111
Madcap, sprawiasz, ze czuje sie jak ktos wyjatkowy, chciaz zawsze sadzilem, ze jestem tylko zwykly kowalski
Ja tam czuje roznice w wielu rzeczach, wczoraj np zmienilem gumy ze zwyklych na runflaty i przeszedlem z profilu 225/50 na 45 i powiem tobie, ze roznica jest kolosalna. A to nadal to samo auto zawieszenie itd. To tylko przyklad jak jedna mala rzecz potrafi zmienic bardzo duzo. Pomimo, ze mam podobno tzw najwyzsza polke, nadal widze potrzeby ulepszen i mankamenty chociazby takie jakie zawieszenie, ktore poprostu nie pracuje tak jak bym tego oczekiwal. Nadal twierdze ,ze malo sie znam i jest wielu specow co i wiecej potrafia wyczytac jadac maszyna i wiecej wiedza na temat machaniki niz jednak jest roznica pomiedzy motocyklami, i przewaznie parametry ktore sa istotne nie sa wyrazane w cyferkach lecz opisywane slowami, bo kazdy jest inny i inaczej czuje, lubi i mysli.

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
dziewczyna855 napisał(a): ASR jak dla mnie to bardzo dobrze z tym zakazem zrobili
Mi też pasuje to nieziemsko, wkur**a mnie jak w pracy idę do szatni i wszystkie ciuchy śmierdzą, rzygać mi się chce po prostu, wszędzie dym, pety, smród. Ja nie jestem przeciwnikiem palenia, póki nie zacznie tego robić ktoś w mojej bezpośredniej obecności, a jestem na tyle bezczelny że potrafię to wyrazić prosto w twarz.
Od czwartku wisi w korytarzu karteczka, że w całym budynku firmy obowiązuje zakaz palenia pod groźbą kary finansowej, palić można w jednym miejscu, na placu przed firmą, jest tam stolik, rośnie jakieś drzewko, stoi kilka krzeseł a ja z pracy wychodzę jak człowiek, ubrania nie przyprawiają mnie o wymioty, nie boli mnie głowa i nie chodzę zamulony przez resztę dnia.
Pozdrawiam niepalących

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
ASR1927 napisał(a):Lokale z zakazem palenia to zamach na demokrację!
Święte słowa.
Ale to już wprowadzają od dziesięciu lat, dopiero teraz się kapnołeś?
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
jak to mowia lepiej pozno niz wcale ;Ddominik528 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Lokale z zakazem palenia to zamach na demokrację!
Święte słowa.
Dzieki za doradzenie z naklejkami juz napisalem do jakiegos goscia z allegro czekam az odpisze

a teraz mam jeszcze jedno pytanie a nie chce juz zakladac nowego przerejestrowanie moto z wujka n mnie jak by wygladala musze z nim normalnie umowe spisac no nie? Ma to wygladac jakby mi sprzedal?
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
power_bit napisał(a):ASR1927 napisał(a):Lokale z zakazem palenia to zamach na demokrację!
Dobrze, że jest zakaz. Wcześniej wyglądało tak, że w całkiem przyjemniej knajpie wpierdalam kebab a obok jakiś spocony śmierdziel pali już piątego ćmika. Nie, że jestem przeciwnikiem palenia, bo byłem aktywnym palaczem przez 10 lat, ale jak chcesz smrodzić, to wyjdź na dwór i smródź.
mimo iż palę to jestem jak najbardziej za tym żeby utrzymywać zakaz palenia w lokalach, człowiek wraca z imprezy i przynajmniej nie wali jak przepełniona popielniczka. jakoś nie szkodzi mi wychodzenie na dwór na kiepa, nie jestem aż tak leniwy żeby nie móc ruszyć 4liter od stolika. trzeba też uwzględnić zdanie niepalących, chyba nikt nie byłby szczęśliwy jakby mimo jego zdania że nie warto palić musiał wracać śmierdzący i po biernym wypaleniu kilku paczek... Kiedyś w Czechach wyszliśmy z hotelowej restauracji na fajkę przed drzwi i jak to powtarzaliśmy kilkukrotnie to ludzie się dość dziwnie patrzyli aż w końcu przyszedł właściciel i zapytał czemu wychodzimy na dwór marznąć jak możemy palić w środku...
-
melvin - PierwszyOkrutny
Jestem palaczem i też popieram zakaz, ale to przez mój własny egoizm. Jeśli wchodzę do lokalu i coś jem, to nic bardziej przy jedzeniu mnie nie denerwuje jak właśnie zapach kopconego papierosa.
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
BG
rozpatrywane w dyskusji były bmw i zx10.
nie wrzucałem ich do worka z R1 czy gsxr-em, bo wówczas jak sam napisałeś, byłby efekt katapulty.
i nie sugeruję się suchymi danymi papierkowymi, tylko swoimi osobistymi odczuciami.
Rossi
obaj wiemy, że nie jesteś statystycznym Kowalskim, co jazdę zna tylko z ulicy a na tor w życiu dotychczas się nie wybrał.
zwłaszcza, że w tym kraju litr jest w modzie, mimo, ze gro "userów" na nie nie stać - w sensie jazd doszkalających (lub nawet uczących od podstaw) organizowanych na torach czy też przez CBS.
edit: dlaczego w modzie - bo przecież szejseta ne jedzie ....
rozpatrywane w dyskusji były bmw i zx10.
nie wrzucałem ich do worka z R1 czy gsxr-em, bo wówczas jak sam napisałeś, byłby efekt katapulty.
i nie sugeruję się suchymi danymi papierkowymi, tylko swoimi osobistymi odczuciami.
Rossi
obaj wiemy, że nie jesteś statystycznym Kowalskim, co jazdę zna tylko z ulicy a na tor w życiu dotychczas się nie wybrał.
zwłaszcza, że w tym kraju litr jest w modzie, mimo, ze gro "userów" na nie nie stać - w sensie jazd doszkalających (lub nawet uczących od podstaw) organizowanych na torach czy też przez CBS.
edit: dlaczego w modzie - bo przecież szejseta ne jedzie ....
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap Kupiłem litra z kilku powodów: Lubie dużą elastyczność, większy zakres użytecznych obrotów, dźwięk , wygodniej się jeździ w 2 osoby, Power wheelie, Mimo zapiętego 6 biegu bez problemu przyspiesza od 50-60km/h nie łapiąc zadyszki , Często lubię się pościgać z kumplami i mógł bym tak jeszcze wymieniać. Jeździłem na kilku 600 i jakoś do mnie nie trafiły. Pewnie są osoby które do jazdy po torze wolały by 600 ale jako że nie jeżdżę po torach wolę 1000cm3. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
No wlasnie. Ja tez w kwestii cyckow. Gdzie sie podzialy?. Nie to, zeby mi zalezalo ale zawsze to jakis jeden ladny widok w ciagu dnia wiecej.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Na razie przedawnien nie ma. Trzeba pisac i prosic sie osobiscie. Bylo juz kilka razy wspominane, ze sa jakies projekty zmian w tej kwestii ale to raptem dopiero pol roku minelo a to nie jest proste, powziac tak powazna decyzje. Kasowanie stuletnich warnow to nie jest jakas tam sobie byle abdykacja czy inne takie bzdury
.

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
dominik528 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Lokale z zakazem palenia to zamach na demokrację!
Święte słowa.
Nie chodziłem po knajpach

Dla wszystkich zwolenników zakazu: szkoda, że tak głośno nie krzyczycie kiedy Wasze samochody zatruwają powietrze a Wasze psy srają na chodniki i trawniki

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
u mnie na fejsbuku ktos udostepnia, bo niby w warszawie wybudowali 500domow, i ten kto zlajkuje strone i udostepni dostanie dom.
mysle czy nie zrobic takiego czego z papiezem. zlajkuj i udostepnij a wezmiesz udzial w losowaniu na papieza. moze wtedy ludzie zajarza ze to kretynizm z tym lajkowaniem i shareowaniem stron?
mysle czy nie zrobic takiego czego z papiezem. zlajkuj i udostepnij a wezmiesz udzial w losowaniu na papieza. moze wtedy ludzie zajarza ze to kretynizm z tym lajkowaniem i shareowaniem stron?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
załóż sobie domenę do której to się będzie odnosić, później sprzedasz z zyskiem jako często wyświetlaną.
rzadko się z tobą zgadzam ale to będzie jedno z lepszych trollowań jakie widział internet
a co do trollingu:
http://www.sadistic.pl/rozmowa-telefoni ... 178935.htm
rzadko się z tobą zgadzam ale to będzie jedno z lepszych trollowań jakie widział internet
a co do trollingu:
http://www.sadistic.pl/rozmowa-telefoni ... 178935.htm
-
melvin - PierwszyOkrutny
Srajfony za udostępnienie. I to jeszcze w Polsce. Trzeba być totalnym naiwniakiem żeby w cos takiego uwierzyć
Czemu tak jest, ze jak człowiekowi zależy to zawsze cos musi pójsć nie tak. Chciałem sobie kulturalnie poskładać moto żeby poczuc wiatr na jajkach. Wszystko szło elegancko, zadowolony puściłem paliwo w obieg a tu taki ładafak bo mi waha ucieka odpowietrznikiem z gaźnika
I tyle z mojej jazdy

Czemu tak jest, ze jak człowiekowi zależy to zawsze cos musi pójsć nie tak. Chciałem sobie kulturalnie poskładać moto żeby poczuc wiatr na jajkach. Wszystko szło elegancko, zadowolony puściłem paliwo w obieg a tu taki ładafak bo mi waha ucieka odpowietrznikiem z gaźnika

-
Arturo925 - Stały bywalec