Nowy sezon, nowe wydawanie kasy....
Ehh przydałoby się parę gratów do warsztatu kupić przed sezonem, czyli kilka setek pójdzie lekką ręką. Niestety narzędzia też się zużywają. Ale tak to jest jak chce się wszystko robić samemu 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
YZF R1 napisał(a):http://pl.tinypic.com/view.php?pic=adzv ... g=emo+hair
oddam erjedynkÄ™ za niÄ… powiedzcie jest tam jakiÅ› tel do niej....
Ja bym nie oddał nawet swojej ER5 :> Zastanawiam, się co ma więcej tapety: mój dom czy ona. Ciekawe jak wygląda rano

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Koledzy a mi powiedzcie gdzie moge jakies plastiki ogarnąć , dowiadywałem sie juz w paru miejscach ale nieznalazlem tego czego szukam.
Zdrówka
Zdrówka
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
Traperoso napisał(a):Ciekawe jak wygląda rano
uwierz mi-nie chciałbyś wiedzieć

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Cezariusz, czego szukasz? Ja zamawiam plastiki od gościa z allegro, ma praktycznie do kazdego moto, a jak czegos nie ma to dajesz znac i zrobi. Jak chcesz to dam ci namiary na prv.
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik szukam lewego wypełnienia, które idzie koło zegarów do kawasaki zx12r z 2003r.
Jak masz jakies namiary to mozesz podrzucic, bede wdzieczny

-
już mam zamontowany amor skrętu, szybe z grbem i nowy npęd 16/48
+ łańcuch jakaś tam dida super hiper i ch$j wie jeszcze jak wzmocniona, w niedziele moto jedzie na pospawanie klatki, stelaży i kilku innych pierdół jak skończe to do końca marca wrzuce wam fotki, lece na urlop więc od środy mnie nie ma także moto postoi do mojego powrotu 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Cezarjusz sprawdź PW.
EDIT:
Jak znajdziesz takei wypełnienie na allegro, to zawsze lepiej, bo przynajmniej dopasowane jest. Tamten gosciu robi z laminatu, czy czegos podobnego, to trzeba sobie dopasowac.
EDIT:
Jak znajdziesz takei wypełnienie na allegro, to zawsze lepiej, bo przynajmniej dopasowane jest. Tamten gosciu robi z laminatu, czy czegos podobnego, to trzeba sobie dopasowac.
Ostatnio edytowano 6/3/2009, 16:53 przez Dominik_YZF, łącznie edytowano 2 razy
-
Dominik_YZF - Bywalec
Cezarjusz napisał(a):Dominik szukam lewego wypełnienia, które idzie koło zegarów do kawasaki zx12r z 2003r.
maybe some like that...
http://www.allegro.pl
/item573171451_kawasaki_zx12r_zx12_zx_12_r_w_czesciach.html
http://www.allegro.pl/item565483918_zx1 ... zesci.html
http://www.allegro.pl/item569371993_kaw ... _2002.html
http://www.allegro.pl/item565481973_kaw ... zesci.html
http://motoryzacja-czesci.shop.ebay.pl/ ... m14&_pgn=1
-
YZF R1 - Moderator
No tak....nowy rok i nowe wydatki.
Motocykl to worek bez dna,prawda?!
Mnie czeka w sumie tylko zakup butow i moze jakis spodni i rekawic dla dziewczyny.
Swoje ciuchy kompletowalem przez dwa lata i mam juz chyba z 5 kombinezonow
Gore-Tex`y,tekstylia i skore...moze dokupie jeszcze dwa nowe kaski ale narazie to czekam na promocje,hehe...
A jesli uda mi sie dobrze sprzedac Bladego to i motor pewnie zmienie na wakacje choc zal serce sciska,ze Bladego juz moze nie byc
Szerokosci i przyczepnosci Koledzy!
Motocykl to worek bez dna,prawda?!
Mnie czeka w sumie tylko zakup butow i moze jakis spodni i rekawic dla dziewczyny.
Swoje ciuchy kompletowalem przez dwa lata i mam juz chyba z 5 kombinezonow

A jesli uda mi sie dobrze sprzedac Bladego to i motor pewnie zmienie na wakacje choc zal serce sciska,ze Bladego juz moze nie byc

Szerokosci i przyczepnosci Koledzy!
-
Pawcio415 - Świeżak
eee Panowie nie gustuje w dzieciach emo ale ona ma prześliczna buźkę i te afro na głowie hehe dla mnie boska echhhh zrobił bym jej oil check...
BTW Cezariusz daj się przejechać na dwunastce z kaw największą jaką jeździłem to zzr1100 i zzr1400. a tym twoim ustrojstwem nie miałem przyjemności a po zxr6 myślałem o kupnie tego klocka...
BTW Cezariusz daj się przejechać na dwunastce z kaw największą jaką jeździłem to zzr1100 i zzr1400. a tym twoim ustrojstwem nie miałem przyjemności a po zxr6 myślałem o kupnie tego klocka...
-
YZF R1 - Moderator
Te afro na głowie to włosy spalone utlenianiem... Czyli popularnie mówiąc siano- dotkniesz to się rozsypie
Ale fakt, twarz ma ładną. Odjąć ten makijaż oczu zbyt mocny do jej wieku...

Ale fakt, twarz ma ładną. Odjąć ten makijaż oczu zbyt mocny do jej wieku...
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Kosta,czekamy na foty z przeróbek
I życze rzadkich spotkań z asfaltem
PS co do tego dziecka emo,to wogóle nie mój typ..ale rózne są gusta

PS co do tego dziecka emo,to wogóle nie mój typ..ale rózne są gusta

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Yzf R1 na allegro brak, po 2 to ja mam bude B a nie A , Dominik zapodał mi juz namiary.
Moze bedzie jakas okazja na wymianke
a powiedz jak zzr1400 oceniasz??
Moze bedzie jakas okazja na wymianke

-
W mojej suzi zakupiony stelaz stalowy,filtr oleju KN,plyn chlodniczy, Nowy lakier na plastikach,zakup naklejek z Usa, wymiana oleju na 10w40,tankpad,raczki kierownicy,craschpady puig ,koncowki kierownicy puig,szyba puig,naped DIDA. Planuje jeszcze Navi TOM TOMA jak starczy kasy ,moze nowa koncowke Akrapa na Carbona . Dobrze ze moja Zonka o tym niewie(zaskorniaki)
[/list]

- piotreknorwegia
- Świeżak
A ja tez cos napisze a co?:)
Pomijajac że przez całą zime reperowałem moją cbr F4 po szlifie na koniec sezonu(po którym mam straszny uraz- po wymuszeniu przez puszke i jej ucieczce>:() w które weszło malowanie czachy i bocznej owiewki, wymiana lewej kiery, prostowanie tarczy hamulcowej, kupnie nowych lusterek, klamki hamulca, kilka nowych naklejek został tylko do wymiany dekiel alternatora, ale z nim jeszcze poczekam bo jest tylko obtarty. Dodatkowo wymieniłem świece, założyłem sportowy tłumik, zamontowałem crash pady, wymieniłem wszystkie płyny, wszystkie filtry, przerobiłem tył, obciąłem org mocowanie tablicy rejestracyjnej bo zasłaniało piękną nową oponke (dunlop sprt 195:), teraz tablica luciuteńko wygięta i wygląda pięknie:) Kupiłem kombi, rękawice, buty, zostało jeszcze kask kupic lepszy, ślizgi i kominiarke... Oraz liczyć że na reklamacji przyjmą akumulator który sie rozleciał przez zime, a kupiłem go nowego w listoopadzie:<
Też dobre parę ton węgla poszło:)) Jakoś niczego nie żałuje, powiem więcej! Dzień w którym idę po pracy do garażu podłubać w moto jest dla mnie dużym odprężeniem psychicznym:))
Tak więc chyba większość z nas lubi coś przy moto podłubać i zainwestować:)) Liczę na to że jeszcze w marcu wyjadę z garazu:)) pozdr
Pomijajac że przez całą zime reperowałem moją cbr F4 po szlifie na koniec sezonu(po którym mam straszny uraz- po wymuszeniu przez puszke i jej ucieczce>:() w które weszło malowanie czachy i bocznej owiewki, wymiana lewej kiery, prostowanie tarczy hamulcowej, kupnie nowych lusterek, klamki hamulca, kilka nowych naklejek został tylko do wymiany dekiel alternatora, ale z nim jeszcze poczekam bo jest tylko obtarty. Dodatkowo wymieniłem świece, założyłem sportowy tłumik, zamontowałem crash pady, wymieniłem wszystkie płyny, wszystkie filtry, przerobiłem tył, obciąłem org mocowanie tablicy rejestracyjnej bo zasłaniało piękną nową oponke (dunlop sprt 195:), teraz tablica luciuteńko wygięta i wygląda pięknie:) Kupiłem kombi, rękawice, buty, zostało jeszcze kask kupic lepszy, ślizgi i kominiarke... Oraz liczyć że na reklamacji przyjmą akumulator który sie rozleciał przez zime, a kupiłem go nowego w listoopadzie:<
Też dobre parę ton węgla poszło:)) Jakoś niczego nie żałuje, powiem więcej! Dzień w którym idę po pracy do garażu podłubać w moto jest dla mnie dużym odprężeniem psychicznym:))
Tak więc chyba większość z nas lubi coś przy moto podłubać i zainwestować:)) Liczę na to że jeszcze w marcu wyjadę z garazu:)) pozdr
-
Paleus - Świeżak
Paleus tak to jest z nami wydajemy i się cieszymy, że nasze miłosci mają coś nowego lub są przygotowane do jazdy. Chociaż przy moim nic czasami nie robię to lubię iść do niego i posiedzieć przy nim też się wtedy odprężam. Teraz około wartości tony wydam na ogólny przegląd. Pozdrawiam.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
jako ze motor mam po strzale a rame podgieta dosc sporo
Ja bym na to nie wsiadł ;/. No a jak bym wsiadł. To max 40

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
ja muszę założyć nowe oponki i dziś kupiłem kurtkę na moto...
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości