wyprzedzanie na czołówkę - a posrani puszkarze
A tam od razu za darmo pochwały byście chcieli, najpierw trzeba sobie na nie zasłużyć 

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
zephyr47 napisał(a):CeBeRek napisał(a):A tam od razu za darmo pochwały byście chcieli, najpierw trzeba sobie na nie zasłużyć
Chcesz nam o czymś powiedzieć?
Ja nic złego nie robiłem

-
CeBeRek - Stały bywalec
pzrypomina mi to historię z banku
.. patrzę terminal pierwszy jaki widziałem z ślniącą piękną klawiaturą, taką z polerowanego aluminium z wbudowanym trackballem, - no myślę okay - lets game ..
nie przejmowałem się widokiem obserwującej mnie kamery - nie pamiętam teraz co zadziałało czy ctrl+break czy alt+f1 .. czy głupi alt+tab .. ale po chwili siedziałem już w panelu sterowania ...
nie myśląc nawet 4 sekund odpaliłem menu drukarki termosublimacyjnej i co ? strona testowa ? - no ok ... ale ile razy ? a ile się zmieści ... no i 99999 ENTER ... i się zaczęło ...
na drugi dzień już była wielka kartka - bankomat nie czynny
..

nie przejmowałem się widokiem obserwującej mnie kamery - nie pamiętam teraz co zadziałało czy ctrl+break czy alt+f1 .. czy głupi alt+tab .. ale po chwili siedziałem już w panelu sterowania ...
nie myśląc nawet 4 sekund odpaliłem menu drukarki termosublimacyjnej i co ? strona testowa ? - no ok ... ale ile razy ? a ile się zmieści ... no i 99999 ENTER ... i się zaczęło ...
na drugi dzień już była wielka kartka - bankomat nie czynny

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
-
CeBeRek - Stały bywalec
zephyr47 napisał(a):500![]()
level up
Nie jesteś na tyle boski żeby dostać warna nawet za spamowanie

-
CeBeRek - Stały bywalec