Romet s 200
-
turboponczek - MEGA TROLL
MadboY napisał(a):bolokolo napisał(a):w czym wytrzymalosc? 90 kilo wcale nie jest takie marne (chyba, ze masz z 1,90m)ale na dluzsza mete wytrzymalosc mam bardzo slaba - i to mi sie nie podoba. Nie zostawie tak tego.
183cm
Kiedys jak wyszedlem na rower to nie wracalem bez 50-100km, gralem w noge czesto itd. teraz przez studia nie mialem czasu na takie aktywne ruszanie sie a masa dochodzila, tyle ze glownie od pasa w gore choc nogi oczywiscie tez cwicze. Efekt jest taki, ze przykladowo kopniecie pilki mam bardzo silne ale po 10min ostrego biegania po boisku wysiadam. Ogolnie zawsze mialem dobre wyniki na krotkie dystanse a powyzej 1km to juz niebardzo, ale teraz jest duzo gorzej.
zacznij biegac, i powoli zwiekszaj dystans.np zacznij od codziennych 2 km.pozniej 5 km i tak dalej.
heh dzieki za poprawke ale tego rometa nawet chuck norris nie wyprzedzi
jak czak go nie wyprzedzi, to ten romet musial skonstruowac macgyver
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Szczerze to jebnął*em jak to czytałem normalnie massakra dawno takiego tu nie było:D
a co do panów "dużych" to respekt bo duże z was chłopaki i pewnie troche treningu musiało to wymagać
,a nie każdy ma tyle silnej woli żeby trenować bo ajkby nie patrzeć jest to ciężkie więc Szacun
P.S motórpłot wracaj!!!!! znowu bedzie śmiesznie:))
a co do panów "dużych" to respekt bo duże z was chłopaki i pewnie troche treningu musiało to wymagać
,a nie każdy ma tyle silnej woli żeby trenować bo ajkby nie patrzeć jest to ciężkie więc Szacun
P.S motórpłot wracaj!!!!! znowu bedzie śmiesznie:))
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
i ssij manetke i łańcuch romeciarzu
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
eagle napisał(a):romeciarz co za okreslenie
zal mi was, jednak to prawda ze na gownianym [za sprawa uzytkownikow] forum dobrego [za sprawa tworcow] serwisu scigacz.pl na 1sze moto polecają hayabuse, i gardzą wszystkimi userami pojemnosci <1 litr.
uogolniajac i w duzym uproszczeniu oczywiscie. wystarczy spojzec na 17 stron dyskusji o niczym, tylko klotnie klotnie klotnie, az sie dziwie ze temat jeszcze nie zablokowany. Na 17 stronach moze 2-3 posty tyczyly sie tematu watku czyli jakies dane, obiektywna opinia o s200.
Autor watku zrobil blad - o motorki firmy romet nie pyta sie na forum scigacz.pl, bo tu jak mowie, na 1sze moto ci haye polecą
A to ze 2banda dzieciaczkow mowi ze ogar 900 poleci 100km/h na blokadach a s200 pojdzie na kolo tylko z gazu to swoją drogą.
Obiektywną, jedyną prawdziwą opinię macie w moim poprzednim poscie na poprzedniej stronie.
Jakbys nie zauwazyl offtop powstal na swoj sposob "zlosliwie", ale to przez bajkopisarstwo autora watku, ktory to wlasnie utrzymuje ze ten Romecik dotrzymuje tempa Hayce i ZZR1400..
I nie pisz, ze nie szanuje tu sie ludzi ponizej litra bo wcale tak nie jest. I poczytaj troche forum zanim wysnujesz wniosku ze tu sie poleca Haye na poczatek - bo z tego co widze to wszyscy nowi sie burza jak uslysza ze sportowa 600 na poczatek to za duzo.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
cos ci sie nie podoba czeresniaku?
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
jakie ma przeslanie twoj opis wzgledem mojej osoby?
-
bolokolo - Bywalec
o widzisz, juz lepiej.co do walki, to proponuje zrobcie ustawke, wszystko sie udokumentuje i bedzie cacy.
-
bolokolo - Bywalec
Po 1 to czym sie worze to moja sprawa worze sie nie tylko rometem po 2 gangsterow juz niema to nie te czasy......... po 3 nie ja zaczolem 1 po 4 zagroziles mi na gg i tym przegioles. wiec ci tylko pisze sprawa w toku
Ybr 250 black wydech Arrow
- motosport
- Świeżak
Icid, ja wiem, na co Cie stac - tylko pamietaj, ze kazdy ma swoja granice wytrzymalosci na uszkodzenia fizyczne, wiec go nie wyslij do Hadesu.
PS To chyba wlasnie nadchodzi ten moment, o ktorym wczoraj dyskutowalismy
PS To chyba wlasnie nadchodzi ten moment, o ktorym wczoraj dyskutowalismy
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
motosport napisał(a):Po 1 to czym sie worze to moja sprawa worze sie nie tylko rometem po 2 gangsterow juz niema to nie te czasy......... po 3 nie ja zaczolem 1 po 4 zagroziles mi na gg i tym przegioles. wiec ci tylko pisze sprawa w toku
pisz normalnie leszczu całymi wyrazami bo szyfrem mozesz rozmawiać ze stara jak ciebie wola na ogórkową
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
kiedy on tego rometa kupil? 2 tygi temu? i juz 2000km ma?......
chlopie.... czemu jeszcze nie pracujesz w redakcji Motocykla i nie robisz im testow dlugodystansowych?
Bolo i Icid- nagrajcie filmik i wrzuccie do galerii humoru scigacz.pl
chlopie.... czemu jeszcze nie pracujesz w redakcji Motocykla i nie robisz im testow dlugodystansowych?
Bolo i Icid- nagrajcie filmik i wrzuccie do galerii humoru scigacz.pl
-
kravec - Administrator
Panowie wpierdolcie temu frajerowi bo normalenia jak tu nieraz zajrzę to widze coraz bardziej że motosport ma jakieś kompleksy czy coś.Normalny człowiek by sie nie wdawał w dalsze dyskusje ale on do normalnych nie należy ale to sie leczy.Zastosujcie metodę ręczno nożną i bedzie chłopak prawie idealny:D.A co do motosport to gdybym mieszkał bliżej ciebie to tak bym ci wpierdolił że klawiature byś mógł tylko oglądać , kozak na romecie w różowym dresie .Może on u niego w domu każdy czeka na niego z rozwartym zwieraczem i chciał si jakoś tu na forum wygadać poprzez zakupienie Super Rometa
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Ten motosport nic do mnie nie ma ale mnie wkur*ia przyszedł sobie chłopaczek niewiadomo skąd a obraża wszystkich którzy tylko coś powiedzą a najbardziej wkurwi* mnie to że obraża tzw. forumowych bywalców którzy naprawde posiadają wiedze i chca się nią z kimś podzielić.
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak