1
a ja zmieniam jutro obuwie na zimowe, bo moje najacze nie mają bieżnika, i dzisiaj z uczelni na pkp szedłem jak kaczka. a jak mam sobie nogę połamać, to dziękuję. chociaż.. miałbym na oponę ;>
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
W wawie mroźno, leży czasami śnieg, ale drogi czyste jak zawsze. Niech tylko dojdą ze ścigacza moje podgrzewane manetki, to na drodze będzie spoko:D
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
Jakoś mało śmiesznie ostatnio u nas. Chociaż miałam niezłą polewkę jak pacjent dał mi wypis z kardiologii a tam w epikryzie było napisane: "... obie piersi równe, prawidłowo reagują na światło ..."
A w zastosowanym leczeniu wśród leków było: "Amory"
Najpierw się popłakałam ze szczęścia, a potem doszłam do wniosku, że chodziło im o "źrenice" i o lek "Amaryl"
Åšnieg obecny, temp -3...

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
A ja kurcze wlasnie szykuje sie do odebrania zwrotu za 3 miechy stypendium z zamawianego
I mam zamiar kupic gopro, tylko sie zastanawiam czy kupic 2 czy dolozyc troszke i kupic 3 ? Zna ktos sie na tym ;> ?
Oprocz gabarytow i WiFi to chyba roznicy nie ma miedzy hero 2 a 3 ? Czy moze sie myle ?

Oprocz gabarytow i WiFi to chyba roznicy nie ma miedzy hero 2 a 3 ? Czy moze sie myle ?
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
WAT to sie chyba rzadzi swoimi prawami, tak samo jak i WAM. Ja jestem na zwyklej polibudzie. Kase za zamawiany daje unia. U mnie dostaje ta kase 60 z 180 studentow. Pierwsza 60tka. Pierwszy semestr przyznaja na podstawie wynikow z matur, a kolejne to juz wyniki w nauce (na to sie juz nie zalapie
). Dokladnie, studiujesz i dostajesz 955 zeta miesiecznie przez semestr. Dodatkowo rzeczy typu fartuchy na laborki okulary itp dostajesz za friko. Ponadto platne praktyki (ale to dopiero 2 rok) i najlepsi studenci juz pod koniec nauki maja mozliwosc podpisania umowy o prace z jakimis zaprzyjaznionymi ze szkola firmami. No i wymiany uczniow zagraniczne. Ogolnei fajna sprawa. Warunek jest taki ze ten semestr za ktory dostajesz hajs musisz zaliczyc. Bo innaczej go zwracasz. Wiecej tej umowy nie czytalem wiec nie wiem jakie sa jeszcze utrudnienia.

-
co studiujesz? u mnie na informatyce 240osob. 10% dostaje (24 osoby jak cos). na 2gim roku z 240osób zostało 140, z czego z 80 ma warunek z analizy/fizyki albo elektrotechniki.
Q_Q nooby
warunek to byś w tej topce, i przez rok studiów musisz studiować. tj nie możesz olać bo inaczej trzeba kasę oddać.
u nas jest 1k miesięcznie x9miechów = 9k PLN.
//jeszcze tylko ceikawostka. na 2gim roku teraz u mnie, żeby dostać stypendium to trzeba było mieć 4.82 średnią + (tyle miała topka, 4 osoby z 5.0). ale mamy ludzi z inż np z logistyki, teleinformatyki etc. i tacy na ogół zgarniają.
Q_Q nooby

warunek to byś w tej topce, i przez rok studiów musisz studiować. tj nie możesz olać bo inaczej trzeba kasę oddać.
u nas jest 1k miesięcznie x9miechów = 9k PLN.
//jeszcze tylko ceikawostka. na 2gim roku teraz u mnie, żeby dostać stypendium to trzeba było mieć 4.82 średnią + (tyle miała topka, 4 osoby z 5.0). ale mamy ludzi z inż np z logistyki, teleinformatyki etc. i tacy na ogół zgarniają.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Bądźmy szczerzy , mój moto ma MI SIĘ PODOBAĆ a do lansu to mam buty lacoste .
Mirek zamontujÄ™ Ci sisibar :p .
Rosiboj jadę będę w Londynie od czwartku do niedzieli . Wyszukiwać mp3 czy s1000rr ?

-
amahay - Stały bywalec
neuros napisał(a):Jakoś mało śmiesznie ostatnio u nas. Chociaż miałam niezłą polewkę jak pacjent dał mi wypis z kardiologii a tam w epikryzie było napisane: "... obie piersi równe, prawidłowo reagują na światło ..."A w zastosowanym leczeniu wśród leków było: "Amory"
Najpierw się popłakałam ze szczęścia, a potem doszłam do wniosku, że chodziło im o "źrenice" i o lek "Amaryl"
Hahaha dobre, a ja opowiadałem już o mojej wizycie u dentysty? Pewnego dnia siedzę sobie na fotelu, ten już się do mnie dobiera, znaczy do zębów, ja zestresowany a ten nagle pyta czy robiłem już sobie zdjęcie... Ja bez zastanowienia walę, że ostatnio nie ale mam przy sobie z legitymacji

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl

- Panie dentysto, bo to jest mój pierwszy raz i się boję.
- Niech się pani nie boi, spokojnie. Będę delikatny.
- Ojej, jakie pan ma zimne dłonie.
- Przyzwyczai się pani. A teraz proszę szeroko otworzyć usta, bo muszę to pani wsadzić do środka.
- Taki duży?! Ale niczego mi nie uszkodzi?
- Nie uszkodzi. No już, szeroko, szeroko. I proszę nie gryźć.
Potem zaczęły odchodzić odgłosy blondynki pod postacią: aaaaa,hyhyhy, oyey...
- No jaka pani dzielna. I co, chyba nie było tak źle.
- Nie nie. Tylko mi usta zdrętwiały...
Po prostu wszyscy obecni lali ze śmiechu. Pani z rejestracji rechotała do telefonu jak ludzie dzwonili. Ja aż nie dałam rady wejść

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Bądźmy szczerzy , mój moto ma MI SIĘ PODOBAĆ a do lansu to mam buty lacoste .
Buty lacoste to drechy tylko noszÄ…

Swoją drogą od czego w końcu dałeś zawiechę do tej swojszej sv?
motoluka napisał(a):hahahahahaha, w takich sytuacjach chciałbym być dentystą
Też lubię ten styl u kobiet

- drug0n
- Bywalec
Technologia Chemiczna. Na biotechu dostaje chyba 46 osob, ogolnie to okolo 30% osob z kierunku, na innych tak samo. Ty czasami nie mowisz o stypendium naukowym ;D ? Nie wiem jak jest w kolejnych semestrach ale w pierwszym semestrze warunkiem jest byc w tej 60tce i tyle. To sie przyznaje na semestr, dlatego musisz zaliczyc jedynie jeden semestr a nie caly rok. No chyba ze na 2 semestr tez dostaniesz. U mnie tez bedzie selekcja jak juz "kałmuki" maja 2 kolosy niezaliczone, poprawka w styczniu i jeszcze w styczniu 3ci kolos z chemii, nie mowiac o matmie i fizyce...
Ciekawi mnie co by mi zrobili jak bym (broń Boże) upierniczyl semestr i im kasy nie oddal
Ciekawi mnie co by mi zrobili jak bym (broń Boże) upierniczyl semestr i im kasy nie oddal

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości