Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
Ostravice [Czechy] i kawałek Słowacji zaliczone na VFR 800 FI  Zakręty megaśne
 Zakręty megaśne  Dupy nie czuje, kolano boli.. Ale jest wixa
 Dupy nie czuje, kolano boli.. Ale jest wixa  Polecam wszystkim, LwG!
 Polecam wszystkim, LwG!  
Teraz moge napier*alać do szkoły przez caaaały rok 

EDIT: Trasa ma 10km ponad, ale idzie poszaleć 
A Wy ludziska jak spędzacie ostatki wakacji z tak cudowną pogodą? Korzystacie? 
 Zakręty megaśne  Dupy nie czuje, kolano boli.. Ale jest wixa
 Dupy nie czuje, kolano boli.. Ale jest wixa  Polecam wszystkim, LwG!
 Polecam wszystkim, LwG!  
Teraz moge napier*alać do szkoły przez caaaały rok

EDIT: Trasa ma 10km ponad, ale idzie poszaleć

A Wy ludziska jak spędzacie ostatki wakacji z tak cudowną pogodą? Korzystacie?

Babydero <3
			- 

Armin
- Świeżak
Wiecie może czy przy wymianie łożysk w przednim kole są jakieś uszczelniacze, które również trzeba wymienić??

- mazak
- Świeżak
Witam, jestem swiezym użytkownikiem wiaderka, jednakże tydzień po zakupie chciałem nim zrobić chrzest i w taki sposób zrobiłem 1773 km w ciągu 2 tygodni głównie jazda po sudetach, a że jestem że szczecina to jest kawałek. Niestety ostatnio pojawił się problem, moto trochę zaczął wciągać, spalanie trochę przekacza 4l/100 km przy zróżnicowanej jeździe. Trochę mnie to dziwi, bo podczas podróży z 2 osobami i 40kg bagażu spalił max 3,5l/100km. Może doradzicie co trzeba zrobić?;)

- 

mysior
- Świeżak
- mazak
- Świeżak
zostaw filtr powietrza, zacznij od synchro gaźników (tylko niech to zrobi osoba, która zna się na rzeczy) i wyreguluj zawory
http://allegro.pl/honda-varadero-xl125- ... 56084.html
ja powoli próbuję sprzedać

http://allegro.pl/honda-varadero-xl125- ... 56084.html
ja powoli próbuję sprzedać

- 

sopel_95
- Świeżak
Znowu mam pytanie odnonie kranika  , otóż pytanie jest takie:w kraniku nie mam tego pokrętła co się nim zmienia pozycje, wystaje tylko ten metalowy kawałek na którym powinno byc te pokrętło i nie mam tez na nim zadnej podziałki i nie wiem na której pozycji jest on czy res, bo jeśli kręcę do oporu przeciwnie z ruchem wskazówek zegara to  wtwedy jest off (wiem bo jak na tym miałem po kawału drogi moto mi zgasło, a po przekreceniu na inną chodziło) i własnie nie wiem czy krecac do oporu zgodnie z ruchem wskazówek zegara bedzie on czy res? Jak on to res na srodku bedzie wychodzic. Mam nadzieje ze dobrze wytłumaczyłem
 , otóż pytanie jest takie:w kraniku nie mam tego pokrętła co się nim zmienia pozycje, wystaje tylko ten metalowy kawałek na którym powinno byc te pokrętło i nie mam tez na nim zadnej podziałki i nie wiem na której pozycji jest on czy res, bo jeśli kręcę do oporu przeciwnie z ruchem wskazówek zegara to  wtwedy jest off (wiem bo jak na tym miałem po kawału drogi moto mi zgasło, a po przekreceniu na inną chodziło) i własnie nie wiem czy krecac do oporu zgodnie z ruchem wskazówek zegara bedzie on czy res? Jak on to res na srodku bedzie wychodzic. Mam nadzieje ze dobrze wytłumaczyłem 

, otóż pytanie jest takie:w kraniku nie mam tego pokrętła co się nim zmienia pozycje, wystaje tylko ten metalowy kawałek na którym powinno byc te pokrętło i nie mam tez na nim zadnej podziałki i nie wiem na której pozycji jest on czy res, bo jeśli kręcę do oporu przeciwnie z ruchem wskazówek zegara to  wtwedy jest off (wiem bo jak na tym miałem po kawału drogi moto mi zgasło, a po przekreceniu na inną chodziło) i własnie nie wiem czy krecac do oporu zgodnie z ruchem wskazówek zegara bedzie on czy res? Jak on to res na srodku bedzie wychodzic. Mam nadzieje ze dobrze wytłumaczyłem
- ppoki
- Świeżak
kręcąc zgodnie z kierunkiem zegara ustawiasz na rezerwę czyli żeby było na ON kręcimy w przeciwnym kierunku niż zegar  a OFF jest tak jak by po środku bynajmniej tak jest u mnie
   a OFF jest tak jak by po środku bynajmniej tak jest u mnie

a OFF jest tak jak by po środku bynajmniej tak jest u mnie
   a OFF jest tak jak by po środku bynajmniej tak jest u mnie- mazak
- Świeżak
Siemka ludziska  Mam pewną sprawę. Otóż mam wydrukowaną zgodę na WYDANIE prawa jazdy kat. A1, wygląda ona tak -> http://www.word.bydgoszcz.pl/doki/zgoda_rodzicow.pdf
 Mam pewną sprawę. Otóż mam wydrukowaną zgodę na WYDANIE prawa jazdy kat. A1, wygląda ona tak -> http://www.word.bydgoszcz.pl/doki/zgoda_rodzicow.pdf
Czy do każdego WORD'u mogę taką samą zgodę dać na wydanie prawka? Czy tak to wygląda, czy może inaczej? I czy tylko taką zgodę trzeba mieć czy coś jeszcze do tego? 
EDIT: Jeżeli ktoś mógłby to prosiłbym o wzór podania
				 Mam pewną sprawę. Otóż mam wydrukowaną zgodę na WYDANIE prawa jazdy kat. A1, wygląda ona tak -> http://www.word.bydgoszcz.pl/doki/zgoda_rodzicow.pdf
Czy do każdego WORD'u mogę taką samą zgodę dać na wydanie prawka? Czy tak to wygląda, czy może inaczej? I czy tylko taką zgodę trzeba mieć czy coś jeszcze do tego?

EDIT: Jeżeli ktoś mógłby to prosiłbym o wzór podania

Babydero <3
			- 

Armin
- Świeżak
To była jakaś zgoda o to ? 
Jeśli dobrze kojarzę ja po zdaniu egzaminu poszedłem do "kasy" dałem na prawko ile tam kosztuje i po ok 1,5 tygodnia było do odbioru
				Jeśli dobrze kojarzę ja po zdaniu egzaminu poszedłem do "kasy" dałem na prawko ile tam kosztuje i po ok 1,5 tygodnia było do odbioru
otomoto.pl/honda-varadero-xl-125-zadbany-M3378471.html
			- 

drewnom
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości