111
wtfff, kazdy mi tu mowi ze jestem inteligentyn, chyba wam uwierze:D
odnosnie tego gadania do telefonu, oczywiscie w granicach rozsadku. bo jak bys i z jakiegos mega wypasionego iphonea dzownil normlanie stojac przy apollo 13 podczas startu to tez nic nie bedziesz slyszal. nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc.
a tablet z ubuntu nie zdiala na zasadzie ze dzwonisz przez niego jak w ipadach to jest calkiem co innego.
film miazga
odnosnie tego gadania do telefonu, oczywiscie w granicach rozsadku. bo jak bys i z jakiegos mega wypasionego iphonea dzownil normlanie stojac przy apollo 13 podczas startu to tez nic nie bedziesz slyszal. nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc.
a tablet z ubuntu nie zdiala na zasadzie ze dzwonisz przez niego jak w ipadach to jest calkiem co innego.
film miazga
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
dostał go bo Seba raportował post w którym go obrażano, jako że raport był aktywny i to moje działanie go zamknęło, nie mam sobie nic do zarzucenia. poza tym BG przyznał warna za obrazę innego użytkownika (czyt. Ciebie) a ja mu przyznałem warna za obrazę Seby więc na kij bijesz pianę? dodam że wg. prawa nie można być karanym dwa razy za to samo przestępstwo, ale można być karanym za dwa takie same przestępstwa.
-
melvin - PierwszyOkrutny