zimowe pogawędki
amahay napisał(a):Nie powiem jest spoko fajny ale nienawidzę optycznie tego systemu . I dla mnie jest niewygodny .
co ci sie w nim nie podoba? moze nie potrafiles go sobie ustawic pod siebie? to jak linux i windows.
na windowsie masz na sztywno, na linuxie ustawiasz wszystko pod siebie. tak samo jest z androidem (w sumie nie dziwne czemu

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Miczab napisał(a):Tak wrócę do tematu samochodów. Nie szuka ktoś (albo znajomy kogoś) merca w123 coupe? Chyba będę musiał pożegnać się z moją beczką. 1980, dwa komplety felg, jedne stalaki w chromie na grubym rancie i oryginalne baroki alu z 1980.
Gdybyś odezwał się jakieś 10 miesięcy wcześniej... Szalałem za tym autem ale Mirek kazałmi kupić Fazera. Poza tym młoda by mnie za*ebała. Chciała mnie za*ebać że kupiłem motocykl a co dopiero gdybym pochwalił się jej takim antykiem

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Dziwne, obstawiałbym, że dziewczyna bardziej byłaby za samochodem niż za morderczym motocyklem.
Starski, optymistycznie zakładając. Coś mi się wydaje, że będzie wysyp młodych bez odpowiedniej kategorii.
Starski, optymistycznie zakładając. Coś mi się wydaje, że będzie wysyp młodych bez odpowiedniej kategorii.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Nie wiem dlaczego. Mam ten samochód 4 lata i kosztował mnie (serwis) mniej niż Mondeo od dwóch. Jest wygodniejszy, fajniejszy, a po 9 miesiącach postoju pod chmurą jak nie miałem na niego garażu odpalił od drugiego strzału po naładowaniu aku. Jest trochę do zrobienia, bo kupiłem i jakoś nie było czasu doprowadzić go do ideału. Silnik zrobiłem, pozbyłem się podtlenku LPG i została kosmetyka + bolączka tej wersji - podciśnienia. Blokada foteli z przodu i centralny. Jak jadę sam i mocno przyhamuję, to prawy się składa. Heheh
Teraz potrzebuję busa i głupio kupować kolejny samochód.
Wygląda jakby ktoś był zainteresowany mniej więcej tak:
to fota zaraz po zakupie. W komplecie mam oryginalne zderzaki od coupety (na zdjęciach są z sedana) i kupę części sedan / coupe, łącznie ze środkami, bo gościu się pozbywał zawartości garażu. U poprzedniego właściciela w Łodzi leży drugi piec bez gaźnika, też 2.3.
Zabawny fakt, gość chciał go zrobić chyba na styl amerykańskiego muscle cara i zamontował wieśniackie obrysówki
Jak ktoś się chce zamienić na VW T3 albo starszy, to jestem otwarty.

Wygląda jakby ktoś był zainteresowany mniej więcej tak:

Zabawny fakt, gość chciał go zrobić chyba na styl amerykańskiego muscle cara i zamontował wieśniackie obrysówki

Jak ktoś się chce zamienić na VW T3 albo starszy, to jestem otwarty.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Kaai napisał(a):amahay napisał(a):Nie powiem jest spoko fajny ale nienawidzę optycznie tego systemu . I dla mnie jest niewygodny .
co ci sie w nim nie podoba? moze nie potrafiles go sobie ustawic pod siebie? to jak linux i windows.
na windowsie masz na sztywno, na linuxie ustawiasz wszystko pod siebie. tak samo jest z androidem (w sumie nie dziwne czemu)
To tak jak bym ja starał się Ciebie przekonać żebyś polubił murzynów w przypadku gdybyś był rasistą . Takich rzeczy się nie robi .
Samsung galaxy sII chodzi super fajnie , jaram się tym telefonem ale wkurza mnie w tyn systemie wiele rzeczy . m.in. przycisk "opcje" po lewej od centralnego przycisku . Jakbym co najmniej korzystał z painta . Ikonki w porównaniu z IOSem (dla mnie) są plastikowe jak chińskie zabawki . Interfejs optycznie przypomina raczej telefon dla gimnazjalistów (dla mnie) i w porównaniu z bardzo eleganckim i szykownym WP wypada słabawo optycznie . Nie mniej jednak jest szybki i jest na niego tryliard aplikacji . do tego wpisywanie głosowe wypada rewelacyjnie .
-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):Samsung galaxy sII chodzi super fajnie
Mnie osobiście również odpowiada, telefon jest stosunkowo prosty w obsłudze, aplikacje działają płynnie i bardzo szybko. Jego największa zaletą jest stabilność, posiadam S2 od roku i w tym czasie tylko raz miał zawieche, spowodowane to było "przeładowaniem oprogramowaniem"
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
madcap napisał(a):amahay, kto ci broni poszukac i ainstalować inny shell?
Jestem zadowolony z lumii 800 z WP 7.5 . Niczego mi nie brakuje w oprogramowaniu jak i telefonie . Jeśli jednak kiedyś będę potrzebował aplikacji z androida to przesiądę się na ten system zapewne w sony xperia Z i będę ustawiał androida pod siebie .
Kaai napisał(a):dlateog napisałęm, ze nie potrafi go sobie skonfigurować:P
na dniach jelly bean wychodzi na sgsa2 *.*
Po co staracie się mnie uszczęśliwić na siłę ?
Jak będę miał androida to napiszę do was drogie ptaszki i pomożecie mi ustawić andorida pode mnie . Z góry dzięki

Ostatnio edytowano 31/1/2013, 23:13 przez amahay, łącznie edytowano 1 raz
-
amahay - Stały bywalec
@amahay
Ale to chodzi o to, ze moze Ty nie wiesz, ze android jest najlepszy, the best, fajny i wogole

Ale to chodzi o to, ze moze Ty nie wiesz, ze android jest najlepszy, the best, fajny i wogole

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Kaai napisał(a):dlateog napisałęm, ze nie potrafi go sobie skonfigurować:P
A z czym to się je i jaka różnica bo mam go i nawet nie wiem
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):Rosiboj napisał(a):Kaai napisał(a):dlateog napisałęm, ze nie potrafi go sobie skonfigurować:P
A z czym to się je i jaka różnica bo mam go i nawet nie wiem
pogoogluj.
Nagada się i nareklamuje ale nie pomoże .
-
amahay - Stały bywalec