zimowe pogawędki
Panowie ja mam 36 lat. Nie mam zadnych problemow zdrowotnych wiec skad pomysly z jakimis prostatami czy innymi "trzech P". Prawdopodobnie twardszego wyciagam niz nie jeden wklada a prezerwatyw nie uzywam bo nie lubie i nigdy nie lubialem.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Na forum jest sporo inteligentych osób, sporo ma licencjat, inżyniera czy nawet magistra (choć to nie wyznacznik intligencji). Spora część społeczeństwa nie zrozumiała by aluzji, podtekstów i całej masy innych ,,zaczepek" które są tutaj stosowane. Jak dla mnie są tutaj całkiem wporządku i czasami zdrowo pojebani ludzie
Jeśli kogoś tym uraziłem to przepraszam.
Post numer 400
Nie wcale nie jest mi przykro

Post numer 400

Nie wcale nie jest mi przykro

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Panowie ja mam 36 lat. Nie mam zadnych problemow zdrowotnych wiec skad pomysly z jakimis prostatami czy innymi "trzech P". Prawdopodobnie twardszego wyciagam niz nie jeden wklada a prezerwatyw nie uzywam bo nie lubie i nigdy nie lubialem.
Oplułem monitor.
Ja zaraz dobijam do tysiąca. Zróbcie jakąś zrzutę na kwiaty.
-
Walenty - Moderator
@up
takie mogą być?
http://www.kwiaciarniaoaza.pl/files/Obr ... d3994d85c1
znowu mi się link wysrał. fajnie
takie mogą być?
http://www.kwiaciarniaoaza.pl/files/Obr ... d3994d85c1
znowu mi się link wysrał. fajnie
- Kaai
- Mieszkaniec forum
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Rosiboj napisał(a):Boshi napisał(a):power_bit napisał(a):Rosiboj napisał(a):Powerbit chciałem sie dowiedzieć kogo traktować poważnie , rożne rzeczy tu ludzie wypisują i jestem ciekaw skąd to sie bierze
Trudno oceniać ludzi na podstawie forum, można udawać, improwizować. Internetowi napinacze często w realu nie potrafią odezwa gęby, natomiast w sieci są niezniszczalni.
Właśnie miałem to pisać... na forum, ludzie potrafią się wygłupiać, czesto używając sarkastycznych wypowiedzi, więc nie wiem jakim cudem oceniasz kogoś nie zamieniając z nim słowa w realu
A czy ja nauczyciel jestem, ze mam kogoś oceniać ? Nie podejmuje sie, poprostu jestem ciekaw kto już miał okazje troszkę wydoroslec bo wiadomo, facet zawsze jest dzieckiem , tylko zabawki sie zmieniają.
I na jakiej podstawie to określisz? Z jednej strony nie oceniasz a z drugiej będzieesz wiedzial kto wydoroślał kto nie cokolwiek to znaczy? Zastanów się co ty wypisujesz w ogólę

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
-
Walenty - Moderator
Boshi napisał(a):Rosiboj napisał(a):Boshi napisał(a):power_bit napisał(a):Rosiboj napisał(a):Powerbit chciałem sie dowiedzieć kogo traktować poważnie , rożne rzeczy tu ludzie wypisują i jestem ciekaw skąd to sie bierze
Trudno oceniać ludzi na podstawie forum, można udawać, improwizować. Internetowi napinacze często w realu nie potrafią odezwa gęby, natomiast w sieci są niezniszczalni.
Właśnie miałem to pisać... na forum, ludzie potrafią się wygłupiać, czesto używając sarkastycznych wypowiedzi, więc nie wiem jakim cudem oceniasz kogoś nie zamieniając z nim słowa w realu
A czy ja nauczyciel jestem, ze mam kogoś oceniać ? Nie podejmuje sie, poprostu jestem ciekaw kto już miał okazje troszkę wydoroslec bo wiadomo, facet zawsze jest dzieckiem , tylko zabawki sie zmieniają.
I na jakiej podstawie to określisz? Z jednej strony nie oceniasz a z drugiej będzieesz wiedzial kto wydoroślał kto nie cokolwiek to znaczy? Zastanów się co ty wypisujesz w ogólę
Dokładnie, ciężko jest kogoś ocenić na podstawie wyłącznie forum i tego co ludzie piszą. Każdy jest tutaj anonimowy, może sobie pożartować, odchamić się i nie znaczy, że forum=życie. Dodam również, że motocyklista to nie zawód i wszyscy mamy szkołę/pracę/rodzinę, a nie wyłącznie motocykle. Szczerze mówiąc, to jakbyśmy ocenili Ciebie Rosiboj wyłącznie na podstawie postów (a zwłaszcza tych z początku i połowy kariery) to ocenę miałbyś średnią.
-
Hyde - Bywalec
Panowie co was naszego na to ocenianie? Trauma ze szkoły ? Napisałem ,ze nie mam zamiaru nikogo oceniać a wy dalej swoje. Jak zdarta płyta. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Poprostu jestem ciekaw, ilu i kto. Tylko tyle. Taki to skomplikowane?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):Dzięki madcap!:P
Btw, wie ktoś czy można a jak tak to jak zmienić dane przy numerze? Mam numer w orange, chciałem przejść do pleja, ale nie mogę bo mam go zarejestrowany jako, uwaga (i tu mój kretynizm)
Imię: mój numer tel
Nazwisko: mój numer tel
Ulica: polnych misi
Miejścowość: Raptory
...? można to zmienić w salonie orange? ktoś się orientuje?
Dobrze że w dowodzie tak nie masz ...
power_bit napisał(a):Zabawa w skojarzenia, co Wam to przypomina ?
http://allegro.pl/uszczelniacze-lag-4sz ... 27019.html
Mam te dokładnie od tego ziomka i działają . Znaczy już nie mam bo dwa dni temu sprzedałem zwiechę od sv .
SkoQ napisał(a):No przy Was to ja gówniarz pewnie jestemOczko z 91 roku
Ja nie jestem gówniarzem mimo 91 roku .
Miru się wygadał ile ma . Teraz nie wiem czy mama mi pozwoli z nim gdzieś pojechać ...

-
amahay - Stały bywalec
Tak wrócę do tematu samochodów. Nie szuka ktoś (albo znajomy kogoś) merca w123 coupe? Chyba będę musiał pożegnać się z moją beczką. 1980, dwa komplety felg, jedne stalaki w chromie na grubym rancie i oryginalne baroki alu z 1980.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
@up
jak kupowałęm sgsa2 to tydzień później pojawiły się nexusy 4,a szkoda. bo bym wziął nexusa..
byłem w tym orange. żal i bół, w tmboile i play zmieniają dane od łapy, tam musiałem napisać jakieś pismo, ksero dowódu i babka to gdzieś wysyła. czas realizacji, ok 2tyg. naprawdę?
jak kupowałęm sgsa2 to tydzień później pojawiły się nexusy 4,a szkoda. bo bym wziął nexusa..
byłem w tym orange. żal i bół, w tmboile i play zmieniają dane od łapy, tam musiałem napisać jakieś pismo, ksero dowódu i babka to gdzieś wysyła. czas realizacji, ok 2tyg. naprawdę?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości