Nowy sezon, nowe wydawanie kasy....
jestem brand menagerem tutaj www.3fun.pl i tak sie Legion składa że potrzebuje jeszcze jednego człowieka na dział do pracy
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
Powracając do tematu sztuki Kosty to jeździłem nią w tamtym sezonie, mała rundka... Kosta wiesz ze ja jestem zwolennikiem serii i oryginału a twoja jeszcze wtedy była w stanie oryginalnym szkoda ze ją przerobisz ale ty używasz troszkę inaczej motocykl niż ja, więc się nie dziwie... co do moich wydatków na sezon to w tamtym sezonie robiona skrzynia 2 bieg, nowe sprzęgło, olej castrol filtry regulacje, na ten sezon nowiutki oryginalny napęd oraz pilot powery. czekam na wiosnę.
- Załączniki
-
- 5.JPG (66.61 KiB) Przeglądane 2503 razy
-
- 4.JPG (96.76 KiB) Przeglądane 2503 razy
-
YZF R1 - Moderator
heh a umnie wachacz odmalowany na nowo gdyż kwas z rozwalonego aku po wypadku spowodował piękne ognisko korozji, nowe klocki na tył już założone,jeszcze trzeba kupić nowe aku, nowy obrotomierz (stary szaleje), no i pewnie tylna oponka gdzieś w połowie sezonu z przodu już wymieniona...a potem kanfinka kanfinka i kanfinka.....
-
maatiaas - Świeżak
YZF R1 napisał(a):co do moich wydatków na sezon to w tamtym sezonie robiona skrzynia 2 bieg, nowe sprzęgło
Mogę spytać co rozumiesz przez nowe sprzęgło, czasem jak z kimś rozmawiam do nie wiem do końca o co chodzi, czy nowe sprzęgło rozumiesz jako tarcze sprężyny i uszczelki?
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
YZF R1 odpowiem Ci w imieniu kumpla maatiaas`a
dzwona Cebra miała ale z innym kierowcą, Koleś wział moto i sie rozjebał ;/ niemiła sprawa koles pokrył koszt całej naprawy ale wiadomo jak to jest. zwłaszcza ze to kolega, dobrze ze tylko miał eke złamana a Cebra juz dostała nowe życie ;D pzdr
dzwona Cebra miała ale z innym kierowcą, Koleś wział moto i sie rozjebał ;/ niemiła sprawa koles pokrył koszt całej naprawy ale wiadomo jak to jest. zwłaszcza ze to kolega, dobrze ze tylko miał eke złamana a Cebra juz dostała nowe życie ;D pzdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Zaszalałem na nowy sezon i pojechałem grubo , kupiłem nówke Triumpha Sprinta, teraz spać nie moge po nocach czekajać na wiosnę o takich drobiazgach jak nowe rękawice alpiny ST2 czy nowy kask AGV S4 to aż dziwnie wspominać.
cały czas na angolach teraz Street
-
ociec - Świeżak
Movi napisał(a):Motocykla i kobiety się nie pożycza. Ja wychodzę z takiego założenia
z Motocyklem to wiadoma sprawa nie pożycza się i już, ale z kobietą?
co do tematu mi po głowie od paru dni chodzi wydech leovince ale na tą chwile to nawet nie mam na paliwo kasy
-
adam_89 - Stały bywalec
Ja w CBR900RR SC33 ograniczyłem się do świec irydowych, olej motul, filtry powietrza i oleju, zmiana płynu hamulcowego. Zastanawiam się nad przednią oponą niestety mam 16 i wybór ograniczony chyba zdecyduje się na pilot sport.
- Brachu
- Świeżak
ociec napisał(a):Zaszalałem na nowy sezon i pojechałem grubo , kupiłem nówke Triumpha Sprinta, teraz spać nie moge po nocach czekajać na wiosnę o takich drobiazgach jak nowe rękawice alpiny ST2 czy nowy kask AGV S4 to aż dziwnie wspominać.
Gratulacje, wrzuć foto do tematu, pokażcie czym jeździcie
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Brachu napisał(a):Ja w CBR900RR SC33 ograniczyłem się do świec irydowych, olej motul, filtry powietrza i oleju, zmiana płynu hamulcowego. Zastanawiam się nad przednią oponą niestety mam 16 i wybór ograniczony chyba zdecyduje się na pilot sport.
jak przetestuje swoje plioty to dam ci znać jak się spisują.... jeśli cię interesują
-
YZF R1 - Moderator
Michelin Pilot Road 2 w GSX-R 1000 K7 u kumpla wytrzymały równo 13kkm przód i tył jednakowo zużyte, do miarki. U innego w VFR 750 po 19kkm jest jeszcze trochę ponad połowa bieżnika.
Pilot Sport 2 z tego co wiem szybciej się zużywa ale za to dużo lepiej trzyma.
Są to oponki z 2-ną mieszanką, twardsza pośrodku a miękka po bokach.
Pilot Sport 2 z tego co wiem szybciej się zużywa ale za to dużo lepiej trzyma.
Są to oponki z 2-ną mieszanką, twardsza pośrodku a miękka po bokach.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
W przyszłym tygodniu zrobię pierwszy przegląd moto po 1000 km
- kupiłem buty ( Icon )
- muszę dokupić kombi ew. spodnie do kurtki + żółwik
- kufer centralny
- wyświetlacz biegów
- Planuję również kurs doszkalający na początek sezonu o którym pisano na forum : przeciwskręt, hamowanie w zakręcie i inne zaawansowane techniki.
- kończę czytać Strategie uliczne i Motocyklistę doskonałego
Pozdr
Sh
- kupiłem buty ( Icon )
- muszę dokupić kombi ew. spodnie do kurtki + żółwik
- kufer centralny
- wyświetlacz biegów
- Planuję również kurs doszkalający na początek sezonu o którym pisano na forum : przeciwskręt, hamowanie w zakręcie i inne zaawansowane techniki.
- kończę czytać Strategie uliczne i Motocyklistę doskonałego
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl