł do góry xD nie wiem czy to faktycznie możliwe ,ale faktycznie jest wyższy ... dodam ,że nie trenował tylko zjadł.... 

- WhiteArmy00
- Świeżak
Hormon wzrostu rotfl.a sluchajcie panowie, jak wyglada sprawa szpinaku...?czesto kwestia szpinaku byla poruszana, czy to naturalny koks czy nie.jakis czas temu czytalem na wp.pl, ze naukowcy dowiedli, ze sklad szpinaku powoduje takie same efekty jak koksy.np. zwieksza wytrzymalosc, ma mega duzo bialka i poteznie podnosi poziom testosteronu.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
kazdy radzi inaczeji robi sie jak na SFD :/ znowu niewiem jak co ugryzć
jestem Ektomofrikiem, wiec zalezy mi zeby przytyc ale z drugiej strony potrzebna mi tez kondycja i wytrzymalosc, ogólnie sprawnosc.
Zanim zacznie sie konkretny trening na siłownie to wszyscy co sie znają mowia ze conajmniej 3 miesiace pierwsze treningi to aeroby czy obwodowe(niepamietam) a jak napisalem ze chcem basen 2-3 razy w tyg. to jakis fachowiec napisal ze schudne (z czego :/ ) A tymczasem najladniejsze sylwetki wedlug mnie maja własnie pływacy...
PS. wielu z moich znajomych ktorzy dosc konkretnie wygladaja nigdy nieslyszweli o czyms tkaim jak chleb razowy, lub diety, wpieprzaja wszystko co z miesem , serem i ma duzo kalori i takie byki ze co drugiego kulturyste by nastukali...

Zanim zacznie sie konkretny trening na siłownie to wszyscy co sie znają mowia ze conajmniej 3 miesiace pierwsze treningi to aeroby czy obwodowe(niepamietam) a jak napisalem ze chcem basen 2-3 razy w tyg. to jakis fachowiec napisal ze schudne (z czego :/ ) A tymczasem najladniejsze sylwetki wedlug mnie maja własnie pływacy...
PS. wielu z moich znajomych ktorzy dosc konkretnie wygladaja nigdy nieslyszweli o czyms tkaim jak chleb razowy, lub diety, wpieprzaja wszystko co z miesem , serem i ma duzo kalori i takie byki ze co drugiego kulturyste by nastukali...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
olo113 napisał(a):Dj Luzer napisał(a):Olo a powiedz mi
- z czego Ty zyjesz, bo tyle trenujesz, i tak punktualnie sie odzywiasz, ja nieraz nie zdaze zjesc zadnego posilku do 13 lub 14 taki zajob w robocie ?
- masz dziewczyne ? powiedz mi, czy taki styl zycia ulatwia czy utrudnia stosunki z kobitkami
- i co trzeba jesc, zeby zwiekszyc mase ciala a miec dalej plaski brzuch, czy to wogle jest mozliwe ?
niczym ciekawym, naprawdę.
Jak jesteś dobrze zbudowany to kobiety bardzo chcą się z tobą przespać, generalnie związek utrudnia koncentracje na treningu, ponadto brak zrozmienia drugiej strony, wole trenować i wyglądać jak wyglądam niż być pie.......pantoflarzem, chuderlaczkiedm o wyglądzie brada pitta.
co do ostatniego punktu, ryz, banany, kasza, platki owsiane,
mowie wam sukces tkwi w diecie. albo w koksach, ale je trzeba umiec brac i miec spora wiedze.
same koksy bez diety za duzo nie dadzą bo albo dalej bedziesz chuderlakiem albo zamienisz sie w spasionego wieprza
White być moze Twój znajomy wziął metanabol który stymuluje przysadke mózgową do wiekszej produkcji hormonu wzrostu
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
Ja wygladam tak, szalu nie ma, ale wszystko bez koksu
, a od jutra jem banany, ryz i platki tak jak mi Olo poradzil, ale jak zacznie rosnac brzuch to pasek, wole mniejsza klatke bez brzucha niz wieksza z brzuchem
Dzis tak myslalem nad tym tematem i wymyslilem ze mozna by utworzyc bojówke www.scigacz.pl, jakis biedny motocyklista wchodzi na strone i sie zali ze mu synki dokuczaja, motor niszcza i wogle lipa
i wtedy rusza z drugiego konca Polski zbrojne ramie www.scigacz.pl utworzone z samych najsilniejszych i najlepiej wyszkolonych w sztakach walki kierowcow motocykli
, a co kilka kilometrow dalancza sie kolejny msciciel, wiecie wszyscy ubrani na czarno, trupie czachy na kaskach
hahaha

Dzis tak myslalem nad tym tematem i wymyslilem ze mozna by utworzyc bojówke www.scigacz.pl, jakis biedny motocyklista wchodzi na strone i sie zali ze mu synki dokuczaja, motor niszcza i wogle lipa

i wtedy rusza z drugiego konca Polski zbrojne ramie www.scigacz.pl utworzone z samych najsilniejszych i najlepiej wyszkolonych w sztakach walki kierowcow motocykli

hahaha

- Załączniki
-
- Zdjęcie001.jpg (13.12 KiB) Przeglądane 2849 razy
- Dj Luzer
- Świeżak
Zycie to nie je bajka
Daj fotke bez twarzy... proste
greddy jak widziales po zdjeciu problemow z rzezbą tj tluszczem to ja niemam, nigdy niemialem tluszczu a bardzo bym chcial, nic nie robie, wale browary i nic beercepsa niema choć nawet chudzi maja brzuchy od piwka :/ mam wrazenie ze to mi w piety idzie dlatego wysoki jestme <lol2>

greddy jak widziales po zdjeciu problemow z rzezbą tj tluszczem to ja niemam, nigdy niemialem tluszczu a bardzo bym chcial, nic nie robie, wale browary i nic beercepsa niema choć nawet chudzi maja brzuchy od piwka :/ mam wrazenie ze to mi w piety idzie dlatego wysoki jestme <lol2>
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
odzywki mają sens chłopaki tylko jeżeli potrzebujecie dobić białko do diety, albo jak jesteście hardgainerami , typowymi ekto, choć jestem wielkim przeciwnikiem gainerów. Tylko wątrobę i mózg niszczycie.
Jak nie masz 100kg, to nie potrzebujesz sztucznie utrzymywać tej masy.
Jak nie masz 100kg, to nie potrzebujesz sztucznie utrzymywać tej masy.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Olo, chodzisz gdzies na silke we Wro, czy swoja masz? Sorry, ze sie tak wtracam...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl