Kredyty?
Dokładnie, zdecydowanie lepsze warunki dostaje się przy kredycie samochodowym, który jest przeznaczony tylko i wyłącznie na sprawy związane z motoryzacją, dlatego jest bardziej korzystny.
Madboy, naprawdę musiałeś się napalić na maszynę skoro w taką pogodę robiłeś testy:)
Madboy, naprawdę musiałeś się napalić na maszynę skoro w taką pogodę robiłeś testy:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
No maszynka rzeczywiście niczego sobie:) Podtrzymuję pytania Pulsara, ile Cię lalunia wyniosła itd?
- suzuka gsxf
- Świeżak
cena zimowo-okazyjna jak na SC44
pasu nerkowego nie mialem, ale jedyny dykomfort 'termiczny' jak odczuwalem to rece i uda. W reszte bylo znosnie.

pasu nerkowego nie mialem, ale jedyny dykomfort 'termiczny' jak odczuwalem to rece i uda. W reszte bylo znosnie.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Lewy, pokaz mi karte kredytowa oprocentowana na 10%, chetnie skorzystamLeWy2005 napisał(a):Co do samego kredytu ... jesli ktos posiada karte kredytowa to mysle ze bardziej oplaca sie dobicie tam do wymanej kwoty ... oprocentowanie to ok 10% a nie jak w przypadku kredytu normalnego ok 20%

-
giuseppe - Świeżak
cos takiego jak "gotowkowa" nie istnieje. pewnie chodzilo Ci o wyplate gotowki w bankomacie z karty kredytowejPulsar napisał(a):Dokładnie 21% w większości przypadków! I to już od nawet od pierwszego dnia, kiedy transakcja jest gotówkowa!
-
giuseppe - Świeżak
Może o wypłatę chodziło, ale rzeczywiście 10% byłoby marzeniem:)
Dzisiaj widziałem kolesia na motocyklu, ale dla mnie to wariactwo mimo wszystko, mimo tej miłości do jazdy.
Dzisiaj widziałem kolesia na motocyklu, ale dla mnie to wariactwo mimo wszystko, mimo tej miłości do jazdy.
- suzuka gsxf
- Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości