1
-
nabudi - Bywalec
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Frankenstein w Ząbkowicach to festyn jakich mało. W dodatku pełen festyniarzy. I to pijanych i nachalnych. Jaki jest sens na imprezie stricte motocyklowej każdemu motocykliście podawać rękę? przecież to pozbawione sensu, chcą podać rękę KAŻDEMU? Olać to, jesteśmy obcymi sobie ludźmi a nie jakąś wielką rodziną...
No i jeszcze lewa w górę na wysokość koniecznie ponad szybę motocykla, każdemu napotkanemu motocykliście w promieniu 3 kilometrów. Ale chociaż pojeździłem 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ja bym tych ludzi za jaja wieszał. znak z muldami (jak jest policajnt leżący, taki sam) 5km żadnej dziury, chcę wyprzedzić auto, lewy pas i k*rwa krater. pół metra długi (przez całą jezdnię, oba pasy) i 25~ cm głęboki.
przy okazji, stoppie zrobić to nie tak hop, przejechałem 15cm~ na zblokowanym przednim kole
przy okazji, stoppie zrobić to nie tak hop, przejechałem 15cm~ na zblokowanym przednim kole
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai jakieś dziwne masz te michały. Moje po 5-10km przy takiej temp asfaltu są już ciepłe i dobrze trzymają.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
dot z kwietnia bodajże 2013, 1.5k km zrobiłem na nich, gumki cacy, ale ten asfalt ponoć też lipny tam jest, nie weim.
wkurza mnie takie podejście, jak by nie mogli dać tablicy, że jest prób, postawili 5km bliżej jakąś ogólną i mają to gdzieś.
3 kumpli z tego co dzisiaj się doweidziałem juz tam felgi porozwalało..
wkurza mnie takie podejście, jak by nie mogli dać tablicy, że jest prób, postawili 5km bliżej jakąś ogólną i mają to gdzieś.
3 kumpli z tego co dzisiaj się doweidziałem juz tam felgi porozwalało..
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Kaai,
jeżeli można było wyprzedzać w tamtym miejscu to trzeba było wezwać psy jak się tam rozwaliłeś. Porobili by foty, spisali i możesz startować o odszkodowanie do zarządcy tej drogi. Z tego co słyszałem to szansa jest mniej więcej po połowie, że wypłacają hajs.
jeżeli można było wyprzedzać w tamtym miejscu to trzeba było wezwać psy jak się tam rozwaliłeś. Porobili by foty, spisali i możesz startować o odszkodowanie do zarządcy tej drogi. Z tego co słyszałem to szansa jest mniej więcej po połowie, że wypłacają hajs.
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak