zimowe pogawędki
Miczab napisał(a):Tak wrócę do tematu samochodów. Nie szuka ktoś (albo znajomy kogoś) merca w123 coupe? Chyba będę musiał pożegnać się z moją beczką. 1980, dwa komplety felg, jedne stalaki w chromie na grubym rancie i oryginalne baroki alu z 1980.
Wyślij mi foty i jakiś krótki opis z wstępną ceną, mój tato choruje na w123 tylko nie wiem kiedy ma zamiar kupować .
Ja latałem wczoraj bandziorem 650 . Ciepło i frajda maxx .
-
amahay - Stały bywalec
SkoQ napisał(a):No przy Was to ja gówniarz pewnie jestemOczko z 91 roku
To teraz zróbmy ankietę kto z jakiego miesiąca, widzę że trochę nas tu z 91-go jest

A co do tej calibry, to z tyłu to rozumiem na doniczki?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Obawiam się, że wiosną może być ciężko z wyjazdem gdziekolwiek, w tym roku asfalt stopniał szybciej niż śnieg 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
nie zakłądajcie tematów 'rocznik 91' itp, bo to śmierdzi fejsbukiem
a ja nie wytrzymałem, pojechałem na stację dotankować powietrza do opon ;d
i przy okazji odkryłem, żę brakuje mi chyba 'bolca' w prawej owiewce przy zadupku, bo straszna luźna, i nie wiem czy urwałem jak wyciągałem aku czy jak :<
a ja nie wytrzymałem, pojechałem na stację dotankować powietrza do opon ;d
i przy okazji odkryłem, żę brakuje mi chyba 'bolca' w prawej owiewce przy zadupku, bo straszna luźna, i nie wiem czy urwałem jak wyciągałem aku czy jak :<
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ten fragment szczególnie rzuca się w oczy, bez spiny, nic do Ciebie nie mam
Ja tylko czekam aż wyprzedzi mnie moje własne koło, dopóki był śnieg i lód to jakoś się jeździło, ale teraz to jest masakra, omijasz jedną wyrwę to wpadasz w dwie kolejne.

Glenroy napisał(a):Obawiam się, że wiosną może być ciężko z wyjazdem gdziekolwiek, w tym roku asfalt stopniał szybciej niż śnieg
Ja tylko czekam aż wyprzedzi mnie moje własne koło, dopóki był śnieg i lód to jakoś się jeździło, ale teraz to jest masakra, omijasz jedną wyrwę to wpadasz w dwie kolejne.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
no to koniec świata od dzisiaj zamiast iphone używam androida witaj neksus 4 żegnaj iphone a cały ten post napisałem dyktując ten tekst zamiast wklepując klawiatury z mojego nowego telefonu .tak więc sytuacja uległa zmianie i teraz do sprzedania jest tylko 1 neksus i 1 iphone
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Dodam troche nie na temat komorkowcow, ze odkad wprowadzili A1, A2, A. To teraz praktycznie kazdy kombinuje jak przyciac czy to w dowodzie rej czy w jakis inny sposob, byle tylko jezdzic tym czym chce [liczba tematow w dziale prawnym]. Taka to nasza mentalnosc, jak nie kombinujesz to znaczy, ze cie nie ma
Uwazam, ze poza kosztami operacyjnymi przy zmianie kat i wymianie moto, to jest naprawde dla naszego (spolecznosci) dobra.

Uwazam, ze poza kosztami operacyjnymi przy zmianie kat i wymianie moto, to jest naprawde dla naszego (spolecznosci) dobra.
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości