zimowe pogawędki
mam taki plan, powiem, że już jestem w takim wieku, że warto mieć zarejestrowany na siebie, bo niewiadomo kiedy się może przydać (jak brałem numer to miałem 13lat, więc z mózgu kał)
no i zobaczymy ;d
poszedłęm dzisiaj po wpis na zajęcia, a okazało się, że mam egzamin :O
na uczelni byłem 9:45~ o 10 miałęm egzamin (a byłem pewien, że za tydzień), i tak o to, muszę go poprawić, bo zabrakło mi 4 punktów do 4.0 ;<
no i zobaczymy ;d
poszedłęm dzisiaj po wpis na zajęcia, a okazało się, że mam egzamin :O
na uczelni byłem 9:45~ o 10 miałęm egzamin (a byłem pewien, że za tydzień), i tak o to, muszę go poprawić, bo zabrakło mi 4 punktów do 4.0 ;<
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nie na 4.0 więcej, tylko jak bym dostał 4.0 to bym i tak już był zadowolony, ze z miejsca zaliczyłem coś, na co nigdy nie chodziłem ;d
koszulki zamawiacie?
koszulki zamawiacie?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja tam nigdy kału w głowie nie miałem
Kał mógł się zmienić w co najwyżej zaschnięty kał, ewentualnie w g*** w proszku, będzie sobie mógł ścieżkę usypać i wciągnąć

cycu_rsko napisał(a):Kaai napisał(a): (jak brałem numer to miałem 13lat, więc z mózgu kał)
Myslisz ze po tylu latach kal zamienil sie w mozg ?
Kał mógł się zmienić w co najwyżej zaschnięty kał, ewentualnie w g*** w proszku, będzie sobie mógł ścieżkę usypać i wciągnąć
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
A moglibyscie nie zachowywac sie jak czuby? Nie po to odpalam forum, zeby takie bzdury czytac. Wiem, ze niektorzy maja zimowa depresje, inni okres a jeszcze inni prywatne problemy ale jakis minimalny poziom mozna zachowac.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Ja tam nigdy kału w głowie nie miałemcycu_rsko napisał(a):Kaai napisał(a): (jak brałem numer to miałem 13lat, więc z mózgu kał)
Myslisz ze po tylu latach kal zamienil sie w mozg ?
Padłem xD
Koszulkę zamówię chyba

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
ja nikogo nie obraziłem, nie było tam żadnego stwierdzenia, natomiast wy obrażacie, i oczywiście bezkarnie (a ja za takie coś dostaję warny), żałosny staff tutaj jest jak widzę.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
No to na rozluznienie sytuacji opisze wam sytuacje jaka mnie spotkala kiedys w szpitalu (zwiazana oczywiscie z gownem
)
Otoz po malym wypadku trafilem do szpitala z rozwalona glowa. Lekarz oczywiscie od razu stwierdzil ze bedzie trzeba zszyc rozciecie i kazal isc do pomieszczenia obok i ze tam zajmnie sie mna juz pielegniarka w tym samym momecie wchodzi dziadek cos ok 70lat i jak to u dziadkow bywa zaczal marudzic jaki to on nie chory i slaby ze to juz chyba koniec itp. I teraz najlepsze lekarz zadaje bardzo trudne pytanie ile razy dziennie pan sie zalatwia a dziadek nato odpowiada bo to ja wiem i sklada dwie rece do kupy i mowi ze gdzies tyle tego bedzie. Oczywiscie ja i pielegniarka zaczelismy doslownie klasc sie ze smiechu lekarz prubowal zachowac do konca powage ale tez nie wytrzymal i zaczal sie smiac. Dziadek widzac nasza reakcje postanowil sie ulotnic w trybie expresowym

Otoz po malym wypadku trafilem do szpitala z rozwalona glowa. Lekarz oczywiscie od razu stwierdzil ze bedzie trzeba zszyc rozciecie i kazal isc do pomieszczenia obok i ze tam zajmnie sie mna juz pielegniarka w tym samym momecie wchodzi dziadek cos ok 70lat i jak to u dziadkow bywa zaczal marudzic jaki to on nie chory i slaby ze to juz chyba koniec itp. I teraz najlepsze lekarz zadaje bardzo trudne pytanie ile razy dziennie pan sie zalatwia a dziadek nato odpowiada bo to ja wiem i sklada dwie rece do kupy i mowi ze gdzies tyle tego bedzie. Oczywiscie ja i pielegniarka zaczelismy doslownie klasc sie ze smiechu lekarz prubowal zachowac do konca powage ale tez nie wytrzymal i zaczal sie smiac. Dziadek widzac nasza reakcje postanowil sie ulotnic w trybie expresowym

Ostatnio edytowano 30/1/2013, 20:21 przez suhy-19, łącznie edytowano 1 raz
-
suhy-19 - Moderator
amahay napisał(a):Dlatego jak chcę zrobić prosty filmik dla siebie to korzystam z imovie (teraz jeszcze nowsze z pakietu 11 ma lepsze rozdzielczości) . A jak chcę mi się męczyć nad produkcją to przynoszę chipsów na dwa dni i siadam do Premiera . Z tymi formatami z gopro też czasem są jazdy czasem nie . Ja teraz mam głównie materiały z canona więc .mov w jakimś kodeku gdzie w każdym programie hula . w GoPro można zmieniać format nagrań ?
iMovie to taki moviemanker. Szukam czegoś gdzie mogę swój filtr nałożyć, efekt dodać. Co do formatu coś tam da sie zmieniać ale wolałbym gdyby poprostu działało zamiast bawić sie w konwersje i kombinacje. Zapomniałem o premiere , jeszcze na to zerkne chociaż przyznać, ze już jestem sceptyczny
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):ja nikogo nie obraziłem, nie było tam żadnego stwierdzenia, natomiast wy obrażacie, i oczywiście bezkarnie (a ja za takie coś dostaję warny), żałosny staff tutaj jest jak widzę.
W sumie nic osobistego, tak mi się temat g**** skojarzył, także luz

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Pogawędki są fantastyczne. Najpierw fury, potem co to było ostatnio? Jakiś krótszy wątek...
...a, ogrzewanie podłogowe, no i teraz gówno. Ekskrementy znaczy. I defekacja. Jeśli idzie o poziom, to mamy spadek.
Aczkolwiek na historiÄ™ suhego nie ma bata
Gdzie w ogóle jest neuros? Mózgi to jej dziedzina, może mogłaby zająć się przypadkiem Kaaia
...a, ogrzewanie podłogowe, no i teraz gówno. Ekskrementy znaczy. I defekacja. Jeśli idzie o poziom, to mamy spadek.
Aczkolwiek na historiÄ™ suhego nie ma bata

Gdzie w ogóle jest neuros? Mózgi to jej dziedzina, może mogłaby zająć się przypadkiem Kaaia

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości