Nowy sezon, nowe wydawanie kasy....
kosta napisał(a):... także trzeba sprzedać i kupić f4i w psie...
F4i znowu górą haha
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Taa F4i najlepsza do świrowania
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
jordan23 napisał(a):Taa F4i najlepsza do świrowania
Chooopie dobrze godocie
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Dobrze,że sprzedajesz bo to napewno męczarnia.Dobry sprzęt tylko nie do stuntu,za ostre to to jest... kupisz 600 i ogarniesz dużo więcej i szybciej.
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Gdybym mial tyle kasy juz jutro bym ja od Ciebie kupil kosta Niestety musialbym najpierw sprzedac swojego i jeszcze pol roku pracowac ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
w morde oddał bym komuś najchętniej z forum czy znajomemu, tylko też musi ogarniać temat choć troche bo idzie w góre w moment, hooligańskie numery i terror miasta to żywioł tego sprzętu ale do cyrkli niebardzos_extrem* napisał(a):Gdybym mial tyle kasy juz jutro bym ja od Ciebie kupil kosta Niestety musialbym najpierw sprzedac swojego i jeszcze pol roku pracowac ;p
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):w morde oddał bym komuś najchętniej z forum czy znajomemu, tylko też musi ogarniać temat choć troche bo idzie w góre w moment, hooligańskie numery i terror miasta to żywioł tego sprzętu ale do cyrkli niebardzos_extrem* napisał(a):Gdybym mial tyle kasy juz jutro bym ja od Ciebie kupil kosta Niestety musialbym najpierw sprzedac swojego i jeszcze pol roku pracowac ;p
Wlasnie takiej maszynki szukam (lubie troszke poszalec na jednym ale do cyrkli mi daleko )Po niej widac ze ma dusze, a jej tworca pasje no i co tu ukrywac to moja stylistyka swojego tez troche przerobilem i wiem ile trzeba sie z tym nameczyc. Z checia juz bym go sprzedal bo ze tak powiem juz mi sie troche nudzi i czas na cos wiekszego Gdybym nie byl biednym studentem to zaciagnalbym kredyt i ja kupil Ech juz sobie wyobrazam jak na niej smigam no ale prawda jest tak ze dopiero po sezonie moglbym o takiej kwocie myslec ( przy zalozeniu ze uda mi sie sprzedac mojego) a Tobie juz pewnie dawno zejdzie to cacko Taka sztuke to szkoda wydawac nieznajomemu jeszcze biedulke skatuje aby przylansowac na miescie Miejmy nadzieje ze moze kiedys ja jeszcze kupie
-
s_extrem* - Świeżak
Pisiu napisał(a):Dobrze,że sprzedajesz bo to napewno męczarnia.Dobry sprzęt tylko nie do stuntu,za ostre to to jest... kupisz 600 i ogarniesz dużo więcej i szybciej.
Kosta, i R1 dobrze ogarnia nie potrzebna mu 600 wydaje mi się. Tylko boje się jak długo ta bidna Erka w tym stuncie wytrzyma jak one psują się od normalnej ulicznej jazdy...
Co teraz kupisz kolego stunterze...
-
YZF R1 - Moderator
ffffffffffffffffffffffffffyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy444444444444444444444444iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ssssssssssssssssssssstttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnttttttttttttttt ddddddddddddddddddddoooooooooooooooooooogggggggggggggggg modzie
i też pewnie będę sam robił od zera, ehhh normalnie zaraz otworze firmę która robi stunt dogi
odnośnie erki faktycznie coś w tej delikatności jest bo np. po jednym dniu na modlinie padły lagi...innym razem zagatowałem heble, szkoda jej
i też pewnie będę sam robił od zera, ehhh normalnie zaraz otworze firmę która robi stunt dogi
odnośnie erki faktycznie coś w tej delikatności jest bo np. po jednym dniu na modlinie padły lagi...innym razem zagatowałem heble, szkoda jej
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
pewnie że lepiej, ale f4i to raz mniejsze koszta ok12 636 ok 15 a dwa mam średnio czas na jazde i szkoda mi wywalać kase na coś co niewykluczone że będzie więcej stało jak jeździło
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):narazie stoi i czeka, kombinuj oddam z czystym sumieniem
Pokombinuje ale moje szanse sa nikle xD
Zmienia bo co tu ukrywac - f4 to wymarzony piesek ;p
-
s_extrem* - Świeżak
A że tak zapytam od czego to się wzięło, że F4 do stuntu to pies?
I od razu zapytam też krótko - jeśli w gixerach jest oznaczenie np. K6, to znaczy, że motocykl jest z '06 roku? Dotyczy się to wszystkich Suzuki, np. mogę mówić, że mam GS500 K4?
I od razu zapytam też krótko - jeśli w gixerach jest oznaczenie np. K6, to znaczy, że motocykl jest z '06 roku? Dotyczy się to wszystkich Suzuki, np. mogę mówić, że mam GS500 K4?
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
- Demotywatrrro
- Świeżak
C-bool napisał(a):A że tak zapytam od czego to się wzięło, że F4 do stuntu to pies?
dokładnie tak cyfra przy literze K oznacza rok produkcji K4 2004 k8 2008 itd
-
YZF R1 - Moderator
Ostatnio w starym oleśnie na zlocie zagościł Stunter 13, mistrz Polski. Występował na F4 ;] Mówił, ze do stuntu idealne. 0 modyfikacji w silniku - zalewa go litr czy półtora litra więcej ponad drugą kreskę i mówił, że jeździ już tak 1,5 roku i nic się z silnikiem nie dzieje. Zębata z tyłu 60 i heja.
-
lonewolf - Bywalec
Tak troche poza tematem, ten dojazd na Modlin to masakryczny jest Ale jak ostatnio byłem tam w tygodniu na Suzi na kostkach to było nawet nawet
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości