Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
Nie wiem czy się da doprowadzić do dobrego stanu ale na outlecie intermotor są czerwone fly viper (duży rozmiar) za 120zl (i są nowe)
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
co do węzyka, wystarczy że zmierzysz srednice krócców gaxnika i kranika, i w sklepie motoryzacyjnym powiesz ze chcesz taka srednice i ma byc do paliwa i ci taki dobiorą.
tego nie doprowadzisz do stanu nowego. przerabiałem to bo miałem podobne przepalenie na białych butach, wolałem nie ruszac bo jedynie mozna to np nozykiem sciąc ale wtedy w tym miejscu masz cienko plastiku. a na fotce juz chyba jest przepalone na wylot w jednym miejscu
tego nie doprowadzisz do stanu nowego. przerabiałem to bo miałem podobne przepalenie na białych butach, wolałem nie ruszac bo jedynie mozna to np nozykiem sciąc ale wtedy w tym miejscu masz cienko plastiku. a na fotce juz chyba jest przepalone na wylot w jednym miejscu
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Damianooo1998
- Świeżak
Siema. Jak mam odczytywać przebieg z licznika motocykla ? Znaczy na głównym to wiadome co i jak, ale mam taki dodatkowe mały gdzie mierzy sie małe przebiegi. No i teraz mam taka liczbe : 1049 z tym że 9 jest na białej rolce. Ile teraz jest przejechane ? 10 km ?
Rozmyślammm ...
- Gitgosc
- Świeżak
Moim zdaniem 104 i 900 metrów (ale to moim zdaniem)
-
Mi sie wydaje, że ta rolka może pokazyać co 10m .. mam taki sam licznik malutki w mojej DT. Ale też dokładnie nie wiem ;|
Yamaha DT 125 - I'am WANTED
-
anders1998 - Świeżak
omg... a czy nie mozna sie przejechać i ocenić czy to jest 10 metrów - 100 metrów czy 1 kilometr ? przecież to są całkowicie rózne odległosci i chyba na zdrowy rozsądek mozna ocenić
ostatnia cyfra to 100 metrów. przedostatnia to pełne kilometry.
ostatnia cyfra to 100 metrów. przedostatnia to pełne kilometry.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
obojetne jakie byle crossowe podjedź sobie do sklepu ze swoim kaskiem, i dobierz sobie jakies google. nie wiem czy chcesz google za 100 złczy za 400 zł.
kask crossowy z szybką to troche nieporozumienie ;P w teren. to mozna kupic to turystyka latając po szutrach i to wolałbym miec zwykły kask ;p plus google
kask crossowy z szybką to troche nieporozumienie ;P w teren. to mozna kupic to turystyka latając po szutrach i to wolałbym miec zwykły kask ;p plus google
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
potrzebujesz uszyte czy do szycia?? (do szycia skaja w każdym szewskim sklepie) jeśli uszyte patrz na olku/rabittsport i tym podobne
-
Są specjalne gogle używane przez osoby z wadą wzroku które chcą mieć badania wysokościowe. koszt 300zł+ ale wyglądają co najmniej śmiesznie:D trochę jak gogle motocyklowe sprzed 30 lat:p Już bardziej "rasowe" to wydatek rzędu 500-700zł, które przynajmniej wyglądają. Oczywiście w zwykłych goglach nie da się jeździć mając okulary na nosie dlatego ja zdecydowałem się na szkła kontaktowe bo za 40zł masz je na miesiąc spokojnie razem z płynem.
- DzidekSX
- Świeżak
papek - czasem trudno jest kupic takie obicie na mniej wyczynowe maszyny - ja w zasadzie ( nie szukałem ) ale nie widziałem obicia do innych sprzętów niz cross/hard enduro. do klxa jeszcze nie spotkałem. ale ciekawe jakby kupic obicie od innego moto, albo uniwersalne. ja mam jakies uniwersalne i po zamontowaniu na KTMie od spodu miałem jeszcze troche luźnego materiału
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
DzidekSX spróbuj jeździć w szkłach przez kilka godzin w kurzu... Ja od zawsze jeżdżę w okularach pod goglami i nie widzę w tym żadnego problemu, nie spotkałem jeszcze gogli crossowych które by mi jakoś to uniemożliwiały. A kask z szybą tak jak henio12323 napisał, jest dobry do turystyki i na zimę, żeby ciepło było;)
Grizzly700 & yz125 & aerox
-
Bueno - Świeżak
własnie co do gogli i okularów - mam kilku kolegów którzy muszą smigac w okularach, fakt nie jest to pewnie dla nich najbardziej komfortowe, ale smigaja normalnie w okularach i goglach wazne jest żeby sobie dopasować jakiś model, kazdy ma inny kask, inny łeb, inne okulary, i sa też rózne gogle, sa na wysokich gąbkach, są na cienkich, sa prawie płaskie, i mocno wygięte. najlepiej jak pisałem podjechac do sklepu ze swoim kaskiem i okularami i pomierzyć rózne gogle. nie musicie od razu kupowac, ale przynajmniej mozna sobie porównac jaki kształt gogli, czy dany model najlepiej pasuje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
moto hub może któreś z tych http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... string=otg specjalne wersje otg over the glasses
kosa trzeba robić rzecz oczywista
kosa trzeba robić rzecz oczywista
KX250F
-
wawzon - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości