1
Komornik by zapukał do Twych drzwi, nie bój się, jak państwo wisi Ci kasę to TWÓJ problem, ale na odwrót to musi być szybko zapłacone...
Swoją drogą to ja bym myślał, aby dawać odpowiednie sumy profesórom i nie mieć tych 9 tys na rok a powiedzmy 4-5, a przy tym dużo mniej stresu i pracy
Jeżeli można być nadal na paru kierunkach za darmo, to mógłbyś w ten sposób zgarniać dobry hajs, pomyśl o tym 
Swoją drogą to ja bym myślał, aby dawać odpowiednie sumy profesórom i nie mieć tych 9 tys na rok a powiedzmy 4-5, a przy tym dużo mniej stresu i pracy

- drug0n
- Bywalec
drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Bądźmy szczerzy , mój moto ma MI SIĘ PODOBAĆ a do lansu to mam buty lacoste .
Buty lacoste to drechy tylko nosząPamiętam czasy, kiedy wbijałem na siłkę regularnie, co druga para butów to białe lacoste, rzadziej czarne, 95% podróbki, zresztą one są strasznie niewygodne, nie wiem jak w tym można chodzić.
Swoją drogą od czego w końcu dałeś zawiechę do tej swojszej sv?
Dzięki ziomek !

Zawiechy jeszcze nie mam . Teraz moja stoi na allegro . Jak pójdzie to żeruję na gsxr 750/1000 k5 wzwyż .
-
amahay - Stały bywalec
drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Buty lacoste to drechy tylko noszÄ…
Drechy i pedały

Kaai napisał(a)://jeszcze tylko ceikawostka. na 2gim roku teraz u mnie, żeby dostać stypendium to trzeba było mieć 4.82 średnią + (tyle miała topka, 4 osoby z 5.0). ale mamy ludzi z inż np z logistyki, teleinformatyki etc. i tacy na ogół zgarniają.
Za 4.8 to się już dostaje niezłe, normalne stypendium naukowe, a nie jakieś z kierunków zamawianych.
A drugi kierunek studiów już od jakiegoś czasu jest za $ (znaczy że płacisz, a nie ci płacą

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
- Kaai
- Mieszkaniec forum
amahay napisał(a):drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Buty lacoste to drechy tylko nosząPamiętam czasy, kiedy wbijałem na siłkę regularnie, co druga para butów to białe lacoste, rzadziej czarne, 95% podróbki, zresztą one są strasznie niewygodne, nie wiem jak w tym można chodzić.
Dzięki ziomek !wiem o których butach mówisz ale tak się składa że jakiś tam gust mam a lacoste ma szeroką gamę modeli . Da się znaleźć też bardzo lekkie , przewiewne i wygodne buty na lato jak i ocieplane na zimę .
Zawiechy jeszcze nie mam . Teraz moja stoi na allegro . Jak pójdzie to żeruję na gsxr 750/1000 k5 wzwyż .
Ale to cały przód czy tylko rury? W sumie byłby problem z dopasowaniem do innego moto.
amahay napisał(a):Invinciblee napisał(a):drug0n napisał(a):Buty lacoste to drechy tylko noszą
Drechy i pedały
PasujÄ… mi do rurek .
Czy mi się tylko zdaje, czy Ty masz żonę? Dobra przykrywka

- drug0n
- Bywalec
drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Dzięki ziomek !wiem o których butach mówisz ale tak się składa że jakiś tam gust mam a lacoste ma szeroką gamę modeli . Da się znaleźć też bardzo lekkie , przewiewne i wygodne buty na lato jak i ocieplane na zimę .
Ale to cały przód czy tylko rury? W sumie byłby problem z dopasowaniem do innego moto.amahay napisał(a):Invinciblee napisał(a):drug0n napisał(a):Buty lacoste to drechy tylko noszą
Drechy i pedały
PasujÄ… mi do rurek .
Cały zawias przedni (lagi,półka dolna,amor skrętu) razem z kołem błotnikiem i heblami , lampa od mojego i zegary od mojego . Tak sobie to wyobrażam , jakby pasowało moje koło to byłby wypas ale nie wiem jak to jest z dopasowywaniem osi i felg do innego zawiasu .
Nie wpakowałbym się w wieku 21 lat w małżeństwo . Mam narzeczoną , albo DUPĘĘ jak kto woli .
-
amahay - Stały bywalec
Uwaga, będę wylewać moje kurierskie żale.
Wszystkich tych, którzy zamówili paczkę z prezentem na mikołaja 5 grudnia i oczekują jej w domu 6 grudnia przed 12:00, wydzwaniając co 30 minut, w celu upewnienia się czy paczka na pewno nie przyjdzie, czy może jest jakaś szansa, nierzadko okraszając swoją wypowiedź epitetami w stylu "ty chu..." "ty ku..." "ja cie ku... zapie...", pragnę pozdrowić wesołym i gromkim: WALCIE SIĘ! Oraz jednocześnie poinformować, że przy sobie zawsze noszę nóż o długości ostrza 12cm, w samochodzie mam kija, zwanego potocznie kijem baseballowym oraz kija rozkładanego, zwanego potocznie teleskopem. Miłych świąt i wesołego Mikołaja
Wszystkich tych, którzy zamówili paczkę z prezentem na mikołaja 5 grudnia i oczekują jej w domu 6 grudnia przed 12:00, wydzwaniając co 30 minut, w celu upewnienia się czy paczka na pewno nie przyjdzie, czy może jest jakaś szansa, nierzadko okraszając swoją wypowiedź epitetami w stylu "ty chu..." "ty ku..." "ja cie ku... zapie...", pragnę pozdrowić wesołym i gromkim: WALCIE SIĘ! Oraz jednocześnie poinformować, że przy sobie zawsze noszę nóż o długości ostrza 12cm, w samochodzie mam kija, zwanego potocznie kijem baseballowym oraz kija rozkładanego, zwanego potocznie teleskopem. Miłych świąt i wesołego Mikołaja

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
A właśnie ASR, mamy do pogadania...
Godzinę temu Transit KEX'a przeciął mi drogę wpadając na skrzyżowanie jak dzik w obierki i gdyby nie moje nadludzkie zdolności to bym mu się przy ~90km/h wp*****ił w środek paki, że by go chyba na pół przerwało. I z prezentów też byłyby nici.
Masz mi coÅ› do powiedzenia?

Godzinę temu Transit KEX'a przeciął mi drogę wpadając na skrzyżowanie jak dzik w obierki i gdyby nie moje nadludzkie zdolności to bym mu się przy ~90km/h wp*****ił w środek paki, że by go chyba na pół przerwało. I z prezentów też byłyby nici.
Masz mi coÅ› do powiedzenia?

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Z prezentów nici by nie były, bo tak czy inaczej dofruną do odbiorcy. Przynajmniej nasz oddział staje na cyckach, żeby paczki były w terminie
Cóż mam Ci powiedzieć, całe nasze poświęcenie jest dla Was
W ogóle nazwa KEX zawsze mnie śmieszy. Kiedyś jak dzwoniłem do gościa to zapytał "Z jakiej jest pan firmy? Z 'di ejdż ela' (DHL) czy z 'dżi el esa' (GLS)?". Odpowiedziałem, że "z kej eksa"
Tak to brzmi jak keks (ciasto takie) albo kleks

W ogóle nazwa KEX zawsze mnie śmieszy. Kiedyś jak dzwoniłem do gościa to zapytał "Z jakiej jest pan firmy? Z 'di ejdż ela' (DHL) czy z 'dżi el esa' (GLS)?". Odpowiedziałem, że "z kej eksa"

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ale ja dziękuję za takie poświęcenie, nie mam czasu po szpitalach latać a tym bardziej do piachu mi się nie śpieszy
A z paczek byłaby miazga, Wasz ubezpieczyciel by się wyhuśtał, więc firma Kleks miałaby już 2 trupy na koncie

A z paczek byłaby miazga, Wasz ubezpieczyciel by się wyhuśtał, więc firma Kleks miałaby już 2 trupy na koncie

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):amahay napisał(a):drug0n napisał(a):Bądźmy szczerzy, chcesz moto do lansu i tyle
Ale to cały przód czy tylko rury? W sumie byłby problem z dopasowaniem do innego moto.amahay napisał(a):Invinciblee napisał(a):drug0n napisał(a):Buty lacoste to drechy tylko noszą
Drechy i pedały
PasujÄ… mi do rurek .
Cały zawias przedni (lagi,półka dolna,amor skrętu) razem z kołem błotnikiem i heblami , lampa od mojego i zegary od mojego . Tak sobie to wyobrażam , jakby pasowało moje koło to byłby wypas ale nie wiem jak to jest z dopasowywaniem osi i felg do innego zawiasu .
Nie wpakowałbym się w wieku 21 lat w małżeństwo . Mam narzeczoną , albo DUPĘĘ jak kto woli .
Dupa jak nie widzi

Wiesz, oś jak oś, ale hamulce? To ile sobie liczysz za przód cały?
ASR1927 napisał(a):Z prezentów nici by nie były, bo tak czy inaczej dofruną do odbiorcy. Przynajmniej nasz oddział staje na cyckach, żeby paczki były w terminieCóż mam Ci powiedzieć, całe nasze poświęcenie jest dla Was
W ogóle nazwa KEX zawsze mnie śmieszy. Kiedyś jak dzwoniłem do gościa to zapytał "Z jakiej jest pan firmy? Z 'di ejdż ela' (DHL) czy z 'dżi el esa' (GLS)?". Odpowiedziałem, że "z kej eksa"Tak to brzmi jak keks (ciasto takie) albo kleks
Kleks, fachowo

- drug0n
- Bywalec
Ha! A mi wczoraj dhlem wyslali konsole i dzisiaj juz zapakowana czeka na podlozenie
Pozdrawiam czekajacych i kurwujacych 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość