KÄ…cik pakera.
Radziol, ja wiem co powinienem a czego nie. Problem w tym, że mi się po prostu nie chce
Kiedyś jak miałem zapał to wyglądałem całkiem fajnie ale ostatnimi czasy po prostu się zapuściłem i nie mam zapału aby to zmienić.

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Wbrew pozorom jedzenie dużej ilości owoców jak się chce schudnąć, to nie jest dobry pomysł
Warzywa to co innego, bo mają właściwości alkaliczne i powinno się je jeść do każdego posiłku.
A co do moto to ja i tak na następny sezon się szykuję, bo teraz w lato kupuję sobie mieszkanie i mam sporo wydatków.
A na pierwsze moto chce wydać koło 7 tyś., więc też nie dużo. Ale starczy spokojnie

A co do moto to ja i tak na następny sezon się szykuję, bo teraz w lato kupuję sobie mieszkanie i mam sporo wydatków.
A na pierwsze moto chce wydać koło 7 tyś., więc też nie dużo. Ale starczy spokojnie

-
Radziol - Świeżak
Arturo925 napisał(a):Ja dzisiaj przeleciałem sobie truchcikiem ze 4kmMam tragedie z kondycją. O ile dusić sie nie duszę, to nogi mi chcą odpaść...
Poza tym, skoro temat o siłce, to orientuje sie ktoś moze, czy lekkie, ale długie serie stymulują bardziej wydzielanie hormonu wzrostu, aniżeli treningi siłowe?
btw. kiedys był temat o siłceidzie zima, dyskusje o motórach ustają. Moze by go tak odkopać?
Proszę bardzo - temat odkopany. Teraz możecie mnie ogłosić górnikiem roku

No to teraz tutaj nawijamy o siłce. Nie ma lipy!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Zakupiłem dzisiaj takie suple: http://allegro.pl/activlab-hgh-day-hgh- ... 26124.html
Day - masa mięśniowa i wydolnosć organizmu
Night - regeneracja, lepszy sen, masa i redukcja tk. tłuszczowej
Aż jestem ciekawy jak zadziałają
Szczególnie te założenia z regeneracja, lepszym snem i wydolnościa organizmu 
Day - masa mięśniowa i wydolnosć organizmu
Night - regeneracja, lepszy sen, masa i redukcja tk. tłuszczowej

Aż jestem ciekawy jak zadziałają

-
Arturo925 - Stały bywalec
podniosą ci tylko poziom cholesterolu, testosteronu, wzód i długość oraz dłuższe włosy w zakamarkach ciała
Jakiś tydzień temu poszedłem na siłke pompować, ale po min wyszedłem z ziomkiem do pubu
Jakiś tydzień temu poszedłem na siłke pompować, ale po min wyszedłem z ziomkiem do pubu

-
grunder - Mieszkaniec forum
Od początku czerwca czeka roczny karnet na siłce i nie da rady znaleźć nic wolnego czasu;/ jedynie brzuszki, pompki wieczorem i koniec. Trzeba się zmotywować i znaleźć czas;/ Wszystkich, którzy maja ten sam problem wspieram!
-
Mafinos - Świeżak
JA od 12 miesięcy ostor trenuje a przedtym jakies dwa lata takiego sranie w banie, ważyłem 90 kg teraz waże 78 i podnosze na siłowni wiecej niz wczęśniej. teraz trenuje 7 razy w tygodniu i powiem wam panowie że o wiele lepiej być sprawnym szybkim wytrzymałym i silnym niż tylko przypompowanym. Trzeba być tak silnym na jakiego się wygląda. Jak biore na to motywacje??? nie wiem chyba się uzależniłem, to zmieniło moje zycie.
-
KAPELA911 - Bywalec
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Nie chce nic mówić, ale bez regeneracji to Ty powinieneś byc dętka a nie szybki, silny i wytrzymały...
A to czy Ty jednego dnia robisz nie wiadomo jaki trening siłowy, a drugiego tylko pompki to nie ma znaczenia. Mięśnie muszą sie regenerować.
EDIT: Jednak nie ma tragedii. Dobrze ze wplatasz w to basen i cwiczenia ogólnorozwojowe. Ale ja i tak uważam że jeden lub dwa dni wolne by sie przydały
A to czy Ty jednego dnia robisz nie wiadomo jaki trening siłowy, a drugiego tylko pompki to nie ma znaczenia. Mięśnie muszą sie regenerować.
EDIT: Jednak nie ma tragedii. Dobrze ze wplatasz w to basen i cwiczenia ogólnorozwojowe. Ale ja i tak uważam że jeden lub dwa dni wolne by sie przydały

Ostatnio edytowano 4/12/2011, 12:12 przez Arturo925, łącznie edytowano 1 raz
-
Arturo925 - Stały bywalec
Poniedziałek 1500 metrów tempem 4 minutowym, 500 na maksa, znów 1500, i potem 500 znów maks.
Wtorek: trening ogólnorozwojowy z zapaśnikami.
Sroda: albo powtarzam Poniedziałek albo 400m potem 10x100 i na koniec 400.
Czwartek: siłownia
PiÄ…tek:basen
Sobota: bieg na 8km co zajmuje mi jakieÅ› 35-36 minut
Niedziela: siłownia
Wszystkie treningi sÄ… poprzedzane rozgrzewkÄ…, a po treningu ,,trening potreningowy czyli wyciszenie organizmu"
Jeszcze mam wrzucony Plan Armstronga. A brzuch katuje na siłowni i na każdej rozgrzewce.
EDIT: no wszsytko tak mówi że powinnem być dętka a tak nie jest osiagi poprawiają się regularnie, chodź prawdziwy efekt można zobaczyć po paru dniach przerwy, w każdym badź razie ja się hodowlą mięsa nie zajmuje, hoduje sprawne ciało. Nic nie mam do tych którzy są przypakowani bo sa może kiedyś tak będe wyglądał gdzieś tam się kryje zamiłowanie do tego.
Wtorek: trening ogólnorozwojowy z zapaśnikami.
Sroda: albo powtarzam Poniedziałek albo 400m potem 10x100 i na koniec 400.
Czwartek: siłownia
PiÄ…tek:basen
Sobota: bieg na 8km co zajmuje mi jakieÅ› 35-36 minut
Niedziela: siłownia
Wszystkie treningi sÄ… poprzedzane rozgrzewkÄ…, a po treningu ,,trening potreningowy czyli wyciszenie organizmu"
Jeszcze mam wrzucony Plan Armstronga. A brzuch katuje na siłowni i na każdej rozgrzewce.
EDIT: no wszsytko tak mówi że powinnem być dętka a tak nie jest osiagi poprawiają się regularnie, chodź prawdziwy efekt można zobaczyć po paru dniach przerwy, w każdym badź razie ja się hodowlą mięsa nie zajmuje, hoduje sprawne ciało. Nic nie mam do tych którzy są przypakowani bo sa może kiedyś tak będe wyglądał gdzieś tam się kryje zamiłowanie do tego.
-
KAPELA911 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości