Kredyty?
To ja dziś wypatrzyłem... http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,5076554, ... caid=14ba1
trochę dużo, ale chętnie zastawię żonę? Albo co jest bardziej pewne, wziąłbym kredyt... śliczny
trochę dużo, ale chętnie zastawię żonę? Albo co jest bardziej pewne, wziąłbym kredyt... śliczny
- Pulsar
- Świeżak
Zdecydowanie nie jest do Jetta za 2 k:) a w jakim stanie Twoja Żona, jaka jest wycena rzeczoznawcy?;)
Na moje oko, to żeby kupić to auto to trzeba spory kredyt, ciekawe czy gaz można założyć:)
Na moje oko, to żeby kupić to auto to trzeba spory kredyt, ciekawe czy gaz można założyć:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
Osobiście jak już miałbym przeznaczać cześć kredytu na coś do auta to zakupiłbym roczny zapas paliwa i cegłe pod pedał gazu, dla bezpieczeństwa mojego i mojego portfela.
- suzuka gsxf
- Świeżak
oczywiscie ze sa kredyty samochodowe we frankach
moj ojciec w ten sposob splaca auto
oprocentowanie jest duzo nizsze niz w PLN no ale wiadomo - jest ryzyko kursowe, z tym trzeba sie liczyc
w obecnej sytuacji frank ostro spadl wiec i raty nizsze ale nigdy nic nie wiadomo
moj ojciec w ten sposob splaca auto
oprocentowanie jest duzo nizsze niz w PLN no ale wiadomo - jest ryzyko kursowe, z tym trzeba sie liczyc
w obecnej sytuacji frank ostro spadl wiec i raty nizsze ale nigdy nic nie wiadomo

-
giuseppe - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości