kÄ…cik alkoholika
Rebel też ostatnio mi podszedł. I moja przywiozła z Czech jakieś takie z etykietą coś tam Route 66, jakieś dwa motocykle, nazwa czeskiego warsztatu moto. Świetne 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Jak ktoÅ› siÄ™ interesuje piwem to polecam: https://www.youtube.com/channel/UCLm7DM ... ihoGQwCWmw
A piwa kupuję tylko na próbę lub takie których nie potorafię zrobić.
80% piwa które teraz pije jest moje.
				A piwa kupuję tylko na próbę lub takie których nie potorafię zrobić.
80% piwa które teraz pije jest moje.

Suzuki SV650s k7
			- Karol20
- Bywalec
kravec - lech pils reklamuje się, jako dostępny tylko w wielkopolsce. Nie wiem, znajomy jakiś czas temu przyprowadził w nasze strony swoich znajomych (jakieś 6lat temu) i ci taszczyli setki kilometrów lecha pilsa, żeby go potem zobaczyć u nas na sklepowych półkach 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
W ten weekend piłem jak dla mnie bardzo dobry burbon whiskey old fellow:) szkoda, że nie można tego dostać w nas;/ kumpel to z niemiec przytarmosił
				Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
			suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
- 

madman88
- Świeżak
madman88 napisał(a):W ten weekend piłem jak dla mnie bardzo dobry burbon whiskey old fellow:) szkoda, że nie można tego dostać w nas;/ kumpel to z niemiec przytarmosił
Niezly zart.
Policzmy: Butelka tego specyfiku kosztuje w Normie (taka sieciowka jakosciowo ponizej Lidla i Aldi) okolo 5€. Z tego trzeba odjac:
Niemiecki podatek od alkoholu: 0,7l@40% => 3,65 €
VAT: 0,69 €
W sumie: 4,34 €
Zostaje 0,66€ na butelke, transport, zarobek producenta, sklepu, korek i plyn w butelce. Smacznego

- 

Fugu
- Mieszkaniec forum
Maja tez bardzo fajne Brunello ( http://www.lidl.de/de/brunello-di-monta ... 2008/p3225 ) i Rioja ( http://www.lidl.de/de/saxa-loquuntur-do ... -doca/p411 ).

- 

Fugu
- Mieszkaniec forum
% ma wykrzywić ryj a nie smakować, bo jak zaczyna smakować to z tobą źle  Słowa mojego kolegi
 Słowa mojego kolegi 
				 Słowa mojego kolegi
 Słowa mojego kolegi 
GÓWNO
			- Osty Rider
- Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Każdy alkoholik nie znosi zapachu trunku tylko zabija skutki nałogowego picia l
no nie wiem, ja tam się nie znam ale kilku znałem i nie wyglądali na takich co się krzywili przy piciu...
black matt=grey (color by honda)
			- 

lagiboy
- Moderator
Jesli % nie smakuje, to po co go pic?
Dobry alkohol jest smaczny. A ilosc zazwyczaj ogranicza cena - szklanka dobrego koniaku kosztuje tyle co potora do dwoch skrzynek piwa. Jak dla mnie wybor jest prosty - wole cos czym moge sie delektowac od czegos co mnie zciora i wyrwie dwa dni z zycia.
 - szklanka dobrego koniaku kosztuje tyle co potora do dwoch skrzynek piwa. Jak dla mnie wybor jest prosty - wole cos czym moge sie delektowac od czegos co mnie zciora i wyrwie dwa dni z zycia.

Dobry alkohol jest smaczny. A ilosc zazwyczaj ogranicza cena
 - szklanka dobrego koniaku kosztuje tyle co potora do dwoch skrzynek piwa. Jak dla mnie wybor jest prosty - wole cos czym moge sie delektowac od czegos co mnie zciora i wyrwie dwa dni z zycia.
 - szklanka dobrego koniaku kosztuje tyle co potora do dwoch skrzynek piwa. Jak dla mnie wybor jest prosty - wole cos czym moge sie delektowac od czegos co mnie zciora i wyrwie dwa dni z zycia.- 

Fugu
- Mieszkaniec forum
Fugu napisał(a):Jak dla mnie wybor jest prosty - wole cos czym moge sie delektowac od czegos co mnie zciora i wyrwie dwa dni z zycia.
Piwa nie trzeba pić tak 0-1

Ale wiem o co Ci chodzi

Watch out, we got a badass over here!
			- 

Walenty
- Moderator
Się ponauczali pić perfumy... 
Dobry bimber (taki z 70% ) to alkohol prawdziwych polaków.
 ) to alkohol prawdziwych polaków. 
				Dobry bimber (taki z 70%
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Åšcigacz.pl
Akurat śliwowicy prosto ze Słowacji mam pod dostatkiem xD Faktycznie, bardzo dobra.
Ja tam uważam że nie ma jak łycha I samopoczucie po niej zajebiste, i lać nie trzeba jak po browarze, nawet w smaku dobra.
 I samopoczucie po niej zajebiste, i lać nie trzeba jak po browarze, nawet w smaku dobra.
Co do ceny, są tanie i w miarę dobre, ale to i tak trzeba mieszać z colą. A zajebista łycha, idzie sama z lodem, w sumie drogie nie są, ale już nie ta półka cenowa co najtańsze z lidla.
Nie no, wiadomo że niektórym alko smakuje, a niektórzy reagują na niego jak na picie rozpuszczalnika, podobno kwestia genów. W sumie to jestem raczej w drugiej grupie, na szczęście Bo inaczej już dawno skończyło by się to zaawansowanym alkoholizmem.
 Bo inaczej już dawno skończyło by się to zaawansowanym alkoholizmem.

Ja tam uważam że nie ma jak łycha
 I samopoczucie po niej zajebiste, i lać nie trzeba jak po browarze, nawet w smaku dobra.
Co do ceny, są tanie i w miarę dobre, ale to i tak trzeba mieszać z colą. A zajebista łycha, idzie sama z lodem, w sumie drogie nie są, ale już nie ta półka cenowa co najtańsze z lidla.
Nie no, wiadomo że niektórym alko smakuje, a niektórzy reagują na niego jak na picie rozpuszczalnika, podobno kwestia genów. W sumie to jestem raczej w drugiej grupie, na szczęście
 Bo inaczej już dawno skończyło by się to zaawansowanym alkoholizmem.
 Bo inaczej już dawno skończyło by się to zaawansowanym alkoholizmem.- 

Invi
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości