zimowe pogawędki
już nie trzeba, radzę sobie dobrze.
co z tym linkiem było nie tak? bo nie widziałem niczego wielkiego, pobieżnie sprawdziłem, wiec może dlatego, ale może ktoś mi wyjaśni?
co z tym linkiem było nie tak? bo nie widziałem niczego wielkiego, pobieżnie sprawdziłem, wiec może dlatego, ale może ktoś mi wyjaśni?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Chodziło mi o same uszczelniacz, wpadł do mnie brachol na bajere a ja akurat oglądałem ową ofertę, wyleciał z zapytaniem "kondomy kupujesz na allegro?" prawie mi zwieracze ze śmiechu puściły.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
power_bit napisał(a):Zabawa w skojarzenia, co Wam to przypomina ?
http://allegro.pl/uszczelniacze-lag-4sz ... 27019.html
Teraz wyjdzie ze jestem zboczony bo dla mnie te uszczelniacze z daleka wygladaja jak prezerwatywy

W logu firmy niestety ale nic ciekawego nie zauwazylem
-
suhy-19 - Moderator
ano, te all balls takie ścigaczowe w sumie
a ja na dobrą sprawą kondomow w takich plastikowych opakowaniach zgrzewanych, z naklejką drogi nigdy nie kupowałem
a ja na dobrą sprawą kondomow w takich plastikowych opakowaniach zgrzewanych, z naklejką drogi nigdy nie kupowałem

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Rosiboj, że jeszcze nie dotarłem do trzyciąski pisze tu, by nie robić bałaganu. Jaki cel ma Twój nowy temat, będziecie rozmawiać o prostacie?
No fakt, lizanie cukierka przez papierek jest średnio interesujące.
mirekm71 napisał(a):Jak to ze skojarzeniami kazdy ma inneJa akurat nie uzywam prezerwatyw... szkoda gadac- bo nie
No fakt, lizanie cukierka przez papierek jest średnio interesujące.
-
Rosiboj napisał(a):Powerbit chciałem sie dowiedzieć kogo traktować poważnie , rożne rzeczy tu ludzie wypisują i jestem ciekaw skąd to sie bierze
Trudno oceniać ludzi na podstawie forum, można udawać, improwizować. Internetowi napinacze często w realu nie potrafią odezwa gęby, natomiast w sieci są niezniszczalni.
Ostatnio edytowano 30/1/2013, 21:47 przez power_bit, łącznie edytowano 1 raz
-
@power_bit chyba Cie lekko ponioslo z ta prostata.
@suhy to nie szaleniec tylko ostatnie szlify przed wyjazdem na elefanta
w tym roku w blocie ale pogody sie nie wybiera tylko sie akceptuje 
@suhy to nie szaleniec tylko ostatnie szlify przed wyjazdem na elefanta

-
power_bit napisał(a):Fakt, moje żarty nie są czasem na miejscu, ale czym byłby świat bez odrobimy szaleństwa
Zgadzam sie, posiadasz pewne wady ale na szczescie Twoj avatar to rekompensuje.
-
power_bit napisał(a):Rosiboj napisał(a):Powerbit chciałem sie dowiedzieć kogo traktować poważnie , rożne rzeczy tu ludzie wypisują i jestem ciekaw skąd to sie bierze
Trudno oceniać ludzi na podstawie forum, można udawać, improwizować. Internetowi napinacze często w realu nie potrafią odezwa gęby, natomiast w sieci są niezniszczalni.
Właśnie miałem to pisać... na forum, ludzie potrafią się wygłupiać, czesto używając sarkastycznych wypowiedzi, więc nie wiem jakim cudem oceniasz kogoś nie zamieniając z nim słowa w realu

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Jak to ze skojarzeniami kazdy ma inneJa akurat nie uzywam prezerwatyw... szkoda gadac- bo nie
Mireczku czyżby dopadł cię problem trzech "P" podjeść, popić herbatką i pójść spać?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Boshi napisał(a):power_bit napisał(a):Rosiboj napisał(a):Powerbit chciałem sie dowiedzieć kogo traktować poważnie , rożne rzeczy tu ludzie wypisują i jestem ciekaw skąd to sie bierze
Właśnie miałem to pisać... na forum, ludzie potrafią się wygłupiać, czesto używając sarkastycznych wypowiedzi, więc nie wiem jakim cudem oceniasz kogoś nie zamieniając z nim słowa w realu
A czy ja nauczyciel jestem, ze mam kogoś oceniać ? Nie podejmuje sie, poprostu jestem ciekaw kto już miał okazje troszkę wydoroslec bo wiadomo, facet zawsze jest dzieckiem , tylko zabawki sie zmieniają.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości