Bashan - relacja z użytkowania :)
ja mowie o tej konkretnej firmie Bashan:) znam pare osob ktore tez maja bashany i sprawoja sie im tak samo jak mi  dobrze a to ze ludzie nie potrafia zadbac, dokrecic itp o pojazd to inna sprawa. I nie mow ze takie rzeczy dzieja sie tylko w chinczykach ze kolo odlecialo itp bo slyszalem o takich przypadlkach w markowych kladach lub motorach  no ale o tym sie nie mowi.... bo po co przeciez to marka... najlepej stwierdzic ze jak chinskie to lipa  (Bashan 200 to dobry sprzet pod warunkiem ze sie o niego dba:)
(Bashan 200 to dobry sprzet pod warunkiem ze sie o niego dba:)

(Bashan 200 to dobry sprzet pod warunkiem ze sie o niego dba:)
(Bashan 200 to dobry sprzet pod warunkiem ze sie o niego dba:)- Raba
- Świeżak
witam  mam problem kupilem nie dawno bashana 200cc i nie chodzi licznik
 mam problem kupilem nie dawno bashana 200cc i nie chodzi licznik  nie pokazuje predkosci oraz nie nabija km
 nie pokazuje predkosci oraz nie nabija km  moze wy wiecie co jest nie tak sprawdzalem juz instalac
 moze wy wiecie co jest nie tak sprawdzalem juz instalac
je i kbelki sa podlaczone. moze ten czujnik przy tarczy jest za daleko lub za blisko. 2 problem czy u was tez sie ciagle swieci kontrolka rezerwy, chociarz mam pelny bak to i tak sie swieci:Pjak narazie tylko lewe tylnie kolo mi sie raz poluzowalo:P

mam problem kupilem nie dawno bashana 200cc i nie chodzi licznik
 mam problem kupilem nie dawno bashana 200cc i nie chodzi licznik  nie pokazuje predkosci oraz nie nabija km
 nie pokazuje predkosci oraz nie nabija km  moze wy wiecie co jest nie tak sprawdzalem juz instalac
 moze wy wiecie co jest nie tak sprawdzalem juz instalac
je i kbelki sa podlaczone. moze ten czujnik przy tarczy jest za daleko lub za blisko. 2 problem czy u was tez sie ciagle swieci kontrolka rezerwy, chociarz mam pelny bak to i tak sie swieci:Pjak narazie tylko lewe tylnie kolo mi sie raz poluzowalo:P
- matixxx199292
- Świeżak
Mam bashana 1 dzień  sprawuje się ok swego kopa ma , co do licznika też mi przestał własnie działać to przeczytałem ze trzeba kostki dopiąć spsikać jakimś wd czy czymś takim , ogólnie bardzo fdajny sprzęt jak na 1 dwuślad bardzo ciekawy , miał być to pojazd do nauki , nie chciałem blastera czy raptora bo było by mi szkoda tak fajnego sprzętu
 sprawuje się ok swego kopa ma , co do licznika też mi przestał własnie działać to przeczytałem ze trzeba kostki dopiąć spsikać jakimś wd czy czymś takim , ogólnie bardzo fdajny sprzęt jak na 1 dwuślad bardzo ciekawy , miał być to pojazd do nauki , nie chciałem blastera czy raptora bo było by mi szkoda tak fajnego sprzętu  jak narazie po dokreceniu wszytskich śrób naładowaniu aku i zalaniu jest spox
 jak narazie po dokreceniu wszytskich śrób naładowaniu aku i zalaniu jest spox 

sprawuje się ok swego kopa ma , co do licznika też mi przestał własnie działać to przeczytałem ze trzeba kostki dopiąć spsikać jakimś wd czy czymś takim , ogólnie bardzo fdajny sprzęt jak na 1 dwuślad bardzo ciekawy , miał być to pojazd do nauki , nie chciałem blastera czy raptora bo było by mi szkoda tak fajnego sprzętu
 sprawuje się ok swego kopa ma , co do licznika też mi przestał własnie działać to przeczytałem ze trzeba kostki dopiąć spsikać jakimś wd czy czymś takim , ogólnie bardzo fdajny sprzęt jak na 1 dwuślad bardzo ciekawy , miał być to pojazd do nauki , nie chciałem blastera czy raptora bo było by mi szkoda tak fajnego sprzętu  jak narazie po dokreceniu wszytskich śrób naładowaniu aku i zalaniu jest spox
 jak narazie po dokreceniu wszytskich śrób naładowaniu aku i zalaniu jest spox 
- Creative50
- Świeżak
Co to jest 1000 km ludzie, ja motorkiem hondą o pojemności 250 zrobiłem 98 tys przebiegu, jak zrobicie tym bashanem 20-30 tys to możecie się wypowiadać czy jest dobry  :D
:D

:D
:D- 

icid
- VIP Ścigacz.pl
tysiaka to ja potrafiłem senda w 3-4tyg zrobic ;d i to jeżdząc w wolnych chwilach tylko 
tu nie liczą sie km tylko mth jeśli chodzi o teren a jeśli chodzi o swobodną jazde po terenach prostych to jak najbardziej km
				tu nie liczą sie km tylko mth jeśli chodzi o teren a jeśli chodzi o swobodną jazde po terenach prostych to jak najbardziej km
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
			- 

Bostorn
- Moderator
edytuj posty po 1
nie mam quada zamierzam smigac crossem
a jeździłem rożnymi quadami i chinskim 200 tez.. to sqrwysynstwo ledwo kółkami obraca....
nigdy nie kupuj chinszczyzny.. poczytaj co tu piszą i weś sobie to do głowy że za tydzien ,2 rozpadnie Ci się on
lepiej używanego markowca niz nowego szrota...
				nie mam quada zamierzam smigac crossem
a jeździłem rożnymi quadami i chinskim 200 tez.. to sqrwysynstwo ledwo kółkami obraca....
nigdy nie kupuj chinszczyzny.. poczytaj co tu piszą i weś sobie to do głowy że za tydzien ,2 rozpadnie Ci się on
lepiej używanego markowca niz nowego szrota...
			- 

Bostorn
- Moderator
krótko mówiąc to jest gówno 
a gówna się nie tyka
no to tyle
chcesz pogrzebac? kupuj warriora 350 blastera 200 i tam się baw
a w to nawet strach 1zł wsadzic..
				a gówna się nie tyka
no to tyle
chcesz pogrzebac? kupuj warriora 350 blastera 200 i tam się baw
a w to nawet strach 1zł wsadzic..
			- 

Bostorn
- Moderator
Witam mam BASHANTA :]
Ja wolę mowić BANSZITA od 6 miesięcy .zROBIŁEM na tym códzie chińskiej inżynierji ok 2 tyś km :]
nIEŻLE prawda :]
Ale pojawił się wielki problem ... zaczeło mi odbijać i jeżdziłem na bocznych kołach przezco pękła mi ośka :[
Jak ją naprawiś czy da się ja zastąpić inną lepszą ...
Drugi problem ... gdy dodaję gazy nic niestuka i nietrzeszcze ale w momęcie puszczęnia gazu zaczyna coś trzeszczeć zgrzytać jak by metal tarł o metal ... Wcisnę sprzegło i cisza ... dodam gazy tesz ..
Co to może być !??!
Pozdrawiam

Ja wolę mowić BANSZITA od 6 miesięcy .zROBIŁEM na tym códzie chińskiej inżynierji ok 2 tyś km :]
nIEŻLE prawda :]
Ale pojawił się wielki problem ... zaczeło mi odbijać i jeżdziłem na bocznych kołach przezco pękła mi ośka :[
Jak ją naprawiś czy da się ja zastąpić inną lepszą ...
Drugi problem ... gdy dodaję gazy nic niestuka i nietrzeszcze ale w momęcie puszczęnia gazu zaczyna coś trzeszczeć zgrzytać jak by metal tarł o metal ... Wcisnę sprzegło i cisza ... dodam gazy tesz ..
Co to może być !??!
Pozdrawiam
- BodzioStunt87
- Świeżak
skrzynia?? Ci siada?? albo coś się psuje??
ten sprzęt tak maa
ośkę musisz pomierzyc, pomierzyc wszystkie jej wymiary, szerokosc długosc i tak dalej i poszukac na algiero
				ten sprzęt tak maa
ośkę musisz pomierzyc, pomierzyc wszystkie jej wymiary, szerokosc długosc i tak dalej i poszukac na algiero
			- 

Bostorn
- Moderator