111
starski, popraw wulgaryzm (dostałem warna za rozpiep**yć)
widzieliście fajny temat? facet jeździł 300konnym autem i wie, że poradzi sobie na zzr1100 (pierwszy szpej oczywiście)
widzieliście fajny temat? facet jeździł 300konnym autem i wie, że poradzi sobie na zzr1100 (pierwszy szpej oczywiście)
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Szkoda było kasy, ale dobrze, że miałem zrzutkę po kilka groszy to można było się spotkać i obejrzeć
Niestety Golara to nie ten sam "profeszjonal fajer", co kiedyś. Tutaj Starski masz k.o. Kliknij mnie! (otwórz link)

Niestety Golara to nie ten sam "profeszjonal fajer", co kiedyś. Tutaj Starski masz k.o. Kliknij mnie! (otwórz link)
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
No sledze sobie ten temat chociaz znawca w takich sprzetach nie jestem ;p ale chyba go ponioslo troche ochlonal i juz mowi o suzi 750Kaai napisał(a):widzieliście fajny temat? facet jeździł 300konnym autem i wie, że poradzi sobie na zzr1100 (pierwszy szpej oczywiście)
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Dyz!o91 napisał(a):Wiecie ile moze kosztowac zrobienie naklejki na zamowienie? Nie ma nigdzie naklejek z nazwa modelu do mojej cg i chce zrobic na zamowienie ale nie wiem ile kasuja za takie cos
Ja potrzebowałem naklejki w kształcie takim, jak te owalne z literkami "PL" "D" itp na samochodach. Napisałem do jakiegoś sprzedającego na alle zajmującego się naklejkami i zrobili dla mnie coś takiego za chyba 8 zł.
Poszukaj, przedstaw problem to Ci powiedzą ile taka zabawa, ale podejrzewam, że Cię nie zniszczą

-
Walenty - Moderator
Kaai napisał(a):widzieliście fajny temat? facet jeździł 300konnym autem i wie, że poradzi sobie na zzr1100 (pierwszy szpej oczywiście)
"wiem co to prędkość i się jej nie boję ALE teraz najważniejsza rodzina i dom, więc szukam turystyka"
"600 i 750 motory mnie nie interesują bo za wiele takich wychłostałem autem na nocnych"
Mnie osobiście ego tego pacjenta przeraża, nie kupi sobie 600-ki bo przecież po ulicach jeżdżą same 400-500konne samochody i wszyscy go będą chłostać...Boże, broń świat przed debilami

Poza tym, gość ściga się po prostej więc niech nie wyskakuje z opanowaniem swojego "raketu" na winklach, w ogóle, gdzie łeb, żeby porównywać moto do puszki?
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
http://www.youtube.com/watch?v=tVgOLWVY ... r_embedded
Dziala to na was? Dodam, ze nie jest to screamer, takze luzujcie pantsy.
U mnie nic nie bylo:(
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Dziwni ludzie od tych kawasaki. Dziwne zbiegi okolicznosci ostatnio na forum. Koles szuka 1100 bo pewnie jest komandosem. Jestem dumny, ze mam honde 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
A tam. Ludzie się napalają bo kawy mają zazwyczaj większą moc niż konkurencja z tąd ta cała szopka.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Starski napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=tVgOLWVYytM&feature=player_embedded
Na mnie działa

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kaai napisał(a):działa działa. fullscreen, dobra jakość czytasz na głos (chociaż bardziej chodzi o skupienie) i tyle, nie mrugasz wiadomo.
Sprobowalem jeszcze raz i faktycznie dziala

Fajna rzecz

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Starski napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=tVgOLWVYytM&feature=player_embedded
Na mnie też nie działa.

-
froeverfree - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości