2
Rosi, w sumie niedooglądałem do końca, ale tu chyba nie chodzi o prędkość średnią. Tylko o zjawisko zwalniania przed fotoradarami i olanie ograniczeń prędkości, tuż po minięciu radaru. Chodzi o to, żeby złapać takiego pana cwaniaka, który daje dzidę od razu jak minie 1-szy fotoradar a po 500m HYC! namierza go drugi 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Rosi, w sumie niedooglądałem do końca, ale tu chyba nie chodzi o prędkość średnią. Tylko o zjawisko zwalniania przed fotoradarami i olanie ograniczeń prędkości, tuż po minięciu radaru. Chodzi o to, żeby złapać takiego pana cwaniaka, który daje dzidę od razu jak minie 1-szy fotoradar a po 500m HYC! namierza go drugi
No tak, ale to co napisał Rosi, działa na bardzo podobnej zasadzie, tylko nie dorwie cwaniaka, który depcze zaraz za radarem, ale dorwie każdego kto depnie na odcinku tych 5km

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
madcap napisał(a):chyba trzeba będzie pogadac z Markiem
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/nowy-po ... 400,w.html
Kim jest ów Marek?
Swoją drogą to ja nie wiem, trzeba będzie podgiąć tablicę czy coś... Ostatnio jak patrzyłem na allegro to nie było myk-blach, ślepy jestem czy zakazali tego?
- drug0n
- Bywalec
W zwiazku z zapowiadanymi mrozami popelnilem dzisiaj mycie. I to nie takie byle jakie karcherem na stacji za 3zl tylko takie porzadne. Karcherem na stacji za 12zl. Po czym pojezdzilem troche i chyba juz nie jest czysty. Zreszta nawet nie byl tak calkiem czysty
[/b]

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
drug0n napisał(a):(...)Kim jest ów Marek?
(...)
Ów Marek to Marek Konkolewski, policjant z Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Głównej Policji.
Btw. gość był kiedyś instruktorem a potem egzaminatorem w WORD Gdańsk, gdy jeszcze służył w KW Gdańsk. Teraz służąc w KG egzaminuje w stołecznym WORD-zie (a przynajmniej jeszcze nie dawno egzaminował).
Nie zdziwiłbym się gdyby ktoś z tego forum był egzaminowany przez niego na B.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
ASR, historia zaj*****a
Swoją drogą to może to jakiś pomysł żeby dorobić po godzinach
Nowy interes "dowieziemy trupa w dowolne miejsce w Polsce, gwarancja dostawy na czas lub zwrot pieniędzy" 

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
Walenty napisał(a):@ up, a kiedy to było dozwolone?
Kiedyś to przynajmniej stało na allegro i to jakoś po 100 zł chyba. Na pewno gdzieś to można kupić...
EDIT:
A jednak ślepy byłem, ale coś mało tego jest, kiedyś to tych aukcji było multum. Trzeba byłoby tylko to przerobić, aby kierunki się razem z tablicą nie chowały...
- drug0n
- Bywalec
@ASR dałeś ciała po całej linii, przecież to marketing w najczystszej formie, nie mógłbyś zrobić lepszej reklamy swojej firmie
Jak masz windę to jeszcze by to spektakularnie wyglądało
A z drugiej strony nie byłbym mocno zdziwiony gdyby media niedługo zaczęły trąbić o nowym sposobie kradzieży samochodów dostawczych, więc być może miałeś farta.
@drug0n, jak chowasz blachę, żeby uciekać przed psami czy w innym celu to brak kierunków jest chyba najmniej istotny.

Jak masz windę to jeszcze by to spektakularnie wyglądało

A z drugiej strony nie byłbym mocno zdziwiony gdyby media niedługo zaczęły trąbić o nowym sposobie kradzieży samochodów dostawczych, więc być może miałeś farta.
@drug0n, jak chowasz blachę, żeby uciekać przed psami czy w innym celu to brak kierunków jest chyba najmniej istotny.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
Hyde - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości