Cała prawda o motocyklach 600 na pierwsze moto.Moja historia
dokładnie są ludzie i ludziska....
mam znajomego co kupił 2 sezony temu na pierwsze moto erłana i do tej pory moto ani razu nie wyglebane bo gosciu mysli jak jezdzi i odkręca tam gdzie moze....
więc Panowie nie generalizujmy ze 600 na pierwsze moto to głupota i śmierć...

więc Panowie nie generalizujmy ze 600 na pierwsze moto to głupota i śmierć...

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
Dlatego wydaje mi sie ze temat mozna zamknąć zanim ktoś znowu wtrąci swoje 3 grosze o śmiertelnych właściwościach 600..... 

po prostu fast...
po prostu fast...
-
patryk83 napisał(a):SzpiceR napisał(a):patryk83 napisał(a):SzpiceR napisał(a):ja jak znajde kupca na moja F2 i zbiore pare tysi to lytra kupuje albo 750 i niebedzieci mnie lubic?
Że niby teraz Cie lubimy ?:D (joke)
byle kto niema mnie lubic
Ja Cie lubię, każde forum ma swojego trolika;p więc jesteś nawet zabawny na swój sposób
trolla to masz w majtkach preclu
a jak masz problem to napisz do BRAVO
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie na tym forum jest tylko jeden troll. JA !!
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
I już po raz n-ty to powtarzam kupujcie sobie co tam chcecie, tylko czasem mnie nie zabijcie na drodze jakby doświadczenia zbrakło.
GS mi się podoba z wyglądu, jak trzeba to moc też ma. Pojeżdżę na nim, kupię SV 650 i więcej mi nie potrzeba. Mógłbym od razu kupić SV 650, ale po co? Bałbym się nią mocniej przygazować, a w jeździe motocyklem to chyba nie chodzi o to, żeby się bać za każdym razem wyjeżdżając z garażu. Tak jak Konio pisze na 600cc jest mniejszy margines błędu. Lovtza tak ładnie napisał o sportowych motocyklach na pierwsze:
"Bardzo rozsądna osoba o bardzo małych umiejętnościach rozbije się znacznie szybciej, niż mało rozsądna osoba o bardzo wysokich umiejętnościach."
GS mi się podoba z wyglądu, jak trzeba to moc też ma. Pojeżdżę na nim, kupię SV 650 i więcej mi nie potrzeba. Mógłbym od razu kupić SV 650, ale po co? Bałbym się nią mocniej przygazować, a w jeździe motocyklem to chyba nie chodzi o to, żeby się bać za każdym razem wyjeżdżając z garażu. Tak jak Konio pisze na 600cc jest mniejszy margines błędu. Lovtza tak ładnie napisał o sportowych motocyklach na pierwsze:
"Bardzo rozsądna osoba o bardzo małych umiejętnościach rozbije się znacznie szybciej, niż mało rozsądna osoba o bardzo wysokich umiejętnościach."
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
C-bool życzę Ci abyś Ty miał zawsze doświadczenie i żebyś jednak nie był tak pewien swoich umiejętności na tym rowerze, bo to jednak bardziej zgubne niż posiadanie szejsety. A tak po za tym jak wyjeżdżam z garażu to się niczego nie boję. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś takie stwierdzenie, że ktoś się boi odkręcać.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
C-bool
To tylko potwierdza, że faktycznie są ludzie którzy powinni zaczynać od 50tek a są tacy którzy wsiądą na 600tkę i bać się jej nie będą i ogarniać ją będą z należnym jej szacunkiem.
Tak jak wcześniej napisałem Ty byś się bał 600tki bo widocznie wiesz, że możesz nie wytrzymać i sprawdzić jej prędkość maksymalną ale nie każdy tak ma.
Doświadczenie można zdobyć na 600tce i jeździć równie dobrze jak ktoś kto zaczynał na 500tce a nawet lepiej ale człowiek człowiekowi nie równy jak i motocykl motocyklowi nie równy...
@Szpicer nie obrażaj się to taki żarcik był ;p
To tylko potwierdza, że faktycznie są ludzie którzy powinni zaczynać od 50tek a są tacy którzy wsiądą na 600tkę i bać się jej nie będą i ogarniać ją będą z należnym jej szacunkiem.
Tak jak wcześniej napisałem Ty byś się bał 600tki bo widocznie wiesz, że możesz nie wytrzymać i sprawdzić jej prędkość maksymalną ale nie każdy tak ma.
Doświadczenie można zdobyć na 600tce i jeździć równie dobrze jak ktoś kto zaczynał na 500tce a nawet lepiej ale człowiek człowiekowi nie równy jak i motocykl motocyklowi nie równy...
@Szpicer nie obrażaj się to taki żarcik był ;p
-
patryk83 - Bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):W Białymstoku uczą jeździć na CBR 600 f4i
Na kursie ?:>
Nie wyobrażam sobie robienia tym ósemki

-
patryk83 - Bywalec
patryk83 napisał(a):C-bool
TRUE TRUE
po prostu fast...
po prostu fast...
-
Mylisz się, ja szybko nie jeżdżę, moim v-maxa sprawdzałem tylko raz. I nie wierzę, że ktoś mając 600tke prędzej czy później nie odkręci mocniej... Co do motocykli to jestem realistą, a nie jak widzę większość ludzi na forum optymistą. Poza tym to nie ma motocykli ładnych o mniejszej pojemności? Skoro ktoś kupił ZX6R bo mu się podoba, to czemu nie kupił ZX250R? Poza detalami te motocykle są identyczne.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
C-bool napisał(a):Mylisz się, ja szybko nie jeżdżę, moim v-maxa sprawdzałem tylko raz. I nie wierzę, że ktoś mając 600tke prędzej czy później nie odkręci mocniej...
O i tutaj sie C-bool zgadzamy.... bo pozniej jak juz sie wprawi i wczuje w moto pojezdzi nim sezon lub dwa to niech sobie odkręca manete mocniej jak czuje sprzęta... w koncu chyba od tego jest mocniejsze moto zeby poczuc tą moc...

po prostu fast...
po prostu fast...
-
Na torze to może z 5 % odkręca. Niestety, w Polsce jest znikoma ilość miejść gdzie można bezpiecznie pojeździć. A tak w ogóle to ja nie znam osób które jeżdżą tylko na tor żeby sobie szybciej pojezdzić...
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
C-bool napisał(a):Mylisz się, ja szybko nie jeżdżę, moim v-maxa sprawdzałem tylko raz. I nie wierzę, że ktoś mając 600tke prędzej czy później nie odkręci mocniej... Co do motocykli to jestem realistą, a nie jak widzę większość ludzi na forum optymistą. Poza tym to nie ma motocykli ładnych o mniejszej pojemności? Skoro ktoś kupił ZX6R bo mu się podoba, to czemu nie kupił ZX250R? Poza detalami te motocykle są identyczne.
Czyli jesteś ode mnie gorszy bo ja jeszcze v maxa nie sprawdziłem.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
Mam tylko jedno koło z tyłu więc boje się odkręcać. Za to potrafię stopala robić do tyłu.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości