Kredyty?
Zawsze najświeższe informacje są u źródła.
a później już tylko
http://www.autotrader.pl/pl/motoryzacja/start-moto.asp i wyszukanie odpowiedniego sprzętu na lato.
a później już tylko
http://www.autotrader.pl/pl/motoryzacja/start-moto.asp i wyszukanie odpowiedniego sprzętu na lato.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Ja trochę z czasem cienko stoję i na zimę nie będę się w robotę garażową wpędzał. Chociaż sprzęt o ile nie przekręcony wart uwagi.
Dywagacje na temat kredytów, motocykli, aut i malarstwa zawsze przynoszą jakieś informacje cenne dla kogoś.
Dywagacje na temat kredytów, motocykli, aut i malarstwa zawsze przynoszą jakieś informacje cenne dla kogoś.
- suzuka gsxf
- Świeżak
To chyba ciężko wyczuć kiedy zmienią. ja bym obserwował ogólną sytuację na rynku kredytów, z uwzględnieniem kilku banków, nie jednego, chociażby dla porównania.
- suzuka gsxf
- Świeżak
chodzi ci o to ze jak bank zmieni oferte to zaproponuje tez cos tym ktorzy juz go maja?? raczej malo prawdopodobne. no ale zawsze pozostaje cos takiego jak kredyt refinansowy wiec jest jakas furtka, tyle ze nie kazdy bank ma to w ofercieMati82 napisał(a):Hm coś w tym jest! A ja mam pytanie odnośnie zmienności na rynku bankowy, a dokładnie jak obiorę sobie jeden bank, to jak myślicie po jakim czasie zmienią Oni ofertę, i myślicie, że będą jeszcze bardziej korzystne?
-
giuseppe - Świeżak
no jak wezmiesz kredyt to na zmiany i jakies "promocje" raczej nie masz co liczyc.. a warto brat teraz kredyt bo bedzie coraz trudniej a i oprocentowanie bedzie wyzsze... PL patrzy na to co dzieje sie w USA i wyciaga wnioski...
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości