115
suhy-19 napisał(a):Rosiboj a masz cos innego oprocz gejowskich gadzetowgayphona pewnie tez masz
Mam rozumiec, ze Iphone jest gey'owski ?
Kurde, znaczy mam zmienic zone i corke ?

Chcialbym energicznie podkreslic, ze od 20 lat uzywam Nokia.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
senekkorzenna napisał(a):...gimbaza na lekcji fizyki wlewając wodę do kwasu.
Nie żebym się czepiał ale jak ja należałem do gimbazy to było na lekcjach chemii a nie fizyki.

Marcin konkurencja Cię wygryzła. Znaczek monstera jest zdecydowanie cool i takie trzeba po prostu mieć

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Senek to ty troche wyluzuj
zrozumial bym gdybym napisal pedalskie gadzety
zeby nie bylo sam mam gdzies w domu jeszcze pierwszego gayphona
A i z chemi bylem bardzo dobry i nigdy nie mialem gorszej oceny niz bdb.

A i z chemi bylem bardzo dobry i nigdy nie mialem gorszej oceny niz bdb.

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
-
Chyba nie chcemy wiedzieć czym sobie na tą 5 zasłużyłeś... 

-
Zna ktos jakis skuteczny program aby usunac jakiegos wirusa czy aplikacje, ktora wstawia mi zalaczniki do reklam w srodek tekstu np tutaj na forum. Kingsoftem skanowalem kompa cos tam usunalem ale dalej to samo. CCcleaner nie pomogl, ADWcleaner tez nie. Spyhunter niby cos znajduje ale sie wiesza i nie moge tym usunac nic. Ma ktos jakis pomysl ?
Najprawdopodobniej robi mi to" youtube accelerator", ktory nie wiem skad wzial mi sie na pc... Nie da sie tego usunac recznie :>
Najprawdopodobniej robi mi to" youtube accelerator", ktory nie wiem skad wzial mi sie na pc... Nie da sie tego usunac recznie :>
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Chłopaki, ja już powoli kończę z biznesem tempomatowym, bo już mi się na pocztę nie chce chodzić
Ta.. przyznaj się że zaszywasz się w piwnicy i obmyślasz jakiś wzór mocy żeby tego monstera przebić.
-
kravec - Administrator
Monstera też mogę mieć, ale większego sensu nie widziałem, wydawało mi się, że raczej ludzie wolą proste bez znaczków, niż coś co będzie zaraz schodziło i wkurzało
Tak swoją drogą, to coś widzę że tutaj nikt tego nie chce ode mnie ;P brać, bo się powoli kończą

Tak swoją drogą, to coś widzę że tutaj nikt tego nie chce ode mnie ;P brać, bo się powoli kończą

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ja jestem z Wro. Ale ulica glowna to dokładnie na drugim końcu miasta ode mnie. Mieszkam na Nowym Dworze. A o co chodzi z ta ulica Glowna?
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
Kai kup se chiński skuter, nowy, na gwarancji... Nie będzie strachu że trafisz na minę 

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości