115
K4 1000 na trasie 70km autostrada 30km/miasto 7,5l przy prędkościach na autostradzie 120-200km/h plus jakieś nieliczne 2-3 gumy...
Rosi ok gdyby nie fakt że kasę zacznę zarabiać może na początku przyszłego roku to bym się nie bawił w opcje regeneracji, jednak trzeba oszczędzać i jakoś żyć. Podobny dylemat miałem 2 lata temu jak moje turbo, w grę wchodził zakup nowego za ok4k pln lub regeneracja za 1kpln+wymiana wybrałem regenerację, dostałem gwarancję i póki co od 2ch lat turbo jest ok bo mierzyłem ciśnienie i wg inpy jest nominalne póki co przelatałem jakieś 30kkm
Rosi ok gdyby nie fakt że kasę zacznę zarabiać może na początku przyszłego roku to bym się nie bawił w opcje regeneracji, jednak trzeba oszczędzać i jakoś żyć. Podobny dylemat miałem 2 lata temu jak moje turbo, w grę wchodził zakup nowego za ok4k pln lub regeneracja za 1kpln+wymiana wybrałem regenerację, dostałem gwarancję i póki co od 2ch lat turbo jest ok bo mierzyłem ciśnienie i wg inpy jest nominalne póki co przelatałem jakieś 30kkm
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Teraz Kaai nie kupi litra
Bo za dużo pali
Kup sobie tego gixa 750 i przestań dupe truć 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
mnie tam denerwują dziadkowie na motocyklach, zamiast zająć się wnuczkami to im się młodości zachciewa i próbują sobie udowodnić że nie dali się nadgryźć zębem czasu... A później na światłach szuka taki jedynki przez 2 zmiany... Ale przecież jest wybitnym kierowcą bo za komuny jak w polsce było 17samochodów to on jeździł starem 200 i woził mleko w GSie...
Zawsze jak się taki król szos przypałęta to zamula albo jedzie nieprzewidywalnie, tak po prostu nie dając rady nadążyć za resztą i oczywiście ta wymówka na koniec, że to z rozsądku i odpowiedzialności... Ciekawe że ból stawów powoduje rozsądek...
Zawsze jak się taki król szos przypałęta to zamula albo jedzie nieprzewidywalnie, tak po prostu nie dając rady nadążyć za resztą i oczywiście ta wymówka na koniec, że to z rozsądku i odpowiedzialności... Ciekawe że ból stawów powoduje rozsądek...

-
melvin - PierwszyOkrutny
andy7 napisał(a):
Z tymi 2,5 l Blade'm na 100 km / to sobie mozna w bajki wlozyc.
No właśnie nie wierze mu w to ale jak widzę ludzi którzy mu wierzą to śmiać mi się chce

Dobra melvin jak jeszcze mają prawko i jeżdżą jakąś biegówką to mają pojęcie w miarę, a jak kolega miał stłuczkę z Dziadziusiem na skuterku który wjechał mu pod auto i wysiadł z samochodu i go się pyta czy znaku nie widział a on że na dowód osobisty jeździ i znaków nie zna. To jest najbardziej denerwujące
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Black-Ghost napisał(a):Teraz Kaai nie kupi litra![]()
Pochwal sie jak tam twoj upgrejd ... mowiles, ze chcesz zmieniac moto
Melvin napisał(a):mnie tam denerwują dziadkowie na motocyklach, zamiast zająć się wnuczkami to im się młodości zachciewa i próbują sobie udowodnić że nie dali się nadgryźć zębem czasu...
A ja mam inny poglad na starszych ludzi, moze dlatego ze sam juz nie jestem z 20-latkow a moze dlatego, ze conajmniej kilku instruktorow z Track Day i nie tylko ktorzy maja po 45+ i wielu mlodych gniewnych nie jest w stanie nawet im rury wachac. Zreszta spojrz na kadre szkoleniowa czy to California Superbike (Keith Code , Andy Ibbott, ), czy Chris Walker (42), James Whitham (48), czy Ronald Haslam (58) i wielu innych ktorych nie znajdzie sie w googlach a z ktorymi jezdzilem. Ludzie naprawde moze maja iles tam wiosen za soba ale nie kazdy jest dziadkiem, znam kolesia ktory ma 53 i dziewczyne, kiedys jechal z nami koles ktory jest instruktorem na TD i kiedy stanelismy sam sie go pytal czy by nie chcial zostac instruktorem na TD bo niezle daje rade, a to byla tylko niedzielna spokojna przejazdzka dla przyjemnosci bez spinania jaj. Wiec nie kazdy kto ma wysoki przebieg to dziadek szukajacy jedynki.
Ostatnio edytowano 26/10/2014, 10:39 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Teraz Kaai nie kupi litra![]()
zmienił - widać w stopce i na avatarze.
senek - troche racji masz, bo z jedfnej strony taki litr kusi, a z drugiej, nie chcialbym az tak mocnego moto, zaraz po przesiadce ze 105 konnej cbry.
dlatego te 750 byloby zlotym srodkiem, no ale tego ni ma

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):Rosiboj napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Teraz Kaai nie kupi litra![]()
zmienił - widać w stopce i na avatarze.
it is NOT a fricking BIMEER

A chodzil i sie zaklinal, ze zmienia na beemke i co? Just saying ... Komus mowi, ze marudzi a sam robi to samo
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
melvin napisał(a):mnie tam denerwują dziadkowie na motocyklach, zamiast zająć się wnuczkami to im się młodości zachciewa i próbują sobie udowodnić że nie dali się nadgryźć zębem czasu... A później na światłach szuka taki jedynki przez 2 zmiany... Ale przecież jest wybitnym kierowcą bo za komuny jak w polsce było 17samochodów to on jeździł starem 200 i woził mleko w GSie...
Z ciekawosci zapytam ile masz lat i zaproponuje aby s odczekal tak do 60 - tki a pozniej przemyslal, zwlaszcza jak przeczytasz na Forum podobna do Twojej wypowiedz.

Dziadkom juz nigdzie tak jak mlodym sie nie spieszy, wierz lub nie ale jak Maja kaprys to objezdzaja mlodych gniewnych w kazdym winklu. Problem w tym, ze w tym wieku jest sie na to zbyt rozsadnym.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Ale macie problem, jakby miało to zmienić czyjeś życie, może chciał kupić RR, ale wpadła dziesiątka i kupił dziesiątkę, po grzyba ładować się w czyjeś sprawy?
. Samemu kupując moto szukałem między SV a Hornetem, ostatecznie wpadł FZS, którego nie brałem na początku nawet pod uwagę a okazał się być tym, co zawitało w garażu.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
senekkorzenna napisał(a):
a morał z tego taki że Kaai zostanie na przyszły sezon bez motocykla.
--------------------
Tylko mi się Kaai tu nie obrażaj czasem.
Mysle, ze przez te kilka miesiecy zdla cos kupic, tyle, ze jezeli bedzie zbyt skapy to.......

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
BMW to ja sobie odpuściłem już dawno... Nie stać mnie na tak awaryjnego sprzęta
Jako że z Dziesiątki I gen byłem aż nadto zadowolony, wybór był prosty
Dorzuciłem 10koła i zmieniłem na IIIgen (Nie żałuję ani złotówki) Sprawdzona Japonia to jednak Japonia... Następna też zapewne będzie kawa
Silniki nie wybuchają, nie padają przełączniki od wszystkiego i nie jest to tak pozerskie moto jak BMW 

-
BG a tak czysto poważnie cieknie z niej olej? bo co widzę jakąś nową kawę to z każdej coś kapie... Chyba ze mam takie szczęście i akurat paździerze mi się trafiają... Generalnie to wg mnie nowe sprzęty są w kij słabiej wykonane niż te sprzed 10-15lat. tak samo jest z jakością materiałów, mała masa niesie ze sobą spadek jakości i np przełączniki wyglądają tak jakby miały same popękać.

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melv jak dbasz tak masz
Mi tam nic nie kapie i nie pęka
Nawet smar z łańcucha o dziwo ładnie sie trzyma na swoim miejscu
Senek no ja cie proszę
Budżetowe moto wszystkich marek są robione gdzieś na tajwanie, chinach itd... Ale nie flagowe motocykle 

Senek no ja cie proszę

-
Ale co ty porównujesz ER6 do ZX-10R
hehehe
Nawet BMW i Honda które są przecież takie cudowne i bezawaryjne (hehehehe) Robią szpeje tam gdzie taniej... Tajwan, Chiny itd...
Przynajmniej te budżetowe...
Moje moto wybrodukowane w Japonii Przytargane z Salonu z Włoch rok temu
Nie kupiłem kolejnej okazji ale wierzcie mi że warto było zapłacić więcej
Pewnie temu nic nie kapie i nie pęka 

Moje moto wybrodukowane w Japonii Przytargane z Salonu z Włoch rok temu

Ostatnio edytowano 26/10/2014, 15:01 przez Black-Ghost, łącznie edytowano 1 raz
-
Królowa nudy
Jak bym był w twoim wieku pewnie myślał bym podobnie