2
neuros napisał(a): Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widoku
neuros napisał(a):Oj tam zarazTakie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz
neuros napisał(a):A kto nie pije?Nie ma jak dobre wino, whisky, do tego cygaro i żyć nie umierać
![]()
Hmmm... kobieta idealna?
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
neuros napisał(a):Może drug0n mówi o sytuacji kiedy chleje się tak dużo, że na moto cię już nie staćI wtedy trzeba wybierać, albo alkohol albo moto
Nie no wytłumacz się, bo to faktycznie niezbyt czytelne przesłanie.
Wtedy to starczy butelki zdać i jest już na "harleja" jak z bajki

dominik528 zawsze jest jakiÅ› haczyk...
-
Angler - Bywalec
Angler napisał(a):dominik528 zawsze jest jakiś haczyk...
Jasne, ze jest. Ty napier...lasz gary na zlewozmywaku i gotujesz a w zamian masz idealna kobiete co chleje whisky i smierdzi fajami...
To oczywiscie zart byl taki ale na idealy to jeszcze trzeba znac zycie

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):To oczywiscie zart byl taki ale na idealy to jeszcze trzeba znac zycie
Amen

Swoją drogą cygara to nie "faje", a już na pewno nie śmierdzą.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
neuros napisał(a):Może drug0n mówi o sytuacji kiedy chleje się tak dużo, że na moto cię już nie staćI wtedy trzeba wybierać, albo alkohol albo moto
Nie no wytłumacz się, bo to faktycznie niezbyt czytelne przesłanie.
No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.
- drug0n
- Bywalec
dominik528 napisał(a):neuros napisał(a): Ja doceniam urodę innych kobiet. Poza tym to ciało ludzkie nie jest mi obce. A piersi to mam na co dzień swoje, więc siłą rzeczy się przyzwyczaiłam do ich widokuneuros napisał(a):Oj tam zarazTakie połączenie niekoniecznie musi dać "najłatwiejszą i najtańszą dzi*kę". Może wyjść kobieta z zaj****tym temperamentem, nieustanną ochotą na se**, i z którą na dodatek zawsze się dogadasz
neuros napisał(a):A kto nie pije?Nie ma jak dobre wino, whisky, do tego cygaro i żyć nie umierać
![]()
Hmmm... kobieta idealna?
Co Ty, tak tylko ściemnia, bo chce się wkupić w łaski motorzystów

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
drug0n napisał(a):No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.
miałem to samo . Nie martw się , z tego się wyrasta .
-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):drug0n napisał(a):No taki duży skrót myślowy, po prostu "następnego dnia" nie wsiadam na moto, choćbym miał absolutne 0,0000 od rana. Ponadto jak z rana wypiję chociażby małe piwo to cały dzień odmawiam sobie 2 czy 4 kółek, alkohol mnie strasznie muli.
miałem to samo . Nie martw się , z tego się wyrasta .
Moim zdaniem do tego się dorasta, a ponadto na alko każdy reaguje inaczej. Mam kumpla, który non-stop zamula, wypiję i nie poznasz człowieka

- drug0n
- Bywalec
ASR1927 napisał(a):Co do jazdy na krawędzi, to będe miał ze 20 punktówMożna się dowiedzieć w KMP ale poza miejscem zamieszkania?
Tak, punkty są w krajowym rejestrze, na każdej komendzie podadzą Ci "wynik"

Co do alko to popieram drug0na, wolę ten jeden dzień po piciu przewegetować, jednak lubię mieć pewność, że jestem w 100% świadom swoich zachowań.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
nie no polewam się , przecież mam 21 lat . Chciałem wywołać dyskusję
bo wiem że to drażliwy temat . Ale ze mnie mały prowokator
.
Faktem jest że kiedyś nawet na drugi dzień też bym nie wsiadł po imprezie , nawet lajtowej ale przez częsty przymus zdarzało się i jakoś wyparłem tę niechęć . Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"
.

Faktem jest że kiedyś nawet na drugi dzień też bym nie wsiadł po imprezie , nawet lajtowej ale przez częsty przymus zdarzało się i jakoś wyparłem tę niechęć . Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"

-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):przecież mam 21 lat
Ja też, nie chwal się

amahay napisał(a):Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"
.
Takiej sytuacji nie brałem pod uwagę

-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):(...)Tak, punkty są w krajowym rejestrze, na każdej komendzie podadzą Ci "wynik"(...)
błąd Glenroy
komendant wojewódzki policji właściwy dla adresu zameldowania jak na razie prowadzi ewidencję punktów
nadto nie wszystkie komisariaty mają jak na razie możliwość wejścia w system ewidencji policji
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Glenroy napisał(a):amahay napisał(a):przecież mam 21 lat
Ja też, nie chwal sięJestem jeszcze piękny i młody
...no dobra, pozostańmy przy młody.
amahay napisał(a):Szczególnie jak mam wybierać między "mam prowadzić ja z 0,0000000001 promila" czy "jechać z moją wspaniałą kierowczynią"
.
Takiej sytuacji nie brałem pod uwagęfakt moja kierowczyni źle sobie nie radzi, ale jednak powierzenie komuś mojego dupowozu było by dość ciężkie dla serca
Haha ! widać fota w kasku

Nie no ja sobie żartuję , moja po jej bracie - rajdowców ma talent ale nie żeby to się pokrywało z koncentracją

-
amahay - Stały bywalec
madcap napisał(a):błąd Glenroy
komendant wojewódzki policji właściwy dla adresu zameldowania jak na razie prowadzi ewidencję punktów
nadto nie wszystkie komisariaty mają jak na razie możliwość wejścia w system ewidencji policji
To ja już nie wiem

amahay napisał(a):Haha ! widać fota w kasku...
Nie no ja sobie żartuję , moja po jej bracie - rajdowców ma talent ale nie żeby to się pokrywało z koncentracją...
No tak nie chcę z forum użytkowników wystraszyć, jeszcze bym kogoś na sumieniu miał

Muszę przyznać Ci rację z tą koncentracją, całkiem niedawno w biały dzień, jakimś cudem moje stworzonko nie zauważyło rowerzysty, nie wiem kto się bardziej obesrał, ja czy mijany o milimetry rowerzysta

-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości