Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
ja kiedys kupilem srodek Magilo czy Megilo (12 zl dalem) i efekty sa mega zmywa wszystko smary oleje idealny, ale ogolnie wiekszosc plynow do mycia silnikow np K2 sa bardzo dobre i kosztuja do 15 zl. jeszcze tylko musze wypróbować Dimer'a ;d
- MoodyxCore
- Świeżak
dimer to własciwie profesjonalny środek
w kazdym zakładzie tym myją silniki i częsci. powstał tez do mycia pociągów i wagonów czy tirów
a tam warunki ostre panujÄ… 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
preston jest dobry. ale i tak nei doprowadzisz do wrzenia. ciezko przynajmniej jest zagotowac 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
znów ja ;p już bez edycji. ile płynu chłodniczego wchodzi do CBR 600 f4? Pozdr mam drogi dobry płyn do kupienie ale 1litr i nie wiem czy nie bedzie mało ;/ Chodzi mi o całkowitą wymiane płynu chłodniczego. A i jeszcze może tu spytam...
Gdzie się wypróżnia płyn z chłodniczy? Jak czytałem to pisano o jakimś węzyku na dole ale u mnie nie ma hnic takiego. wszystko cbr f4
1. na przyszły raz sam mimo wszystko edytuj swoje posty zamiast pisać jednego pod drugim
2. to pytanie jest nie do tego działu
3. proponuję przestrzegać regulaminu, bo w ten sposób będzie innym i tobie łatwiej
madcap
Gdzie się wypróżnia płyn z chłodniczy? Jak czytałem to pisano o jakimś węzyku na dole ale u mnie nie ma hnic takiego. wszystko cbr f4
1. na przyszły raz sam mimo wszystko edytuj swoje posty zamiast pisać jednego pod drugim
2. to pytanie jest nie do tego działu
3. proponuję przestrzegać regulaminu, bo w ten sposób będzie innym i tobie łatwiej
madcap
- far00
- Świeżak
płynu pewnie nieco wiecej idzie. ale tutaj nie wiemy ile
co do spustu. to obojetne jak i gdzie spuscisz wazne zebys spuscił jak najwiecej wiec znajdz przewód jak najnizszy.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jak mnie denerwuja takie pytania. czy bede dosiegac. Choc tez tak kiedys pisalem heheh. Spokojnie dosiegniesz ja jak sie uczylem jezdzic na swojej sendzie to mialem z 155cm. i jakos dawalem rade teraz prawie 170. i spokojnie jezdze.
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Bez przesady z tym dosieganiem do ziemi. Ja mam ok. 160 cm wzrostu i jezdze na KTM-ie Lc2 125. Jedna noga do ziemi a drugÄ… na biegi. I daje rade jezdzic;P a akumulator sie zgadza i juz sobie smigam:)
KTM Lc2 125
-
tomek007 - Świeżak
Czy to prawda ze mozna od czasu do czasu wymontowac gaźnik I ugotować go we wrzątku..... ( Honda Cr 250 ) ??? Aaaa i chciałbym sie też spytac o filtry powietrza też sa lepsze i gorszej jakosci ???? który by był lepszy podajcie jakis link albo cos szukałem i znalazłem kilka Firm x-fun MotCros, GPmoto.... roznice cenowe nie są duzę ... I własnie dlatego chciałbym sie dowiedziec czy są LEPSZE. czy moze to ten sam Kit 

- zbyho222
- Świeżak
To te gabki zwiekszaja moc, znieniaja dzwiek motoru i podnosza spalanie?? I mam kurde problem przy Lc2. akumulator nowy włozylem i na poczatku fajnie palil wszystko ok a teraz juz tylko slabo kreci. Mysle ze nie ma ladowania, co z tym zrobic?
KTM Lc2 125
-
tomek007 - Świeżak
dlaczego maja podnosic moc albo zwiekszac spalanie??
normalna gabka ona to jest filtr a nie i jak sa orginalnie chyba nie podnasza nic no nie
co do elektryki moze masz gdzies zwarcie trzeba przepatrzyc elektryke a pozniej dalej myslec
normalna gabka ona to jest filtr a nie i jak sa orginalnie chyba nie podnasza nic no nie
co do elektryki moze masz gdzies zwarcie trzeba przepatrzyc elektryke a pozniej dalej myslec
- barek253
- Mieszkaniec forum
nie ma róznicy czy to gabka czy papierowy o ile jest oryginalnie taki czy taki. tjuningiem (agro tuningiem nawet) jest zakładanie zaraz za gaźnikiem siatkowych stozków. one nie robią wszystko co najgorsze - syfia, podnoszą spalanie itp
co do elektryki. odpal moto i podepnij v-mierz pod klemy akumulatora odkrec troche gazu na około juz 3 tysiacach obrotów powinienes mieć około 13.5 i wyżej. najlepiej 14 i ponad. jak tyle nie masz. masz cos skopsanego z elektryką. moze bcy do wymiany regulator napięcia. z kolei jak masz tyle - to masz jakiegos cichego złodzieja prądu. np przetarty kabelek od plusa który gdzies czasem zmasuje i aku pada
co do elektryki. odpal moto i podepnij v-mierz pod klemy akumulatora odkrec troche gazu na około juz 3 tysiacach obrotów powinienes mieć około 13.5 i wyżej. najlepiej 14 i ponad. jak tyle nie masz. masz cos skopsanego z elektryką. moze bcy do wymiany regulator napięcia. z kolei jak masz tyle - to masz jakiegos cichego złodzieja prądu. np przetarty kabelek od plusa który gdzies czasem zmasuje i aku pada
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości