2
amahay napisał(a):mieć kategorię a umieć jeździć ....
Hyde ! ale my bierzemy pod uwagę opcję "jestem napruty a muszę gdzieś jechać samochodem, może podwieźć mnie moja... eee ... no dobra pojadę napurty"
"-dzień dobry, kontrola drogowa.
-oj tam oj tam..."
-
Walenty - Moderator
mam pytanko dzisiaj zdałem SAMĄ teorie i czy ... po zdaniu samej teori musze mieć jakieś zaświadczenie o tym ?? wiadomo praktyka dopiero na wiosne ... bo wiecie wyleciałem z tego ośrodka ucieszony że za pierwszym razem sie udało i nie pomyślałem o tym
czy w WORD-ie będa to mieli gdzieś "zapisane" że terie mam zaliczoną tylko na wiosne egzamin praktyczny >?? bo nie mam żadnego potwierdzenia zaliczenia teori

- shakal84
- Świeżak
Radiowóz to nie taksówka. Niegdyś głośna była sprawa, kiedy radiowozem kogoś podwożono. Podróż skończyła się z jakichś powodów w jeziorze, jakoś tak, nie pamiętam szczegółów.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Wyobraźcie sobie kobietę z kategoriami od góry do dołu. I potrafiącą jeździć.
Prawdziwe złoto
z racji fachu znam kilka takich, tzn. nie wiem czy majÄ… D
ale od A do CE i bardzo dobrze sobie radzących za kierą zarówno zestawu jak i bajka
jedna to jest ogólnie pozytywnie zakręcona: lubi nawet upiepr***zyć się w smarach mając zacięcie do mechaniki oraz w na szutrach i w błocie waląc offroad, nadto do kompletu ma zacięcie rajdowe
@shakal84
tak, jest odnotowane, także nie musisz się martwić
we wniosku, który byl złożony do WORD egzaminator wpisuje wynik podpisując się pod wynikiem i stawiając pieczątkę (tzn. technicznie to obok)
ponadto wynik jest też w komputerowym systemie egzaminacyjnym jak i wydruku za dany dzień z tego systemu, który to znowu jest podbijany i podpisywany przez egzaminatora nadzorującego jak i dyrektora WORD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):Glenroy napisał(a):(...)Tak, punkty są w krajowym rejestrze, na każdej komendzie podadzą Ci "wynik"(...)
błąd Glenroy
komendant wojewódzki policji właściwy dla adresu zameldowania jak na razie prowadzi ewidencję punktów
nadto nie wszystkie komisariaty mają jak na razie możliwość wejścia w system ewidencji policji
Znaczy, że nie mogie? Bo w Wałbrzychu w godzinach urzędowania nie jestem. Tylko w Kłodzku a to przecież takie samo miasto powiatowe jak i Wch
madcap napisał(a):z racji fachu znam kilka takich, tzn. nie wiem czy mają D
Kobiety powinny mieć C lub D! Ale nie mówię tu o prawie jazdy

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
madcap napisał(a):Walenty napisał(a):Wyobraźcie sobie kobietę z kategoriami od góry do dołu. I potrafiącą jeździć.
Prawdziwe złoto
z racji fachu znam kilka takich, tzn. nie wiem czy majÄ… D
ale od A do CE i bardzo dobrze sobie radzących za kierą zarówno zestawu jak i bajka
jedna to jest ogólnie pozytywnie zakręcona: lubi nawet upiepr***zyć się w smarach mając zacięcie do mechaniki oraz w na szutrach i w błocie waląc offroad, nadto do kompletu ma zacięcie rajdowe
A ładna i młoda?

- drug0n
- Bywalec
ASR1927 napisał(a):Kobiety powinny mieć C lub D! Ale nie mówię tu o prawie jazdy
Tylko C/D? Ja bym miała chyba większe wymagania

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
Każda kobieta powie Ci, że nigdy przenigdy nie chciałaby mieć większego niż C, ewentualnie D. Jeśli nie teraz, to za x lat... To przecież jasne. No, ale jesteś jeszcze młoda 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Prawdą jest to, że wiele kobiet nie zna swojego rozmiaru i to, co nazywają C jest często naprawdę E 

-
froeverfree - Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości