2
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
Też bym chciał na co dzień. Chyba bym z nimi rozmawiał

-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
niektórzy faceci mają przecież własne Walenty. Nie wiem tylko czy tak chętnie z nimi rozmawiają. A jeśli już to raczej używając dużej ilości inwektyw..
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
maciejka69 napisał(a):Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
niektórzy faceci mają przecież własne Walenty. Nie wiem tylko czy tak chętnie z nimi rozmawiają. A jeśli już to raczej używając dużej ilości inwektyw..
Mówisz o pospolitych durniach? :>
-
Walenty - Moderator
napisałem!:D
nie działa do końca tak jak miał, ale powiem gościowi (fanboy applea), że zachowałem się jak apple. daję im nie to czego chcą, i przesuwam datę premiery
nie działa do końca tak jak miał, ale powiem gościowi (fanboy applea), że zachowałem się jak apple. daję im nie to czego chcą, i przesuwam datę premiery

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
Ja kiedyś doszedłem do wniosku, że jakbym był kobietą z mentalnością mężczyzny, to byłbym najłatwiejszą i najtańszą dzi*ką

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
amahay napisał(a):np masz odpalony komputer (dajmy na to imac stacjonarny) w pokoju ale nie chcesz ślęczeć przy biurku więc kładziesz się w łóżku i ipad jest twoim monitorem dotykowym który masz przed sobą .
Tak, mozna tak,ale przejscie z 27 i magic pada na 11 cali i touch pada, nie potrzeba wiele czasu aby dojsc do bardzo prostego wniosku. To nie ma sensu. Bo co bys chcial robic? Ogladac na strony? to ipad to potrafi bez dodatkowego komputera, a jesli chcialbys np uzywac photoshopa czy cos to zapomnij, nawet retina nie pomoze. Szkoda pradu ale tak o zerknac czy sie cos sciaga, lub czy skonczyl liczyc lub go zdalnie wylaczyc to spoko.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
Ja kiedyś doszedłem do wniosku, że jakbym był kobietą z mentalnością mężczyzny, to byłbym najłatwiejszą i najtańszą dzi*ką
Oj tam zaraz

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
Mam maca mini, nie polecam .. tzn jako zabawka gadget jest super, lazic po stronkach,moze zrobic sobie jakies zdjecie jedno w szopie max ale zeby na tym pracowac ... slabo to widze. Jak cos to odezwij sie na gg gdybys chcial cos wiecej wiedziec na temat jablek
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
neuros napisał(a):
Oj tam zarazTakie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz
To mi przypomniało coś o czym od dawna myślałem. Mam pewną koleżankę-przyjaciółkę. Kiedyś razem pracowaliśmy na basenie, tam się poznaliśmy. Myśleliśmy (a może tylko ja) że może być z tego coś więcej. Nie było. Ona trochę z tym trochę z tamtym. Generalnie bardzo fajna dziewczyna, z głowa na karku, inteligenta, piękna. Skromna! Ideał. No i zawsze myślałem, że ona pierwsza wpadnie i skończy żebrając o chleb. A co się okazało? Wszystkie cnotki niewydymki, które czekały na księcia z mercedesem mają już dzieci, a Ona? Ma własną, jednoosobową firmę, jest zaręczona z facetem z którym jest od kilku lat. Niedługo biorą ślub, mam zaproszenie ale pewnie nie pójdę bo młoda jest cholernie zazdrosna. Niech mnie diabli jęsli jej historia nie jest cholerną ironią życia...
Tak, upiłem się
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
neuros napisał(a):ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
Oj tam zarazTakie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz
Najtańsza to zależy od tego jak kto się ceni

- drug0n
- Bywalec
ASR1927 napisał(a):To mi przypomniało coś o czym od dawna myślałem. Mam pewną koleżankę-przyjaciółkę. Kiedyś razem pracowaliśmy na basenie, tam się poznaliśmy. Myśleliśmy (a może tylko ja) że może być z tego coś więcej. Nie było. Ona trochę z tym trochę z tamtym. Generalnie bardzo fajna dziewczyna, z głowa na karku, inteligenta, piękna. Skromna! Ideał. No i zawsze myślałem, że ona pierwsza wpadnie i skończy żebrając o chleb. A co się okazało? Wszystkie cnotki niewydymki, które czekały na księcia z mercedesem mają już dzieci, a Ona? Ma własną, jednoosobową firmę, jest zaręczona z facetem z którym jest od kilku lat. Niedługo biorą ślub, mam zaproszenie ale pewnie nie pójdę bo młoda jest cholernie zazdrosna. Niech mnie diabli jęsli jej historia nie jest cholerną ironią życia...
Tak, upiłem się
Bosh, jakie ja na ciebie przemyślenia sprowadzam

Co do jabłuszek, mac mini faktycznie taka zabawka. Jak nie ma się w planach hiper opracowań graficznych itp, to do całej reszty sprawdza się bardzo przyzwoicie. No i zamiast laptopa można wszędzie ze sobą zabrać i się podłączyć pod tv. Jak jest zapotrzebowanie na mocniejszy sprzęt to zdecydowanie imac. Genialny sprzęt. Działa bez zarzutu.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
neuros napisał(a):ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):neuros napisał(a):Ale dlaczego zamknij oczy?Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
Mówi się, że klucz, który otwiera wiele zamków, to dobry klucz, ale zamek, który można otworzyć wieloma kluczami...
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość