Romet s 200
Wątek zmienił temat:) Byku na romecie mnie przekonał i odstawiam krete, aminokwasy, węglowodany i zmniejsze porcje białka bo ja po 5 latach nie popycham 200 na klatę:) A wracając do masy to nie samo białko jest potrzebne tylko jeszcze węgle i i dodatni bilans energetyczny (200-400 kcal powyżej dziennego zapotrzebowania)
Zephyr 550 "RUDA SUKA"
-
pol3k - Świeżak
koledzy dzięki za rady. nie znamy się, nie wiele o sobie wiemy... na budowę jestem za stary i nie mam czasu... zarabiam pieniądze w inny sposób - jakby to powiedzieli niektórzy politycy, ja wykształciuch jestem na siłownię chodzę od paru lat (8 chyba) oczywiści miałem przerwy, spadki formy i powroty. teraz już mi się tak nie wkręca, jak za młodszych lat. nie mam zamiaru ładować kasy w odżywki jak to kiedyś robiłem, a o zastrzykach nigdy nie myślałem. znam swoje ciało, wiem co mogę, a co nie. sam uważam, że konsekwenty trening i dobra dieta to podstawa. a jeśli chodzi o to co chce ośągnąć... na sfd ktoś miał fajny opis: lepiej być okrągłym czymś niż kanciastym niczym każdy ma własne marzenia!
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
- fandzoilisz
- Bywalec
można na nim kwiatka postawić, pranie rozwiesić do wysuszenia albo zdjęcie zrobić...
ewentualnie walcować dżdżownice na mokrym asfalcie...
ewentualnie walcować dżdżownice na mokrym asfalcie...
Ostatnio edytowano 29/2/2008, 14:22 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
fandzoilisz napisał(a):romet to bardzo dobra propozycja na poczatek.
podobnie jak gs500 czy cb500
a może jednak jest jakaś różnica?
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):koledzy dzięki za rady. nie znamy się, nie wiele o sobie wiemy... na budowę jestem za stary i nie mam czasu... zarabiam pieniądze w inny sposób - jakby to powiedzieli niektórzy politycy, ja wykształciuch jestem na siłownię chodzę od paru lat (8 chyba) oczywiści miałem przerwy, spadki formy i powroty. teraz już mi się tak nie wkręca, jak za młodszych lat. nie mam zamiaru ładować kasy w odżywki jak to kiedyś robiłem, a o zastrzykach nigdy nie myślałem. znam swoje ciało, wiem co mogę, a co nie. sam uważam, że konsekwenty trening i dobra dieta to podstawa. a jeśli chodzi o to co chce ośągnąć... na sfd ktoś miał fajny opis: lepiej być okrągłym czymś niż kanciastym niczym każdy ma własne marzenia!
no to juz sam wiesz czego brakuje w twoim treningu systematycznosci
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
outlaw... wiesz mentorsko to zabrzmiało...
moja sytematyczność jest w porządku, przewy o których pisałem były spowodowane chorobami, a że ja nie choruję na zwykłe przeziębienia, to przerwy były długie... nie mam sobie nic do zarzucenia i jestem zadowolony z wyników. weź pod uwagę, że waga 100kg przy moim wzroście 187cm przez lekarzy kwalifikowana jest już jak nadwaga... taki mam organizm, że trudno mi przytyć. inni narzekają, że nie mogą schudnąć. imo mają gorzej
moja sytematyczność jest w porządku, przewy o których pisałem były spowodowane chorobami, a że ja nie choruję na zwykłe przeziębienia, to przerwy były długie... nie mam sobie nic do zarzucenia i jestem zadowolony z wyników. weź pod uwagę, że waga 100kg przy moim wzroście 187cm przez lekarzy kwalifikowana jest już jak nadwaga... taki mam organizm, że trudno mi przytyć. inni narzekają, że nie mogą schudnąć. imo mają gorzej
-
SQ - Mieszkaniec forum
to zalezy rowniez od genow.nawet ktos nie trenujacy, moze dysponowac potezna klata, czy piekielnym uderzeniem.sq ile masz lat?
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
27
a co do genów to zgadzam się w 100%, są przecież kolesie co nigdy żelastwa nie podnosili, a wyglądają ... dobrze
a co do genów to zgadzam się w 100%, są przecież kolesie co nigdy żelastwa nie podnosili, a wyglądają ... dobrze
-
SQ - Mieszkaniec forum
hehe to rzeczywiscie stary już jestes ps SQ rozmawiamy o mięsniach nie tłuszczu lekarze nie biorą pod uwage miesni a raczej wage grubasa
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
w czym wytrzymalosc? 90 kilo wcale nie jest takie marne (chyba, ze masz z 1,90m)ale na dluzsza mete wytrzymalosc mam bardzo slaba - i to mi sie nie podoba. Nie zostawie tak tego.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):w czym wytrzymalosc? 90 kilo wcale nie jest takie marne (chyba, ze masz z 1,90m)ale na dluzsza mete wytrzymalosc mam bardzo slaba - i to mi sie nie podoba. Nie zostawie tak tego.
183cm
Kiedys jak wyszedlem na rower to nie wracalem bez 50-100km, gralem w noge czesto itd. teraz przez studia nie mialem czasu na takie aktywne ruszanie sie a masa dochodzila, tyle ze glownie od pasa w gore choc nogi oczywiscie tez cwicze. Efekt jest taki, ze przykladowo kopniecie pilki mam bardzo silne ale po 10min ostrego biegania po boisku wysiadam. Ogolnie zawsze mialem dobre wyniki na krotkie dystanse a powyzej 1km to juz niebardzo, ale teraz jest duzo gorzej.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
haha o tym samym pomyslałem i wrzucić je tutaj żeby bylo wiadomo jak wygladają motopizzagangsterzy na rometach
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
-
icid - VIP Ścigacz.pl