Kącik pakera.
Greddy - przy 90 kg.
MICH4Ł,może ty się w końcu pokaż,bo jak rozkładasz 10 na raz takich jak ja to też jesteś niezły pewnie.
Na siłce też znasz się jak mało kto więc pewnie kozak z ciebie konkretny.
MICH4Ł,może ty się w końcu pokaż,bo jak rozkładasz 10 na raz takich jak ja to też jesteś niezły pewnie.
Na siłce też znasz się jak mało kto więc pewnie kozak z ciebie konkretny.
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
olo113 napisał(a):nieskromnie, 200kg na płaskiej, 260kg w martwym ciągu, i 190 w przysiadzie. Marcin- rozpisze ci dokładniej koło południa.
olo a przy jakiej wadze ?
ja w najlepszej formie przy wadze 70kg klatka 115 barki 85 przysiad 170 martwy 180 i nigdy koksu nie zarlem w co wiele ludzi nie wiezy. a najwiecej ile wazylem to 77 ale wtedy sie masowalem i slabo wygladalem jak teraz

i nie uwazam sie za jakiegos tam pakera poprostu cwiczylem bo mi sie to podobalo nie lubie sie bic bez sensu i zawsze chcialem trenowac armwrestling ale za dalekie dojazdy na treningi i duzo zabawy by startowac w zawodach.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
ja 64 kg, 110 na laweczce.W tamtym roku 72 kg i 125 kg na laweczce.Zero silowni, jedynie popmki plus drazek i podobne domowe cwiczenia.Skad wiem ile biore? Bo raz na jakis czas ide na silke pokazac, ze nie trzeba pakowac aby miec sile.Takie treningi lepiej sprawdzaja sie w sztukach walki - boks i kung fu co zdazylem zaobserwowac.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
greddy napisał(a):ja 64 kg, 110 na laweczce.W tamtym roku 72 kg i 125 kg na laweczce.Zero silowni, jedynie popmki plus drazek i podobne domowe cwiczenia.Skad wiem ile biore? Bo raz na jakis czas ide na silke pokazac, ze nie trzeba pakowac aby miec sile.Takie treningi lepiej sprawdzaja sie w sztukach walki - boks i kung fu co zdazylem zaobserwowac.
bo nie spowalniają Ci ruchów.... zdarza się że po przyroście masy mięśniowej człowiek staje się ślimakowaty, poza tym przy sztukach walki siła uderzenia nie pochodzi z samej siły mięśnia ale z dynamiki, po części luzu z jakim to zrobimy i odpowiedniego zapracowania ciałem. Nie trzeba być wielkim koksem żeby potrafić mocno uderzyć.
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):greddy napisał(a):ja 64 kg, 110 na laweczce.W tamtym roku 72 kg i 125 kg na laweczce.Zero silowni, jedynie popmki plus drazek i podobne domowe cwiczenia.Skad wiem ile biore? Bo raz na jakis czas ide na silke pokazac, ze nie trzeba pakowac aby miec sile.Takie treningi lepiej sprawdzaja sie w sztukach walki - boks i kung fu co zdazylem zaobserwowac.
bo nie spowalniają Ci ruchów.... zdarza się że po przyroście masy mięśniowej człowiek staje się ślimakowaty, poza tym przy sztukach walki siła uderzenia nie pochodzi z samej siły mięśnia ale z dynamiki, po części luzu z jakim to zrobimy i odpowiedniego zapracowania ciałem. Nie trzeba być wielkim koksem żeby potrafić mocno uderzyć.
fajnie wyglada, gdy swiniak ponad 100 kg pada po strzale od jakiejs chudzinki badz po bucie na morde.
-
greddy - Stały bywalec
greddy masz racje ze fajnie tylko gorzej jak taki kloc 100 kilo zlapie cie za szyje sciagnie do parteru i masz kuku bo zrobi z ciebie mieso armatnie.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):greddy napisał(a):ja 64 kg, 110 na laweczce.W tamtym roku 72 kg i 125 kg na laweczce.Zero silowni, jedynie popmki plus drazek i podobne domowe cwiczenia.Skad wiem ile biore? Bo raz na jakis czas ide na silke pokazac, ze nie trzeba pakowac aby miec sile.Takie treningi lepiej sprawdzaja sie w sztukach walki - boks i kung fu co zdazylem zaobserwowac.
zależy jak uderzyć:) w boksie uderzasz ciałem, zawodnik wagi koguciej nigdy nie bedzie miał takiego uderzenia jakie maja zawodnicy wagi cięzkiej
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
zzzubek napisał(a):greddy masz racje ze fajnie tylko gorzej jak taki kloc 100 kilo zlapie cie za szyje sciagnie do parteru i masz kuku bo zrobi z ciebie mieso armatnie.
No wiadomo.Ale ja czak nie jestem i do grupki kolesi stu kilowych nie skacze.
-
greddy - Stały bywalec
nie mialem na mysli boksu....
bardziej opieralem sie na przykladach kolegow (znajomych).
A co do parteru.. znam goscia o wzroscie z 170 moze, wazy z 60 moze z malym hakiem i z tego co mi kiedys trener mowil na sparingach kloce po 100 kilo nie moga mu dac rady... chlopaszek ma 18 lat, od ponad 10 trenuje karate tradycyjne, od kilku ju jitsu (nie wiem jak sie pisze)...
bardziej opieralem sie na przykladach kolegow (znajomych).
A co do parteru.. znam goscia o wzroscie z 170 moze, wazy z 60 moze z malym hakiem i z tego co mi kiedys trener mowil na sparingach kloce po 100 kilo nie moga mu dac rady... chlopaszek ma 18 lat, od ponad 10 trenuje karate tradycyjne, od kilku ju jitsu (nie wiem jak sie pisze)...
-
kravec - Administrator
waga 89kg,
wyniki byłyby lepsze jakbym skupił się na samej siłowni, a ja głównie trenowałem SW. Treningi 7 dni w tygodniu, w tym 5 po 2x dziennie.
Zreszta miałem etap że wystartowałem w zawodach lokalnych trójboju i miałem 3 miejsce.
nie potrzebuje być nabity koksem, ale wytrzymałym, rozciągnietym, szybkim, kondycyjnie gotowym na 20min walki.
Biegam po 10km co 2 dzień, rozciągam się,
Marcin do rzeczy, w nocy obiecałem ci plan.-
trenuj systemem 2 dni treningu 1 dzien przerwy. 50 min przed treningiem pijesz filizanke kawy bez cukru, bierzesz wode mineralna niegazowana, i robisz tzw. stacje w obwodówce. Juz wyjasniam: skup się na 3 cwiczeniach powiedzmy przysiady, wyciskanie francuskie, unoszenie hantli w gore (biceps) zorganizuj te miejsca na 3 kolejki.
Po 15 powtorzen na każdą. Czyli robisz 1 rzucasz lecisz bez przerwy do 2,, rzucasz do 3, i znow 3 kolejki. Po tym 2 min przerwy. I dalej, ale juz np. brzuszki z plecami(przyciaganie gryfu). Twoja przerwa max miedzy glownymi seriami nie moze byc wieksza jak 2 minuty. Trening ten ma trwac ok 20-30min. Jest bardzo intensywny. Po tym 20 min biegania,
Tak trenuj 2 tygodnie, pozniej plan zmieniamy, na stricte siłowo
wyniki byłyby lepsze jakbym skupił się na samej siłowni, a ja głównie trenowałem SW. Treningi 7 dni w tygodniu, w tym 5 po 2x dziennie.
Zreszta miałem etap że wystartowałem w zawodach lokalnych trójboju i miałem 3 miejsce.
nie potrzebuje być nabity koksem, ale wytrzymałym, rozciągnietym, szybkim, kondycyjnie gotowym na 20min walki.
Biegam po 10km co 2 dzień, rozciągam się,
Marcin do rzeczy, w nocy obiecałem ci plan.-
trenuj systemem 2 dni treningu 1 dzien przerwy. 50 min przed treningiem pijesz filizanke kawy bez cukru, bierzesz wode mineralna niegazowana, i robisz tzw. stacje w obwodówce. Juz wyjasniam: skup się na 3 cwiczeniach powiedzmy przysiady, wyciskanie francuskie, unoszenie hantli w gore (biceps) zorganizuj te miejsca na 3 kolejki.
Po 15 powtorzen na każdą. Czyli robisz 1 rzucasz lecisz bez przerwy do 2,, rzucasz do 3, i znow 3 kolejki. Po tym 2 min przerwy. I dalej, ale juz np. brzuszki z plecami(przyciaganie gryfu). Twoja przerwa max miedzy glownymi seriami nie moze byc wieksza jak 2 minuty. Trening ten ma trwac ok 20-30min. Jest bardzo intensywny. Po tym 20 min biegania,
Tak trenuj 2 tygodnie, pozniej plan zmieniamy, na stricte siłowo
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Olo a powiedz mi
- z czego Ty zyjesz, bo tyle trenujesz, i tak punktualnie sie odzywiasz, ja nieraz nie zdaze zjesc zadnego posilku do 13 lub 14 taki zajob w robocie ?
- masz dziewczyne ? powiedz mi, czy taki styl zycia ulatwia czy utrudnia stosunki z kobitkami
- i co trzeba jesc, zeby zwiekszyc mase ciala a miec dalej plaski brzuch, czy to wogle jest mozliwe ?

- z czego Ty zyjesz, bo tyle trenujesz, i tak punktualnie sie odzywiasz, ja nieraz nie zdaze zjesc zadnego posilku do 13 lub 14 taki zajob w robocie ?

- masz dziewczyne ? powiedz mi, czy taki styl zycia ulatwia czy utrudnia stosunki z kobitkami

- i co trzeba jesc, zeby zwiekszyc mase ciala a miec dalej plaski brzuch, czy to wogle jest mozliwe ?

- Dj Luzer
- Świeżak