Zobacz wÄ…tek - 2
NAS Analytics TAG

2

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez dominik528 » 6/11/2012, 20:34

neuros napisał(a): Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku :P

neuros napisał(a):Oj tam zaraz :P Takie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz :D

neuros napisał(a):A kto nie pije? :D Nie ma jak dobre wino, whisky, do tego cygaro i żyć nie umierać :)

Hmmm... kobieta idealna?
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
dominik528
Świeżak

Postprzez Angler » 6/11/2012, 20:35

neuros napisał(a):Może drug0n mówi o sytuacji kiedy chleje się tak dużo, że na moto cię już nie stać :P I wtedy trzeba wybierać, albo alkohol albo moto :D Nie no wytłumacz się, bo to faktycznie niezbyt czytelne przesłanie.

Wtedy to starczy butelki zdać i jest już na "harleja" jak z bajki :D.

dominik528 zawsze jest jakiÅ› haczyk...
Angler
Bywalec

Postprzez mirekm71 » 6/11/2012, 20:44

Angler napisał(a):dominik528 zawsze jest jakiś haczyk...

Jasne, ze jest. Ty napier...lasz gary na zlewozmywaku i gotujesz a w zamian masz idealna kobiete co chleje whisky i smierdzi fajami...

To oczywiscie zart byl taki ale na idealy to jeszcze trzeba znac zycie :D
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez neuros » 6/11/2012, 20:54

mirekm71 napisał(a):To oczywiscie zart byl taki ale na idealy to jeszcze trzeba znac zycie :D

Amen :D A potem życie i tak weryfikuje, że ideałów nie ma.

Swoją drogą cygara to nie "faje", a już na pewno nie śmierdzą.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
neuros
Świeżak

Postprzez Angler » 6/11/2012, 20:57

neuros napisał(a):Swoją drogą cygara to nie "faje", a już na pewno nie śmierdzą.

Taaaa ino fiołkami wonieją...
Angler
Bywalec

Postprzez Walenty » 6/11/2012, 21:08

Angler napisał(a):
neuros napisał(a):Swoją drogą cygara to nie "faje", a już na pewno nie śmierdzą.

Taaaa ino fiołkami wonieją...

Masz u mnie browar za trafnÄ… ripostÄ™.
Walenty
Moderator

Postprzez drug0n » 6/11/2012, 21:11

neuros napisał(a):Może drug0n mówi o sytuacji kiedy chleje się tak dużo, że na moto cię już nie stać :P I wtedy trzeba wybierać, albo alkohol albo moto :D Nie no wytłumacz się, bo to faktycznie niezbyt czytelne przesłanie.

No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.
drug0n
Bywalec

Postprzez ASR1927 » 6/11/2012, 21:20

dominik528 napisał(a):
neuros napisał(a): Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku :P

neuros napisał(a):Oj tam zaraz :P Takie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz :D

neuros napisał(a):A kto nie pije? :D Nie ma jak dobre wino, whisky, do tego cygaro i żyć nie umierać :)

Hmmm... kobieta idealna?

Co Ty, tak tylko ściemnia, bo chce się wkupić w łaski motorzystów :lol:
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Postprzez neuros » 6/11/2012, 21:36

Tak to sobie tłumacz :D
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
neuros
Świeżak

Postprzez amahay » 6/11/2012, 21:43

drug0n napisał(a):No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.

miałem to samo . Nie martw się , z tego się wyrasta .
amahay
Stały bywalec

Postprzez Walenty » 6/11/2012, 21:46

amahay lubi na bani polatać? :D
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez ASR1927 » 6/11/2012, 21:50

Co do jazdy na krawędzi, to będe miał ze 20 punktów :? Można się dowiedzieć w KMP ale poza miejscem zamieszkania?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Postprzez drug0n » 6/11/2012, 21:51

amahay napisał(a):
drug0n napisał(a):No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.

miałem to samo . Nie martw się , z tego się wyrasta .

Moim zdaniem do tego się dorasta, a ponadto na alko każdy reaguje inaczej. Mam kumpla, który non-stop zamula, wypiję i nie poznasz człowieka ;)
drug0n
Bywalec

Postprzez Glenroy » 6/11/2012, 21:58

ASR1927 napisał(a):Co do jazdy na krawędzi, to będe miał ze 20 punktów :? Można się dowiedzieć w KMP ale poza miejscem zamieszkania?

Tak, punkty są w krajowym rejestrze, na każdej komendzie podadzą Ci "wynik" :).

Co do alko to popieram drug0na, wolę ten jeden dzień po piciu przewegetować, jednak lubię mieć pewność, że jestem w 100% świadom swoich zachowań.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Glenroy
Moderator

Postprzez amahay » 6/11/2012, 21:59

nie no polewam się , przecież mam 21 lat . Chciałem wywołać dyskusję :D bo wiem że to drażliwy temat . Ale ze mnie mały prowokator :twisted: .
Faktem jest że kiedyś nawet na drugi dzień też bym nie wsiadł po imprezie , nawet lajtowej ale przez częsty przymus zdarzało się i jakoś wyparłem tę niechęć . Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"
:lol: .
amahay
Stały bywalec

Postprzez Glenroy » 6/11/2012, 22:07

amahay napisał(a):przecież mam 21 lat

Ja też, nie chwal się :P Jestem jeszcze piękny i młody :D ...no dobra, pozostańmy przy młody.
amahay napisał(a):Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"

Takiej sytuacji nie brałem pod uwagę ;) fakt moja kierowczyni źle sobie nie radzi, ale jednak powierzenie komuś mojego dupowozu było by dość ciężkie dla serca :D
Glenroy
Moderator

Postprzez madcap » 6/11/2012, 22:20

Glenroy napisał(a):(...)Tak, punkty są w krajowym rejestrze, na każdej komendzie podadzą Ci "wynik" :)(...)

błąd Glenroy
komendant wojewódzki policji właściwy dla adresu zameldowania jak na razie prowadzi ewidencję punktów

nadto nie wszystkie komisariaty mają jak na razie możliwość wejścia w system ewidencji policji
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez amahay » 6/11/2012, 22:31

Glenroy napisał(a):
amahay napisał(a):przecież mam 21 lat

Ja też, nie chwal się :P Jestem jeszcze piękny i młody :D ...no dobra, pozostańmy przy młody.
amahay napisał(a):Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"

Takiej sytuacji nie brałem pod uwagę ;) fakt moja kierowczyni źle sobie nie radzi, ale jednak powierzenie komuś mojego dupowozu było by dość ciężkie dla serca :D

Haha ! widać fota w kasku :D ...

Nie no ja sobie żartuję , moja po jej bracie - rajdowców ma talent ale nie żeby to się pokrywało z koncentracją :D ...
amahay
Stały bywalec

Postprzez Glenroy » 6/11/2012, 23:16

madcap napisał(a):błąd Glenroy
komendant wojewódzki policji właściwy dla adresu zameldowania jak na razie prowadzi ewidencję punktów
nadto nie wszystkie komisariaty mają jak na razie możliwość wejścia w system ewidencji policji

To ja już nie wiem ;) sprawdzałem swoje punkty w Rzeszowie będąc zameldowanym k/Puław i powiedziano mi tam, że nie ma problemu, że gdzie bym nie poszedł to podadzą mi wynik moich wojaży :). Trochę mnie tutaj zaskoczyłeś szczerze mówiąc, ale warto wiedzieć w razie coś.

amahay napisał(a):Haha ! widać fota w kasku :D ...

Nie no ja sobie żartuję , moja po jej bracie - rajdowców ma talent ale nie żeby to się pokrywało z koncentracją :D ...

No tak nie chcę z forum użytkowników wystraszyć, jeszcze bym kogoś na sumieniu miał :P .
Muszę przyznać Ci rację z tą koncentracją, całkiem niedawno w biały dzień, jakimś cudem moje stworzonko nie zauważyło rowerzysty, nie wiem kto się bardziej obesrał, ja czy mijany o milimetry rowerzysta ;)
Glenroy
Moderator

Postprzez amahay » 6/11/2012, 23:28

Czyli pewnie często Ci się zdarza nacisnąć wirtualny hamulec po stronie pasażera :D
amahay
Stały bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê