1
lololol, teraz wszyscy olali rosiboja tak jak on olewał resztę xDn chyba, ze po prostu są na tyle mądrzy, żeby nie spamować, bo i tak tutaj mało który ma 45k na wydanie ot tak
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Najlepszego ASR!
Co do dechy - wypożycz sprzęt, nie warto kupować jeśli nie wiesz czy Ci się w ogóle spodoba. I weź instruktora na godzinkę, albo poproś kogoś kto umie, żeby wytłumaczył co i jak. Ja parę lat na nartach śmigałem, i po przesiadce na deskę nie mogłem połapać się o co biega. Ale godzinny tutorial i jest ok.
Co do dechy - wypożycz sprzęt, nie warto kupować jeśli nie wiesz czy Ci się w ogóle spodoba. I weź instruktora na godzinkę, albo poproś kogoś kto umie, żeby wytłumaczył co i jak. Ja parę lat na nartach śmigałem, i po przesiadce na deskę nie mogłem połapać się o co biega. Ale godzinny tutorial i jest ok.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
ASR1927 napisał(a):Dominik, zdrowia nigdy za wieleJak tam Triumph się ma?
Dzięki. Nazbierał mi komplet punktów karnych w sezonie a teraz marznie w garażu i czeka do wiosny

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
dominik528 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Dominik, zdrowia nigdy za wieleJak tam Triumph się ma?
Dzięki. Nazbierał mi komplet punktów karnych w sezonie a teraz marznie w garażu i czeka do wiosny
Powaga? Ja na moto dałem się złapać tylko raz. Bez mandatu. Za to 20 punktów karnych nazbierałem w Ibizie i busie

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Dzieki za linki hyde. Temat do przemyslenia mam jeszcze miesiac
Ale jak bys gdzies konkretnie dalej smigal za granice to daj znac, bo mozliwe ze bym tez skolowal kumpla/kumpli. Wiecej osob to lepiej
ASR nie kupuj sprzetu, bo moze Ci sie nie spodobac. Deska fajna, ale narty szybsze ::D

ASR nie kupuj sprzetu, bo moze Ci sie nie spodobac. Deska fajna, ale narty szybsze ::D

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Nasze Ciacho Forumowe:-):-)
Hurra, nareszcie ktoś zauważył

Deska, narty, komputer, samochód, garaż, sprzęt Denona i car audio do auta... Jest tyle rzeczy a Wy mi tu z jakimiś życzeniami wyskakujecie

-
ASR1927 - Moderator
Szczerze mowiac to nie zauwazylem ale skoro juz kilka razy wspomniales, ze jestes przystojny to uznalem, ze pewnie jestes. Co prawda nie w moin typie ale skoro twierdzisz to nie mam podstaw by sie z Toba nie zgadzac 

-
Raz tylko powiedziałem, widocznie tak mocno zapadło Ci to w pamięć, że nie możesz przestać o tym myśleć i wydawało Ci się że to było kilka razy 

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Raz tylko powiedziałem, widocznie tak mocno zapadło Ci to w pamięć, że nie możesz przestać o tym myśleć i wydawało Ci się że to było kilka razy
Bo bylem wstrzasniety??? Nie zmieszany

-
Rosiboj napisał(a):Okazja!!!!!
Mojego znajomego przycisnelo i sprzedaje swoje s1000rr. Jestem pewien , ze druga taka nie prędko jeśli kiedykolwiek sie trafi. Motocykl zakupiony w salonie lipiec 2011 , w tym roku podczas corocznego przeglądu miał zdjęto blokadę. Autentyczny przebieg 500 mil!!!! Recze głowa. Okazyjna cena. Sorry, ze tu a nie w ogłoszenia ale tam tylko czytają ci co chcą kupić a tu może ktoś zna kogoś kto szuka i ma około 45k na zbyciu. To prawie połowa ceny!
I ja byłem i nawet nie zobaczyłem go !!!!!!! Nie mogłem w anglii wejść na ścigacza w ogóle .
Co do Londynu to jest wiele politycznych wątków do poruszenia ale zdecydowanie uświadomiłem sobie rzecz najważniejszą . Musimy przestać narzekać na drogi w Polsce bo ich stan się BARDZO poprawił a w Anglii wcale nie lepiej niż tu .
mirekm71 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Nasze Ciacho Forumowe:-):-)
Spóźnione życzenia przystojniaku . Asfaltów jak w czechach .
Kaai napisał(a):z dwojga złego wolę chodzić z krokiem w kolanach niż rurkach.
krok w kolanach to już z 15 lat nie modny chłopaku

-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):Kaai napisał(a):z dwojga złego wolę chodzić z krokiem w kolanach niż rurkach.
krok w kolanach to już z 15 lat nie modny chłopaku.
nigdy mnie jakoś moda nie interesowała i nadal nie interesuje. kupuję to co mi się podoba w czym jest mi wygodnie. tyle :d
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Każdy ubiera się pod siebie. Jedni idą za modą a drudzy mają własny styl i tyle. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):nigdy mnie jakoś moda nie interesowała i nadal nie interesuje. kupuję to co mi się podoba w czym jest mi wygodnie. tyle :d
I słusznie . Ale czy ja piszę tutaj jak gó*niane są spodnie proste lub z krokiem w kolanach ?
Niet .
Miru , swoją drogą pasowałbyś do Anglii . Tam każdy teraz lata na moto mimo 2,3 stopni na plusie

-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości