Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
nie no jak dobrze sklejona to pojeździ bez problemu
aczkolwiek zawsze lepiej wymienic na nowe. sprawdź stan ogólny dętki jak juz ma ryski czy cos lepiej wymienic. jak wyglada dobrze zaklej. co do butów niby kształt crossowy ale szczerze 1 raz takie widze
albo jakies zabytkowe. albo to na jakiegos konia czy cos 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no buty to podstawa do jazdy w terenie
ostatnio znajomy pojechał sie przejechac zrobił jedno kółko potem chciał drugie zrobic. i w połowie jest jedna wieksza hopka i poleciał za daleko i wyglądował na płaskim i złamał sobie nowe ;/ gdyby miał buty nie było by opcji zeby cokolwiek mu sie stało
te buty jak są twarde i nie maja ruchów w stopie na boki. to mozna od biedy póki co jeździc
ale jak masz je zamiar kupowac to lepiej kupic juz prawdziwe
chociaż tak sie przyjrzeć to maja idealne kształy butów crossowych wiec kto wie...

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Hitlerowcy pocinali w takich w '39
na swoich Zündapp'ach
A tak poważnie nie wiem ile masz lat, ale idą wakacje idz do jakiejś pracy zarób sobie na buty np formy średnia klasa sam w takich latam.

KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
fajne te butki są, niezłe na choperra, ale na crossa za słabe, szukaj do 200zl uzywek na pewno coś znajdziesz z dobrej firmy w dobrym stanie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
wawzon - Bywalec
co do butów wiem że powinno sie brać własciwą rozmiarówke. ale kiedys latałem bez butów i mysle czas kupić. akurat kumpel sprzedawał prawie nowe 661 za śmieszną kase własciwie 1/3 ceny czy nawet mniej. tyle że ze 4 rozmiary za duze
ale przymierzyłem i własciwie dobre były. wazne żeby dobrze chroniły a chronią bo nie jedną glebe w nich miałem
a to że kupiłem sporo za duze wyszło mi na dobre bo ochrone miałem niezłą i tak a na drugie - buty mam do dziś. a kilka lat minęło.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Witam, wyjeżdżam na parę tygodni i chciałbym jakoś zablokować moto aby mój młodszy brat na nim nie jeżdził wiem, że same słowa nie wystarczą ani blokady na koła może są jakieś sposoby aby moto po prostu nie odpaliło ale by nie trzeba było pół silnika rozbiera hehe jakiś przewód wyjąć zy coś... moje moto to yamaha yz 250f 

YAMAHA RACING TEAM
-
Marcin65432105 - Świeżak
najlepsza metoda to disclock. sam mam bo nie mam stacyjki i super sie sprawdza. koszt 200 zł za dobrego disclocka z alarmem i masz zestaw którego wlasciwie nikt nie gwizdnie. ktos podejdzie z łomem/śrubokrętem/ kątówką do przeciecia - od razu załącza sie alarm czujnik metalu. jak tylko dotkniesz alarm podczerwieni od razu wyje
a jak chcesz rozwiercic zamek to jest to niemozliwe bo jest kuleczka na samym czubku. pozatym jak to disc lock
nie pchniesz dalej niz pół metra 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hehe z tymi hamulcami to dobry pomysł bo jak by zaliczył konkretną glebe to już później by nie wsiadał na moto. nie no śmieje szkoda mi motora
spróbuje ten disclock dzięki wszystkim za wypowiedzi..

YAMAHA RACING TEAM
-
Marcin65432105 - Świeżak
Mam maly problem gdyż mam lekko popekany bak zaraz pod gwintem, pekniecia są naprawde bardzo male, jednak jak mam sporo paliwa w baku i jade po jakis nierównościach to mi sie wylewa paliwo, i nie wiem czym to posklejac ??. Myslalem nad Silikonem jednak nie wiem czy to dobre wyjscie. nie moge tego jakos grobo posklejac,gdyż potem nie dokrece do konca korka. wiec macie jakies pomysly ?
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości