Kącik pakera.
Olo chowanie glowy w piasek na ulicy, a czy to takie przyjemne ze ludzie patrzac na Ciebie czuja strach, ze odpychasz ich wlasnym wygladem, a nie lepiej jest jak zamiast odwracac glowe usmiechaja sie do Ciebie
a co do chowania glowy glowy w piasek owszem w uczciwej walce na ringu pewnie bys porzadzil, ale na ulicy moglby Cie poslac na drugi swiat klijent wazacy 60 kg przy malej pomocy noza, paly o klamce juz nie mowie...

a co do chowania glowy glowy w piasek owszem w uczciwej walce na ringu pewnie bys porzadzil, ale na ulicy moglby Cie poslac na drugi swiat klijent wazacy 60 kg przy malej pomocy noza, paly o klamce juz nie mowie...
- Dj Luzer
- Świeżak
Luzer ma tutaj rację.
Ulica to syf.Każdy może kosą cię ożenić.Po drugie w walce z dwoma lub trzema przeciwnikami realnie są marne szanse jeżeli wszyscy stawiają opór.
Jestem zdania,że każdy jest dobry jak stawia opór.
Olo ? A ty uliczny zabijaka jesteś ? Mam cię za porządnego gościa raczej.
(otwórz link)
(otwórz link)
Bez formy.
Ulica to syf.Każdy może kosą cię ożenić.Po drugie w walce z dwoma lub trzema przeciwnikami realnie są marne szanse jeżeli wszyscy stawiają opór.

Bez formy.
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Dobra Panowie, poważna sprawa jest...
jak bardzo trzeba ograniczyć węglowodany ? ; (
Bo właśnie przejżałem opakowania produktów które wciągam, i np. w 100gramach jest 5,1 gram białka i 51,5 grama węglowodanów ;(
jak bardzo trzeba ograniczyć węglowodany ? ; (
Bo właśnie przejżałem opakowania produktów które wciągam, i np. w 100gramach jest 5,1 gram białka i 51,5 grama węglowodanów ;(
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
jasne że porządny facet. Ja raczej nie mam tego problemu że ktokolwiek mnie zaczepia,
Luzer-naprawdę miły gość ze mnie, tylko jak ludzie widzą Cie w luznej koszulce z tatuażami to od razu etykietka bandyty.
Co do noża owszem,
Marcin - rozłóż posiłki na 5 części, co 2-3h. Przedewszystim unikaj przetworów mlecznych. Węglodowany typu kasza grycz, ryż, banan, wafle ryżowe, żadnych makaronów
Luzer-naprawdę miły gość ze mnie, tylko jak ludzie widzą Cie w luznej koszulce z tatuażami to od razu etykietka bandyty.
Co do noża owszem,
Marcin - rozłóż posiłki na 5 części, co 2-3h. Przedewszystim unikaj przetworów mlecznych. Węglodowany typu kasza grycz, ryż, banan, wafle ryżowe, żadnych makaronów
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
msebek napisał(a):Panowie a czy picie kawy przed treningiem jest bezpieczne dla zdrowia albo popularne napoje energetyzujące? Może się ktoś wypowiedzieć w tej sprawie?
oczywiście, lepiej pij kawę, poprawisz reakcję, i zwiększysz wytrzymałość,
tylko pamiętaj że podnosisz ciepłotę ciała, będziesz bardziej pocił się.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
A jak przytyć tzn nabrać troche tkanki mięśniowo tłuszczowej? Mam mały apetyt teraz są gorące dni to praktycznie prawie w ogole nie chce się jeść a chciał bym ważyć więcej niż te głupie 65kg bo taka masa przy moim wzroście 174 to nie wygląda ciekawie...
- <borut>
- Bywalec
Dj Luzer napisał(a):ja doradzam tak, nie mierzyc sie co tydzien, nie fotografowac i nie popadac w narcyzm, cwiczyc dla wlasnej przyjemnosci, zeby sie dobrze czuc, a miesni i krazkow na sztandze bedzie co roku przybywalo
napewno nie brac zadnego swinstwa, nie jesc na sile, i nie przesadzac z obciazeniem, zakladac tyle zeby kazde cwiczenie zrobic przede wszystkim dokladnie
cwiczyc dla walsnej przyjemnosci, dla dobrego samopoczucia i dla zdrowia, bo kto ile ma w klatce czy bicepsie, i ile bierze na klatke tak naprawde nie ma zadnego znaczenia
Ps kiedys pokazywali jednego kolesia ktory dosc powaznie sie napompowal i on mowi ze znajomi w soboty, wychodza tu czy tam, bawia sie, smieja ale on nie, on musi cwiczyc, silownia najwazniejsza - zal mi sie go zrobilo ...
popieram kolegę nie raz widze na siłce jak taki jeden katuje sie baluje wyrywa szybkie panienki i strasznie przestrzega diet to tak jak by uzaleznienie a kiedy z nim gadasz to nie raz mowił że on siłke traktuje jako tryb życia dla mnie to głupota
cwiczenia mają mi dac sprawnosc w terenie lepsze samopoczucie i większą wytrzymałosc na urazy etc

a już przekonałem sieże to działa przy wylocie przy 60 przez kierkę na nadgarstek całym ciałem

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
olo113 napisał(a):Marcin - rozłóż posiłki na 5 części, co 2-3h. Przedewszystim unikaj przetworów mlecznych. Węglodowany typu kasza grycz, ryż, banan, wafle ryżowe, żadnych makaronów
nie no teraz to ja się chyba zastrzele, zraniłeś moje uczucia...;(
rozumiem że żółty ser, jajka, mleko, i makaron w odstawke tak ?:| przecież ja nie będę miał co jeśc...
(PS. a wszędzie czytałem że trzeba dużo białka, które własnie jest w jajkach, mleku i produktach pochodnych od mleka, to tak jako dieta do treningu)
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
przetwory mleczne to najgorsza rzecz na jaką można sobie pozwolić.
tak naprawdę ludzki organizm nie jest przystosowany do spożywania mleka - wiem, będzie mocny oddzwiek, ale to prawda,
popatrz chociażby na reakcję organizmu w postaci gazów, rozwolnienia itp.
Jajka jak najbardziej marcin. Jedz ogólnie mniej ale częściej.
edit 1 -Każdy posiłek (z wyjątkiem potreningowego i nocnego) powinien zawierać: -dużą porcję białka 20-40g
-średnią porcję tłuszczu 10-15g -dużą porcję warzyw lub owoc bogaty w błonnik
-węglowodany o możliwie niskim IG
Makarony muszą odpaść bo to typowy tucznik
tak naprawdę ludzki organizm nie jest przystosowany do spożywania mleka - wiem, będzie mocny oddzwiek, ale to prawda,
popatrz chociażby na reakcję organizmu w postaci gazów, rozwolnienia itp.
Jajka jak najbardziej marcin. Jedz ogólnie mniej ale częściej.
edit 1 -Każdy posiłek (z wyjątkiem potreningowego i nocnego) powinien zawierać: -dużą porcję białka 20-40g
-średnią porcję tłuszczu 10-15g -dużą porcję warzyw lub owoc bogaty w błonnik
-węglowodany o możliwie niskim IG
Makarony muszą odpaść bo to typowy tucznik
Ostatnio edytowano 10/8/2008, 13:56 przez olo113, łącznie edytowano 1 raz
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Re: :)
Dj Luzer napisał(a):wchodze na forum motocyklowe, patrze temat kulturystyka no ok, ale jak zobaczylem te foty ...
ja robie tak zawsze na poczatku na rozgrzewke 70 pompek, pozniej a cwicze zawsze przy radiu planeta ide na worek, a ze nie chce mi sie patrzec na stoper jedna piosenke boksuje a jedna odpoczywam, na worku przewaznie 5 rund, pozniej albo klatka i biceps, albo barki i triceps
do tego najszerszy na drazku, brzuszki i ewentualnie przysiady ze sztanga na nogi
Zeby byc tak zbudowanym jak ten kolos to napewno duzo cwiczen brzucha, nie zapomina tez o najszerszym, cwiczy na rzezbe czyli male ciezary a duzo powtorzen, i scisle przestrzega diety bo nie ma ani grama tluszczu.
Mi akurat taka sportowa sylwetka sie podoba, sam przestrzegam diete zeby wazyc 80 kg i pilnuje zeby nie miec brzucha
Pozdrawiam
a slyszałeś o czymś takim jak plan treningowy?
Labiss napisał(a):Luzer ma tutaj rację.
(otwórz link)
(otwórz link)
Bez formy.
zapisz się na krav mage , nie będziesz miał z tym problemów (2-3 przeciwników)
olo113 napisał(a):msebek napisał(a):Panowie a czy picie kawy przed treningiem jest bezpieczne dla zdrowia albo popularne napoje energetyzujące? Może się ktoś wypowiedzieć w tej sprawie?
oczywiście, lepiej pij kawę, poprawisz reakcję, i zwiększysz wytrzymałość,
tylko pamiętaj że podnosisz ciepłotę ciała, będziesz bardziej pocił się.
jeżeli ma np nadciśnienie tętnicze to nie polecam

co do diety Marcina to nie popdajmy w skrajnosci tyo wszystko moze jesć tylko w mniejszych ilosciach i niech uprawia areoby: pływanie , bieganie, rower np codziennie rano rpzed śniadanie 2-3 kilometry, w ciągu 2 miesiecy ma brzuszek jak deska
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
czyli, żeby zbić brzuszek, to poza aerobami:
- nie jeść przetworów mlecznych,
- wcinać ryż zamiast ziemniaków
-zero chipsów, frytek i cocacoli
-jeść częściej, ale mniej niż więcej a rzadziej
-nie jeść posiłków obfitych w białko przed snem
jeżeli się myle, to mnie poprawcie ;D
A jeszcze takie pytanko co z takimi potrawami jak łazanki, pizza, golonka, kebab??
Są one mocno tuczące??
Aha no i najważniejsze pytanie jak dla mnie. Rozmawiałem z kumplem, który w tym temacie troszkę siedzi i powiedział mi, żeby unikać białego pieczywa. Ale mi ciemne pieczywo w ogóle nie podchodzi. Normalnie wstręt mam jakiś. Czy taki świeżutki, cieplutki, chrupiący, prosto z pieca bochenek chleba, z szyneczką i warzywami np. z pomidorkiem jest tuczacy??
Pozdrawiam
- nie jeść przetworów mlecznych,
- wcinać ryż zamiast ziemniaków
-zero chipsów, frytek i cocacoli
-jeść częściej, ale mniej niż więcej a rzadziej
-nie jeść posiłków obfitych w białko przed snem
jeżeli się myle, to mnie poprawcie ;D
A jeszcze takie pytanko co z takimi potrawami jak łazanki, pizza, golonka, kebab??
Są one mocno tuczące??
Aha no i najważniejsze pytanie jak dla mnie. Rozmawiałem z kumplem, który w tym temacie troszkę siedzi i powiedział mi, żeby unikać białego pieczywa. Ale mi ciemne pieczywo w ogóle nie podchodzi. Normalnie wstręt mam jakiś. Czy taki świeżutki, cieplutki, chrupiący, prosto z pieca bochenek chleba, z szyneczką i warzywami np. z pomidorkiem jest tuczacy??
Pozdrawiam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
tu generalnie chodzi oto na jakiej mące to jest robione. Dlatego tuczy, ciemne jest dużo zdrowsze.
edit 1 gandalf, ziemniaki jak najbardziej tylko gotowane.
edit 1 gandalf, ziemniaki jak najbardziej tylko gotowane.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
to do obiadu np. do schabowego lepiej ryż czy ziemniaki gotowane??
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
zadego schabowego!
jak robisz redukcje !
Ziemniaki z ryżem wg uznania, jak ci wygodniej no co 2 dzień.
Tylko gotowane produkty, (także brokuły), dużo białka.
Jesteś endomorfikiem musisz zwiększyć przez to metabolizm.
150g białka na dzień conajmniej, w 5 porcjach.
Bazuj głównie na tym.
Źadnego smażenia kur....bo zabije.
jak robisz redukcje !
Ziemniaki z ryżem wg uznania, jak ci wygodniej no co 2 dzień.
Tylko gotowane produkty, (także brokuły), dużo białka.
Jesteś endomorfikiem musisz zwiększyć przez to metabolizm.
150g białka na dzień conajmniej, w 5 porcjach.
Bazuj głównie na tym.
Źadnego smażenia kur....bo zabije.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
kurde a ostatnio moje posiłki opierały się głównie na schabowych...
od dzisiaj zaczynam z 6 weidera. W tygodniu jakaś siłownia i postaram się już tą diete zmienić...
od dzisiaj zaczynam z 6 weidera. W tygodniu jakaś siłownia i postaram się już tą diete zmienić...
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
sukces tkwi w 80% w diecie
marcin jeżeli mogę doradzić coś, to rób wytrzymałościówke 30min i 20min aerobów, bez żadnej przerwy, aż zajedziesz się.
50min przed treningiem, filizanka kawy, ewentualnie thermal, i jedziesz.
Trening obwodowy, na każdym treningu rób całe ciało, kończąc na brzuchu.
powodzenia
marcin jeżeli mogę doradzić coś, to rób wytrzymałościówke 30min i 20min aerobów, bez żadnej przerwy, aż zajedziesz się.
50min przed treningiem, filizanka kawy, ewentualnie thermal, i jedziesz.
Trening obwodowy, na każdym treningu rób całe ciało, kończąc na brzuchu.
powodzenia
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
-
MICH4Ł - Świeżak