Kredyty?
A ja uważam inaczej
Nie powinny pójść do góry, nadal utrzymuje się dobra koniunktura...!! Deficyt i inflacja na poziomie 3%... myślę, że pozostaną bez zmian...
Ktoś czyta Gazetę Wyborczą? Podobno jakieś artykuły były odnośnie kredytów?

- Pulsar
- Świeżak
Slyszałem że miał być ranking, ale gazetę kupić później niż o 6.30 to graniczy z cudem:/
Odnośnie Twojej wypowiedzi Pulsar to nie byłbym takim optymistą, jeżeli załapać się na coś korzystnego to jeszcze w tym momencie.
Odnośnie Twojej wypowiedzi Pulsar to nie byłbym takim optymistą, jeżeli załapać się na coś korzystnego to jeszcze w tym momencie.
- suzuka gsxf
- Świeżak
ojjj nie byl bym taki pewnien... pko juz podniosl oprocentowanie hipotecznych i zwiekszyl wymagania co do kredytobiorcowPulsar napisał(a):A ja uważam inaczejNie powinny pójść do góry, nadal utrzymuje się dobra koniunktura...!! Deficyt i inflacja na poziomie 3%... myślę, że pozostaną bez zmian...
co do artykulu to byl w czwartkowym dodatku "Pieniądze" - jak ktos chce to mogę przesłac w formie elektornicznej

-
giuseppe - Świeżak
jesli masz chwilke to ja chetnie poprosze:)
jak mzoesz to wyslij na marcinello25@wp.pl
z gory dziekuje
z gory dziekuje
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
poszloM. napisał(a):jesli masz chwilke to ja chetnie poprosze:)
z gory dziekuje

-
giuseppe - Świeżak
No kilka pozycji z końca... zielonego pojęcia nie miałem, że mają One w ofercie takie coś jak kredyt samochodowy, w ogóle żadnej reklamy nie widziałem, nawet w tych bankach, dopiero doszukałem się na ich stronach, ale to też po oporach, może dlatego, że do czołówki trochę im brakuje, dlatego tak tego nie reklamują
- Pulsar
- Świeżak
Jakie to placówki was zaskoczyły, że udzielają takich kredytów? Wybór jest konkretny, ale dobrych ofert moim zdaniem kilka.
- suzuka gsxf
- Świeżak
jak się dcydować to na bank np. z pierwszej trójki w rankingu - wtedy na pewno obejdzie się bez niespodzianek:)suzuka gsxf napisał(a):Jakie to placówki was zaskoczyły, że udzielają takich kredytów? Wybór jest konkretny, ale dobrych ofert moim zdaniem kilka.
-
giuseppe - Świeżak
A z tych trzech, dwie i jedną, z którą zwiąrzemy się na dłużej. Zawsze tak było że można liczyć na kilka ofert, spośród nawet kilkunastu. Większość i tak wybierze pewny i solidny oddział, żeby później nie narzekać.
- suzuka gsxf
- Świeżak
heh, no to sie obudziliPulsar napisał(a):jestem prorokiem, dziś czytałem w rzeczpospolitej, że kilka banków poprawi się z ofertami, bo jak ktoś to określił za bardzo odstają... ale moim zdaniem czołówki nie dogonią!

-
giuseppe - Świeżak
MadboY napisał(a):nie mam czasu czytac calego tematu, ale mam pytanie.
Czy jako student, ktory oficjalnie nie wykaze zarobkow dostane kredyt na 5k PLN?
Sprawdź sobie ...albo lepiej zadzwoń na infolinie do lukasa i do GE z tego co słyszałem u nich można...
- Wesly
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości