1
Bo jak sie na czyms nie znam to kupuje znanej marki, zeby nie miec problemow. Dlatego mam honde i dwa vw. Jedni chca byc wyjatkowi a ja chce miec spokoj. Kupuje to, co jest tanie i skuteczne.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Starski, ale jak jest znak z muldą czy coś to wtedy to jest ich 'usprawiedliwienie'.
z tego co wiem, nie musi być zakazu wyprzedzania itp, skoro masz znak muldy
jak ojciec rozwalił felgę parę lat temu to dostał kasę, na drugi dzień dziury NIE zakleili. postawili znak 'uwaga wyrwy' i ograniczenie do 20, i to już działało jako ich usprawiedliwienie
z tego co wiem, nie musi być zakazu wyprzedzania itp, skoro masz znak muldy

jak ojciec rozwalił felgę parę lat temu to dostał kasę, na drugi dzień dziury NIE zakleili. postawili znak 'uwaga wyrwy' i ograniczenie do 20, i to już działało jako ich usprawiedliwienie
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
KUPIŁEM MOTO
Przezajebiste to mało powiedziane, warto było go szukać tyle miesięcy.
Dopiero zlądowałem, nawinąłem 500km puszką później 500km na Gixie, jestem styrany na maxa, ale banan mi nie schodzi z twarzy
Szczele se browar z tej okazji

Przezajebiste to mało powiedziane, warto było go szukać tyle miesięcy.
Dopiero zlądowałem, nawinąłem 500km puszką później 500km na Gixie, jestem styrany na maxa, ale banan mi nie schodzi z twarzy

Szczele se browar z tej okazji

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Veragon, gratuluje. Jak juz sie chwalic to ja tez sie pochwale bo mialem dzisiaj orgazm ... Panowie i panie, oto pierwsza z dwoch bryk jakimi sie bede toczyl przez nastepne dwa tygodnie ;D
Troszke niewyrazne bo walnolem na szybko telefonem jak odbieralem ... jutro porobie cos lepszego. Ktos zgadnie co to? Podpowie, ze to nowka salonowka

Troszke niewyrazne bo walnolem na szybko telefonem jak odbieralem ... jutro porobie cos lepszego. Ktos zgadnie co to? Podpowie, ze to nowka salonowka
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):przy okazji, stoppie zrobić to nie tak hop, przejechałem 15cm~ na zblokowanym przednim kole
A tam glupoty gadasz mi jak wczoraj jakis idiota wymusil to mimo tego ze nie umiem stoppie to przejechalem na przednim kole z 15m

Rosiboj camaro, mustang ewentualnie corvetta
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
viewtopic.php?p=897036#897036
ktoś coś?
ktoś coś?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mirekm71 napisał(a):Bo jak sie na czyms nie znam to kupuje znanej marki, zeby nie miec problemow. Dlatego mam honde i dwa vw. Jedni chca byc wyjatkowi a ja chce miec spokoj. Kupuje to, co jest tanie i skuteczne.
Husqvarna też daje radę. Jakie mają być wymiary tej podkaszarki, bo kolega handluje używkami, ale kosami i ma te większe modele, do opierdzelania wysokiej trawy i skarp, czyli generalnie jest cięższa, większa i dłuższa od podkaszarki. Do czego Ci ona potrzebna? Bo jeżeli chcesz sobie coś przy domu podkaszać w ogródku, to elektryczne gówienko w zupełności wystarczy.
-
Hyde - Bywalec
-
Hyde - Bywalec
Hyde napisał(a):mirekm71 napisał(a):Bo jak sie na czyms nie znam to kupuje znanej marki, zeby nie miec problemow. Dlatego mam honde i dwa vw. Jedni chca byc wyjatkowi a ja chce miec spokoj. Kupuje to, co jest tanie i skuteczne.
Husqvarna też daje radę. Jakie mają być wymiary tej podkaszarki, bo kolega handluje używkami, ale kosami i ma te większe modele, do opierdzelania wysokiej trawy i skarp, czyli generalnie jest cięższa, większa i dłuższa od podkaszarki. Do czego Ci ona potrzebna? Bo jeżeli chcesz sobie coś przy domu podkaszać w ogródku, to elektryczne gówienko w zupełności wystarczy.
1,3-1,8 kM. Zona wynajmuje plac nie wiem kilka arow i trzeba to raz na miesiac skosic a trawa i chaszcze metrowe wiec moja kosiarka nie wjade. Huska tez moze byc, byle cos nie zajechanego i nie chinskiego.
To http://allegro.pl/kosa-podkaszarka-spal ... 86449.html wyglada ladnie ale jak dam 600 a koles mi na koniec roku wymowi plac? Na ch...j mnie ten kaktus?
-
A nie możesz zapłacić jednemu człowiekowi, żeby wykosił raz na miesiąc? Albo znaleźć u siebie w miejscowości kogoś z kosiarką rotacyjną na ciągniku? Wyjdzie taniej, przy założeniu, że to pole może nie być wasze.
Widzę, że to ma być duży, normalny sprzęt, tak więc zapytam jutro o coś używanego.
Widzę, że to ma być duży, normalny sprzęt, tak więc zapytam jutro o coś używanego.
Ostatnio edytowano 9/6/2013, 14:45 przez Hyde, łącznie edytowano 1 raz
-
Hyde - Bywalec
Starski napisał(a):Rosiboj napisał(a):Ktos zgadnie co to? Podpowie, ze to nowka salonowka
challenger 2013.
Dodge Challenger R/T legendary 5.7l HEMI V8, z definicji najlepsze auto na swiecie (sluzbowe)

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
@ Hyde 100 chca za koszenie wiec wole kupic i sie nikogo nie prosic a moze i czasami u mnie w kolo domu sie uzyje? No w kazdym razie sie rozgladam.
W Zagorzu oberwanie chmury. Nie wzialem p.deszczy i nawet majtki mam mokre a grzeje sie we fregacie od swieczki.
W Zagorzu oberwanie chmury. Nie wzialem p.deszczy i nawet majtki mam mokre a grzeje sie we fregacie od swieczki.
-