Nowy sezon, nowe wydawanie kasy....
Zamiast etui można sobie fajną grubą naklejkę kupić na półkę kierownicy dedykowaną do modelu
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Mam kolegÄ™ mechanika, ja czytam co gdzie trzeba i potem robimy.
Zakupiłem carbtune do synchronizacji i nawet szczelinomierz.
Synchro czy sprawdzenie luzów to dziecinna igraszka, ale do wymiany płytek trzeba wałki ściągać, na szczęście nie było potrzeby.
Koszty około 13k, napisałem na poprzedniej stronie ile co kosztuje.
Przyszłe: 3,5k Devil
Dzięki za cynk z kluczami
Pozdro
Zakupiłem carbtune do synchronizacji i nawet szczelinomierz.
Synchro czy sprawdzenie luzów to dziecinna igraszka, ale do wymiany płytek trzeba wałki ściągać, na szczęście nie było potrzeby.
Koszty około 13k, napisałem na poprzedniej stronie ile co kosztuje.
Przyszłe: 3,5k Devil
Dzięki za cynk z kluczami
Pozdro
Ostatnio edytowano 25/5/2009, 14:43 przez falconiforme, Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
YZF R1 napisał(a):nie lubię tego gów.na robić.... hehe to chyba jedyna rzecz która mnie wkurza...
Ja od wczoraj tez nie lubie ;/ Ile z tym jest cackania to masakra;/
Kurde siadla mi pompa hamulcowa i musze wymienic i jeszce mam do zrobienia:
-Wymiana filtrow
-Wymiana olejkow
-Regulacja
I ciekawe co wyjdzie w praniu;/
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
No falco super maszyna i napasiona konkretnie. Sporo kasy ale czego się nie robi dla przyjemności
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
limak14 napisał(a):No falco super maszyna i napasiona konkretnie. Sporo kasy ale czego się nie robi dla przyjemności
Dokładnie . Sumując wszystko uzyskałem motocykl który nie występuje w tej cenie z takimi akcesoriami. Każdy inny kosztował by minimum 6k więcej.
Ta mała czarna ma tak wiele wcieleń jak żadna. Postraszy chopperki, zrobi niekontrolowaną gumę, pozrywa trochę asfaltu, nadaje się na tor a potem nie wiadomo czy chętnie wystąpiła by na wybiegu czy z tą agresją stanęła by na bramce .
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Ja również biorę się za poprawki mojego kucyka.
Klocki wymieniam, oponki i coÅ› tam jeszcze pewnie.
Mam pytanie do pana YZF R1, jako że bardzo go szanuje, podziwiam, lubię itd, itp to spytam się go o fachową poradę a mianowicie -
Dlaczego podczas hamowania hamulec mi mięknie? klocki jeszcze sa, muszę puscic klamke i hamować od nowa i tak cały czas..
Mam pytanie do pana YZF R1, jako że bardzo go szanuje, podziwiam, lubię itd, itp to spytam się go o fachową poradę a mianowicie -
Dlaczego podczas hamowania hamulec mi mięknie? klocki jeszcze sa, muszę puscic klamke i hamować od nowa i tak cały czas..
XL 125 Varadero
-
gba4 - Bywalec
no nie ukrywam że mogłoby być więcej tak z 54 ale sztuka ma strasznie narwistą charakterystyke silnika i boje sie że przy jeszcze większej zembatce będzie cholernie dzika i trudna do opanowania, poprostu kupie cbr w psie i zamkne temat heheh
p.s mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie uda mi sie wychaczyć jakąś psinę
p.s mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie uda mi sie wychaczyć jakąś psinę
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
gba4 napisał(a):Ja również biorę się za poprawki mojego kucyka.
No nie wiele pomogę gdyż kolega Madboy już odpowiedział za mnie. dokładnie tak masz zapowietrzony układ hamulcowy dlatego musisz dopompować kilkakrotnie, odpowietrz a będzie lepiej....
bardzo dziekuje za uznanie szacunek i sympatię, pozdrowienia dla Ciebie i twoich bliskich... i nie "Panuj" mi tu bo na "Pana" to trzeba mieć wygląd i pieniądze hyhy....
-
YZF R1 - Moderator
no i akurat znalazłem temat pod pytanie. Chciałem sie was zapytać gdzie moge dostać (najlepiej we Wrocławiu,a jeśli poza to może jakiś kontakt macie żebym przedzwonił) oponke do Bandit-a ? ktoś po złości i dosyc dużą kosą sznyte zrobił;/ najchętniej ze względu na kase kupiłbym używke ,ale wiem że to nie ma sensu,ale 4 baniek na opone też nie mam(chociaż wiem ze to i tak mało) pomożecie? pozdrawiam!!
- Czajnik166
- Świeżak
Zobacz kolego w NetCar-ze
ww.netcar.pl
ja zawsze jak szukam jakiejÅ› opony to zaczynam od nich
ww.netcar.pl
ja zawsze jak szukam jakiejÅ› opony to zaczynam od nich
-
pozwoliłem sobie odświeżyć, szukam, szukam i znalazłem R1 naszego forumowego kolegi...
http://www.allegro.pl/item667898168_spr ... nikat.html
http://www.allegro.pl/item667898168_spr ... nikat.html
-
YZF R1 - Moderator
A no faktycznie Szkoda, że go nachodzą takie pomysły o sprzedaży bo fajna sztuka z tego Erłana
-
fajna fajna ale strasznie jest niespokojna w pionie na 1ce, z 2ki jest dużo lepiej ale jak dla mnie prędkość za duża, także trzeba sprzedać i kupić f4i w psie, fakt że sie troche przy tym projekcie narobiłem ale posłuży komuś innemu wszystko funkiel działa żadnych mankamentów
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości