115
Też średnio mnie jara boks, ale Szpilka mógłby rozklepać tego gamonia od LGBT...
Czemu oni ich z zegarkami ważą?
a z innej beczki jeździł ktoś na VTR sp1/sp2 ??? warto byłoby się na którąś z nich przesiąść po k4 1000?
Czemu oni ich z zegarkami ważą?
a z innej beczki jeździł ktoś na VTR sp1/sp2 ??? warto byłoby się na którąś z nich przesiąść po k4 1000?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jeździłem na zwykłym VTR1000F i fajnie śmiga choć trochę brakuje tej mocy... Myślę, że SP2 byłby dobrym kocurem i dostałbyś "coś innego" niż odczucia jazdy na R4...
Plusy SP1/SP2 jakie znam to :
1. Rozrząd niezniszczalny - na kołach zębatych. Zwykła Fka miała awaryjne napinacze i potrafiła się "zkolizjować" tutaj w SPkach piec poprawiony i mocniejszy...
2. Moc, moment i sposób oddawania silnika V2 - dla mnie bezcenny...
3. Robi się to rarytas
Minusy :
1. Jednak egzotyk - szlif=kłopoty...
2. Ponoć sporo palą, ale to urok V2...
3. Cena... Drogieeeee, że hej... Ale to sztuki pożądane i po woli kolekcjonerskie..
X. Zegary... Jedni kochają, inni nienawidzą... Mi się podobają i będę ich bronił, choć w klasycznych jest jakaś "magia"
Wnioski:
--- Kupuj ---
Plusy SP1/SP2 jakie znam to :
1. Rozrząd niezniszczalny - na kołach zębatych. Zwykła Fka miała awaryjne napinacze i potrafiła się "zkolizjować" tutaj w SPkach piec poprawiony i mocniejszy...
2. Moc, moment i sposób oddawania silnika V2 - dla mnie bezcenny...
3. Robi się to rarytas

Minusy :
1. Jednak egzotyk - szlif=kłopoty...
2. Ponoć sporo palą, ale to urok V2...
3. Cena... Drogieeeee, że hej... Ale to sztuki pożądane i po woli kolekcjonerskie..
X. Zegary... Jedni kochają, inni nienawidzą... Mi się podobają i będę ich bronił, choć w klasycznych jest jakaś "magia"
Wnioski:
--- Kupuj ---

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl